Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824457
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Αναστασία είναι μια από τις κοπέλες με μεγάλη θητεία στο παρελθόν στο Oriental. Για μεγάλο διάστημα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό, μέχρι που πριν λίγες μέρες –σχετικά – επέστρεψε στα παλιά της λημέρια. Οι αναμνήσεις μου από την μοναδική μας συνάντηση, προ διετίας περίπου άριστες, έτσι αποφάσισα στο τέλος της σημερινής τσάρκας να έλθω να της πω το «καλώς όρισες»......

Για όσους δεν την γνωρίζουν η Αναστασία είναι μια αρκετά ψηλή κοπέλα, σίγουρα από τις ψηλότερες που μπορεί κανείς να συναντήσει στα studio της πόλης μας.
Με όμορφο πρόσωπο, κόκκινα σγουρά μακριά μαλλιά μέχρι τις ωμοπλάτες περίπου. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, καλλίγραμμα πόδια, περιφέρεια που κολάζει και Άγιο. Στήθος σχετικά μικρό, συγκρίνοντας το ειδικά με το υπόλοιπο σώμα της. Ντυμένη με ένα δαντελωτό ημιδιάφανο κορμάκι, που την κολάκευε αρκετά. Πρόγραμμα με 69 στα 60 ευρώ και άνοδος στο δωμάτιο Νο 3. Για τους λάτρεις του είδους να ενημερώσω ότι η Αναστασία προσφέρει και πρωκτικό sex στα προγράμματα της.

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο Κάποια λεπτά συζήτηση στα Ιταλικά, παρόλο που τα Ελληνικά της είναι άψογα, μιας και όταν συναντιόμαστε και οι δυο μας προτιμάμε να χρησιμοποιούμε αυτή την γλώσσα. Τα πρώτα προκαταρκτικά ξεκίνησαν με αμοιβαία τρυφερά χαδάκια, για να συνεχίσουμε με γλειψίματα σε πολλά σημεία των κορμιών μας και από τις δυο πλευρές. Αρκετά λεπτά «ξοδέψαμε» έτσι για να αναλάβω πλήρη δράση, έχοντας την ανάσκελα. Ξεκινώντας από τον λαιμό και τα αυτιά της, «ταξίδεψα» μέχρι τις γάμπες, έχοντας σαν τελικό προορισμό το «γατάκι της» που έγινε αντικείμενο της προσοχής μου για ομολογουμένως πολύ ώρα, όχι μόνο με την ανοχή , αλλά και με την παρότρυνση της Αναστασίας, η οποία έχοντας κλειστά τα μάτια απολάμβανε την περιποίηση μου, με διακριτικούς αναστεναγμούς, βαθιές αναπνοές και κάποια χάδια στο κεφάλι και την πλάτη μου.

Ένας νέος γύρος προκαταρκτικών μεσολάβησε μέχρι το στοματικό της, το οποίο κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα. Βαθύ, υγρό, με παιχνίδια της γλώσσας σε όλο το μήκος του κορμού, καραμέλωμα στα @@κια έχοντας το σώμα της σε τέτοια θέση που να επιτρέπει την εξερεύνηση όλης της ευαίσθητης περιοχής της.

Μετά από ένα νέο συντομότερο στοματικό αυτή την φόρα, εκ μέρους μου ξεκινήσαμε cow girl το sex με δυνατές και σφιχτές αγκαλιές, φιλιά στα αυτιά και τον λαιμό της και ανταπόδοση των φιλοφρονήσεων και από την Αναστασία. Συνέχεια με στάση του λωτού πάντα σε ιδανικό κλίμα gfe, για νa περάσουμε στο ιεραποστολικό. Μια στάση στην οποία μείναμε αρκετά με διάφορες παραλλαγές στις γωνίες και τις θέσεις των ποδιών και του σώματος της. Η ιδανική στάση που μπορεί να κάνει κάποιος μαζί της, πιστεύω πως είναι σίγουρα στα τέσσερα. Έτσι μετά από ένα νέο πέρασμα της γλώσσας μου σε όλη την ευρύτερη ευαίσθητη περιοχή, με χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή αυξάνοντας την ένταση στην συνέχεια, ήρθε το τέλος σε αυτή την στάση που είναι «χάρμα οφθαλμών».

Ξάπλωσε δίπλα μου, μιλήσαμε μου είπε για τα μελλοντικά της σχέδια, τις εμπειρίες που απεκόμισε στο διάστημα της απουσίας της στο εξωτερικό. Ανανεώνοντας το ραντεβού μας στο σαλόνι, με φίλησε και κατέβηκε τις σκάλες......

Σε αυτή μας την συνάντηση η Αναστασία ήταν ακόμα καλύτερη από την μοναδική που είχαμε μέχρι τώρα. Πιο «απελευθερωμένη» θα τολμούσα να πω, δημιουργήθηκε ακόμα περισσότερη οικειότητα και χημεία και απολύσαμε και οι δυο (θέλω να πιστεύω) την συνάντηση μας. Όμορφη είναι, αρκετά συμμετοχική είναι, με καλή τεχνική, πρόθυμη, πρόσχαρη, δεκτική με μεγάλη άνεση χρόνου και πολύ καλό social time. Έχει εν ολίγοις ότι χρειάζεται για να περάσει κάποιος καλά σε μια επίσκεψη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς ?

Αυτά για την εμπειρία μου με την Aναστασία, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού