Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 99 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρωινή επίσκεψη στο ίδρυμα για στοχοθετημένη συνεύρεση με την Νικόλ εκ Ρουμανίας. Αν και έχω και άλλη κριτική στην Νικόλ, αισθάνομαι ότι της χρωστάω μια ακόμη καλή κριτική και αφού έχει περάσει και καιρός και είναι και σε άλλο μαγαζί είπα να γράψω. Εν τω μεταξύ έχω φάει και κάτι φόλες ή αδιάφορες συνευρέσεις τελευταία με κάτι καινούρια ταλέντα που νομίζω ότι πρέπει να τιμούμε τις λίγες αλλά καλές παρουσίες που έχουν μείνει στον χώρο. Γιατί δεν φτάνει που με την κρίση έχουν μειωθεί τα εισοδήματα μας έχουν σκάσει και κάτι αλεξιπτωτίστριες τελευταία που νομίζουν ότι τα πενηντάρικα τα βρίσκουμε στον δρόμο.

Το μαγαζί δεν θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα σε σχέση με άλλους χώρους της αλυσίδας, αλλά και συγκρίνοντας ευρύτερα. Το σαλόνι μεγάλο σχετικά, αν και εγώ έκατσα στο μικρό χωλάκι της εισόδου. Η κυρία ευγενική αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ενώ πάντα μέχρι σήμερα με οδηγούν στο δωμάτιο και πληρώνονται εκεί, η κυρία ανέμενε να πληρωθεί στο σαλόνι και μετά με οδήγησε στο δωμάτιο. Λεπτομέρεια θα έλεγα. Το δωμάτιο καθαρό μεν, αλλά μικρό, έχει όλα τα απαραίτητα, ντουζιέρα, αφρόλουτρο, πετσέτα, σφραγισμένες παντόφλες, καλόγερο για τα ρούχα, νιπτήρα, χαρτί κρεμοσάπουνο, δεν του λείπει δηλαδή κάτι, απλά είναι μάλλον παλαιάς αισθητικής και κατασκευής δεν δίνει δηλαδή την αίσθηση του ιδιαιτέρου χώρου όπως π.χ. το Συγγρού 144 για να συγκρίνω με ομόσταυλα μαγαζιά.

Με την Νικόλ γνωριζόμαστε αν και δεν έχουμε βρεθεί και πάρα πολλές φορές είναι όμως κάποιες οπότε δεν υπήρξε ανάγκη σαλοναρίσματος. Αν και στον μέσο στουντιάκια πρέπει να είναι γνωστή, επειδή διαβάζουν και άλλοι όπως και νέοι να πω ότι πρόκειται για μια κοπέλα γύρω στο 1,70 με μαύρο μαλλί καρέ, μαύρα μάτια, λευκό δέρμα που όμως σήμερα μου φάνηκε μαυρισμένη, αριστοκρατικό βλέμμα και γενικά επίπεδο γυναίκας που δύσκολα κοιτάζοντας την υποθέτεις ότι κάνει αυτή την δουλειά. Δεν έχει τεχνικές προσθήκες, όλα είναι φυσικά, σε φυσικά μεγέθη. Το σώμα είναι αυτό που κάποιοι λένε «μοντελέ».

Στο αγωνιστικό μέρος, η Νικόλ γνωρίζει καλά την δουλειά της, ψυχολογεί και παίζει με τον πελάτη. Έχει διαρκές eye contact όπως και παρουσία στο δωμάτιο. Είναι ήρεμη και χαλαρή για αυτό και προτείνεται κυρίως για τύπου GFE συνευρέσεις αν και δεν έχει προβλήματα αντοχής και για κάτι πιο δυναμικό.

Τα προκαταρτικά της έχουν μεγάλη διάρκεια και ποικιλία το πέρασμα του προφυλακτικού με το στόμα, είναι αριστοτεχνικό ενώ το στοματικό της υγρό βαθύ με εναλλαγές ρυθμού και στάση που μπορείς να χαίρεσαι ότι θέλεις. Με εξαίρεση ότι δεν δίνει φιλιά δεν έχει άλλες ιδιοτροπίες ούτε «μη εδώ» «όχι εκεί».

Στο κυρίως μέρος δείχνει μεγάλη συμμετοχή στο ιεραποστολικό, και ποικιλία κινήσεων παρόλο που η στάση αυτή δεν βοηθάει την γυναίκα να κινηθεί. Το ίδιο και στα τέσσερα όπου τα βογγητά της αλλάζουν ανάλογα με το πώς είναι ο ρυθμός και όχι «στον αυτόματο» όπως συνηθίζουν πλέον πολλές από τις κυρίες. Εκείνη από πάνω ξέρει να παίρνει τα ηνία και να εναλλάσσει τον ρυθμό χωρίς να εκβιάζει το τέλος. Αλλά παρόλα αυτά αυτό θα έρθει σε μια συνάντηση που συνολικά με ισορροπημένο social time με πολύ καλά ελληνικά και μια ευρεία γκάμα θεμάτων κράτησε 20 - 25 λεπτά.

Η Νικόλ, είναι ευγενική, κλασσάτη, εμφανίσιμη και προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εδώ και πολύ καιρό. Μοναδική περίπτωση να μην περάσει κάποιος καλά θεωρώ ότι είναι αν είναι υπερβολικά δυναμικός ή βίαιος.

Αυτή ήταν η δική μου σημερινή εμπειρία με την Νικόλ και το Studio Θησέως 35. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2013
Και την ίδια ώρα που πήγες εσύ, συζητούσαμε με τον mpouzoklido για την Νικόλ. Ότι είναι όμορφη και πρέπει να τιμηθεί. Αφού το λες και εσύ θα τιμηθεί. Εννοείται συν 1
07 Δεκεμβρίου, 2013
Αριστη κριτικη
+1 απο εμενα.
Συντομα θα γινει ripetition με αυτο το γλυκο κοριτσι.
07 Ιανουαρίου, 2014
Από τις εμπειρίες μου σε αυτόν τον όμιλο θα συμφωνήσω, ομορφιά και άκρως επαγγελματική συμπεριφορά, απο τα γκανιάν σε πακέτο του ομίλου,+1 και από εμένα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3