Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280623
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από καιρό απραξίας, η ανάγκη για μια βόλτα στο βουνό έγινε επιτακτική. Ύστερα από την απαραίτητη τσάρκα και αφήνοντας για το τέλος το 42, το ψάξιμο με αντάμειψε με τη γνωριμία μου με τη Σάσα. Είναι ένα όμορφο ξανθό πιπινάκι, τσαχπίνα, με πολύ ωραίο σώμα και καταπληκτικό δέρμα. Εμφανίστηκε στο σαλόνι μετα την Μαργκώ (την οποία θα τιμούσα αν δεν ήταν εκεί η Σάσα) και η μαγική φράση του ευγενέστατου κυρίου επί της υποδοχής "κωλαράκι με 70 ευρώ" μου έδωσε την τελική ώθηση για να μπω στο πεντακάθαρο δωμάτιο. Μπανάκι με σφραγισμένη πετσέτα και σφραγισμένες παντόφλες και νάσου η Σάσα την ώρα που σκουπιζόμουν! Στην αρχή ήταν λίγο μαγκωμένη, αλλά με την απαραίτητη κουβεντούλα χαλάρωσε. Εγώ από την άλλη έγινα λιώμα στα χέρια της, ααφού πριν το κυρίως πιάτο μου έκανε ένα εξαιρετικό μασάζ (χωρίς κρέμα μετά από δική μου παράκληση, για λόγους κάλυψης-απόκρυψηςΧαμόγελο) το οποίο διήρκεσε κανένα 5άλεπτο και πάλι καλά, γιατί ήμουν στο τσακ να χαλαρώσω παραπάνω απ'ότι ήθελα! Στη συνέχεια από την πλευρά της χάδια παντού, στην επίμαχη περιοχή περισσότερο, φιλάκια στο στήθος μου και πουτσοσκάμπιλα στα στητά βυζάκια τηςΓλώσσα.Πέρασμα προφυλακτικού, φιλότιμη πίπα και εγώ λόγω κούρασης σχεδόν στα κάτω, με την κατάσταση να διορθώνεται με το που τη σταμάτησα και τη γύρισα ιεραποστολικά για την πρώτη είσοδο. Είχα γίνει σχεδόν τούρμπο και σκεφτόμουν ν'αλλάξω στάση, όταν με ρώτησε όλο νάζι "θέλεις κώλο ε? Τη γύρισα στα 4 για doggy ενώ παράλληλα έβλεπα την σχεδόν αδούλευτη πίσω είσοδο να με περιμένει...Δυστυχώς η Σάσα κάνει πρωκτικό μόνο σε ανάσκελη στάση, πράγμα λογικό κρίνοντας από την όψη της στενής της σουφρίτσας, οπότε όταν ήρθα η ώρα για πρωκτικό ξαναγύρισε ιεραποστολικά.. Πάντως η αίσθηση ήταν εξαιρετική ενώ μετά τα πρώτα 3-4 λεπτά όπου με παρακάλεσε να μην μπαίνω όλος μέσα, άρχισε να φωνάζει για πλήρη είσοδο! Ε, εκεί του έδωσα και κατάλαβε και η Σάσα το χειρίστηκε πολύ καλά, βγάζοντας καυλωτικές κραυγές και χαϊδεύοντας τα μπαλάκια μου ταυτόχρονα. Μετά από λίγη ώρα μοιραία ήρθε το τέλος επάνω στο σώμα της, σφραγίζοντας ένα από τα πιο πλήρη και vfm γαμήσια που έχω κάνει στον πληρωμένο έρωτα!

Η Σάσα έκατσε και για κουβεντούλα στο τέλος και αν δεν βιαζόμουν και της μιλούσα με το ένα πόδι στο ντους κυριολεκτικά (αφού ένοιωσα άσχημα Λύπη) θα κλείναμε αντί για 27 λεπτά κανένα 30άλεπτο σίγουρα!
Μακάρι να με άφηνε το σύστημα να βάλω παραπάνω βαθμούς στην υποδοχή και στη Σάσα, το αξίζανε και οι δύο και κερδίσανε έναν πελάτηΚουλ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Σάσα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2014
Δεν θα την ελεγα ομορφη, συμπαθητικη ναι. Για ενα 60αρι καλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1