Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267090
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που την πρωτοείδα στο Κωνσταντινουπόλεως 94, εκεί που εργαζόταν σαν Μαργκώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν με είχε εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της. Ο καλός μου φίλος xilnik όμως που την έχει τιμήσει επανειλημμένα μου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι΄ αυτή. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και την έβαλα στο «πρόγραμμα». Όμως άλλαξε αρκετά ιδρύματα εργασίας, κάπου δεν συμπέσανε τα ωράρια μας, ώσπου να καταλήξει και στο γειτονικό μου Αθανασίας 3.

Είναι μια γυναίκα μεταξύ 35 και 40 (όπως φαντάζομαι) με ωραίο σώμα. Στήθος, φυσικό, περιφέρεια καμπυλωτή, σωστές αναλογίες χωρίς περιττά κιλά. Το πρόσωπο της με γλυκά χαρακτηριστικά, αριστοκρατικά θα τολμούσα να πω, τα οποία διαπίστωσα καλυτέρα στο δωμάτιο, που είχα την ευκαιρία να την δω από κοντά, μιας και στο σαλόνι δεν μπόρεσα να την «καλοεξετάσω». Μαλλιά κοντά σε καρέ χτένισμα καστανόξανθη. Πολύ εκφραστικό βλέμμα και γλυκύτατο χαμόγελο. Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες και μαύρες δικτυωτές κάλτσες.

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Με πολύ νάζι και τσαχπινιά με ρώτησε: «Πες μου, τι θέλεις να σου κάνω ?» για να εισπράξει την κλασσική μου απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήσεις: «Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι μια γυναίκα σαν και εσένα δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να ευχαριστήσει έναν άνδρα», Ένα πηγαίο γέλιο ακλούθησε από πλευράς της για να σπάσει απόλυτα ο πάγος.

Με καβάλησε και που δήλωσε χαμογελώντας: «Θέλω να με ξεσκίσεις». Έτσι ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά, τα οποία ήταν πολύ ποιοτικά. Φιλάκια, χάδια σε όλο μου το σώμα τις θηλές μου, την κοιλιά, τους μηρούς, τις γάμπες μου. Καραμέλωμα στα @@κια με καλή τεχνική, συνέχεια με στοματικό, βαθύ, υγρό, με μεγάλη ποικιλία, παιχνίδια με την γλώσσα, με χρήση χεριού όσο χρειάζεται.

Ήρθε η σειρά μου να την περιποιηθώ, κάτι που απόλαυσα αφού η συμμέτοχη της ήταν κορυφαία. Παρόλο που για αρκετή ώρα ασχολιόμουνα μαζί της, κάποια στιγμή έκαψα να την περιποιούμαι. «Μην σταματάς» μου είπε πολύ λάγνα, και με «ανάγκασε» να συνεχίσω για αρκετά λεπτά ακόμα.

Ξεκινήσαμε το sex ιεραποστολικά, μέσα σε άψογο κλίμα gfe, με χάδια, σφιχτές αγκαλιές και όλα τα συναφή. Συνέχεια στα τέσσερα, με ανάλογη συμμέτοχη, άψογο στήσιμο για να μας βρει έτσι το τέλος. Δεν βιάστηκε να φύγει, μιλήσαμε πολύ, διασκεδάζοντας την συζήτηση μας, με αστειάκια, πειράγματα, σε παρά πολύ φιλικό κλίμα λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Κάπου όμως έπρεπε να φύγει, μιας και η βάρδια της τελείωνε. Με ευχαρίστησε με φίλησε πεταχτά στο στόμα και αποχώρησε.

Μια γυναίκα που το μόνο της "ελάττωμα" είναι το σαλιάρισμα της, το οποίο δεν σε πείθει να περάσεις στα ενδότερα άμα δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Η εμφάνιση της δεν είναι το μεγάλο της ατού, όμως σε αποζημιώνει με τις υπηρεσίες της. Δεν υπονοώ ότι είναι άσχημη, απλά θέλει κάποιες πινελιές βελτίωσης σε αυτό το θέμα. Είναι πολύ περιποιητική, με χιούμορ και διάθεση και πολύ καλή στην δουλειά της. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος μαζί της, μας βγήκε φοβερή χημεία, και την θεωρώ ιδανική για τους λάτρεις έμπειρων γυναικών σε gfe κλίμα, και έχει προοπτικές να γίνει στανταράκι.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ευα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2013
Ωραίος,ινδιάνε......Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1