Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα,
λοιπόν τα γράφω τώρα που τα 'χω φρέσκα.
Κατ' αρχάς αυτή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί, για το οποίο έχω να πω ότι καλύπτει τις απαιτήσεις των περισσότερων πιστεύω, μια και διαθέτει ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα, σφραγισμένες παντόφλες και αυτόματο μηχάνημα χαρτιού. Αυτό που δεν διαθέτει είναι τηλεόραση με τσόντα (για όσους ενδιαφέρονται). Η καθαριότητα, οπτικά και οσφρητικά τουλάχιστον, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, το ίδιο και η θερμοκρασία του δωματίου (έξω ψωλόκρυο μπρρρ). Η διακόσμηση και η διαρρύθμιση χαρακτηριστική του είδους, τίποτα εξωπραγματικό. Η τσατσά σαν να είχε λίγο ξινισμένο ύφος και μου φάνηκε λίγο κομμάτια (ίσως να το παράκανε με τα Zanax), τέλοσπαντων δεν ήταν και η πιο ευγενική ή εξυπηρετική που μου έχει τύχει. Τα κορίτσια (Ίνα και Ντιάνα) τα είχα κοζάρει στο νετ πριν πάω, χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο από τα δύο, είχα προαποφασίσει όμως ότι θα πάρω Ντιάνα (πολύ ωραία στις φωτό). Έλα όμως που από κοντά άλλαξα γνώμη, καθώς η Ίνα πλησίαζε τελικά πιο πολύ στα γούστα μου. Ψηλή, άλογο, πιο νέα (δηλώνει 20) με ωραία φάτσα, μπαλονένιους πλαστικούς βύζους και μικρό και σφιχτό κωλί. Το κόκκινο κραγιόν της πήγαινε, όπως και τα φωσφοριζέ εσώρουχα (μην πηγαίνουν τζάμπα τα μπλακλάιτ!). Απ' την άλλη η Ντιάνα ήταν λίγο πιο μπαμπάτσικη από το ιδανικό για μένα και γενικά δε μου έβγαλε αυτό το κάτι που ήθελα για να περάσω. Δεν το μετάνοιωσα όμως που διάλεξα Ίνα.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες, για όσους ισχυρίζονται ότι έχουν ζήσει με τάνεςπου τα θεϊκά γαμήσια, με τη γη να ανταριάζει και τα τσουνάμια του σπέρματος να ρέουν, καλά θα κάνουν να αποφύγουν την Ίνα, διότι υπάρχει κίνδυνος να μην πάρουν αυτό που θέλουν. Για μένα δύο πράγματα μετράνε περισσότερο στον αγοραίο έρωτα: η καθαριότητα και η συμπεριφορά, στους οποίους δύο τομείς το κορίτσι αυτό παίρνει άριστα. Δηλαδή για να γίνω πιο σαφής, με το που τελειώσαμε μου ζήτησε συγνώμη και πλύθηκε στα καπάκια. Αυτό για την καθαριότητα. Όσον αφορά τη συμπεριφορά, με έκανε να νιώσω ότι με σέβεται ως πελάτη και ότι στόχος της είναι η δική μου ευχαρίστηση (σε λογικά πλαίσια πάντα- δεν έκανα και τίποτα ακρότητες να πούμε την αλήθεια). Ήταν ευγενική και ομιλητική, χωρίς να σου σπάει τ' αρχίδια. Χαμογελούσε και προσπαθούσε να ικανοποιήσει, χωρίς όμως συνταρακτικές επιδόσεις. Ήταν φιλότιμη.
Για όσους θέλουν πιο συγκεκριμένα πράγματα θα πω ότι τα προκαταρτικά ήταν λίγα αλλά υπήρχαν (βέβαια εγώ παίρνω μπρος στα μπαμ). Στην πίπα ήταν καλή, με λάγνο βλέμμα κατευθείαν στα μάτια, αλλά χωρίς τα έξτρα καραμελώματα κτλ. Στο κυρίως γαμήσι πήρε πρωτοβουλία ξαπλώνοντάς με και καβαλώντας, αλλά και ακολουθούσε τις οδηγίες μου για αλλαγές ρυθμού. Δεν ήταν δηλαδή κολλημένη στο πρόγραμμά της σαν κάποιες άλλες που ξέρω... Πρωτοβουλία δεύτερη και εξίσου ευχάριστη, αλλαγή από cow σε reverse. Από κει και πέρα ανέλαβα εγώ τον έλεγχο καθώς το αίμα κυκλοφορούσε καλά στο κάτω κεφάλι, το οποίο τώρα έδινε τις οδηγίες. Δεκτική σε όλες τις αλλαγές στάσεων. Μία ένσταση μόνο. Το doggie δεν το έχει καθόλου. Το στήσιμό της είναι άθλιο και ντεκαυλέ, με την κούρμπα να γίνεται στην κοιλιά αντί για την πλάτη (υποθέτω ότι φοβούνται μήπως πονέσουν). Πάντως η τρύπα της δεν έχει ξεχαρβαλώσει σαν βρακολάστιχο ακόμα, νιώθει ακόμα πράγματα εκεί κάτω, οπότε το παραβλέπω αυτό το ατόπημα. Επίσης να πω ότι είναι από τις λίγες που έχω δει εγώ να χειρίζονται με τόση προσοχή και ευλάβεια την καπότα, τόσο στην εφαρμογή, όσο και στην αφαίρεση, γεγονός που της έδωσε πόντους από μένα. Κανα δυό πόντους πήρε ακόμα όταν την έβγαλε και μου σκούπισε το καυλί με στοργή Γλώσσα
Τέλοσπαντων για να μην το κουράζουμε η σούμα είναι η εξής: Η Ίνα είναι μια όμορφη φιλότιμη Ρουμάνα με σφιχτό κορμί που τη γαμάς ευχάριστα, σε σέβεται (αν τη σεβαστείς κι εσύ φυσικά) και δεν θα έλεγα ότι κλαις τα φράγκα σου, παρότι είναι υπερβολικά πολλά κατά τη γνώμη μου. Απ' ότι έζησα δεν κάνει για PSE, αλλά στο GFE δύναται να ικανοποιήσει μεγάλη μερίδα συνγαμηκουλεωτών. Προφανώς είναι και ανάλογα την προσωπικότητα του καθενός. Εμένα την θετική ψήφο μου την πήρε πάντως. Αυτά.

Υ.Γ.: Η κριτική αφορά το απλό πρόγραμμα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Ίνα
antifa
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
374
Πόντοι:
2.272
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2013
"...Για μένα δύο πράγματα μετράνε περισσότερο στον αγοραίο έρωτα: η καθαριότητα και η συμπεριφορά..."
Σωστός ο συνάδελφος, καθαριότητα και επαγγελματική συμπεριφορα είναι το ζητούμενο. Respect και για την εμπεριστατωμένη κριτική.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1