Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 173662
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ποτε δεν εγραψα στο φορουμ τι ειχε γινει εκεινη τη βραδυα με την Εφη παρα μονο οτι ηταν καταπληκτικη αλλα ηρθε η ωρα να αποκαλυφθει.Προκειται για ιστορικο ποστ γιατι μετα αρχισε η απιστευτη τρελα στο φορουμ με την Εφη.

Σκαει η Εφη στο δωματιο και ξαπλωνει διπλα μου.Με τυλιξε με τις ποδαρες τις και αρχισε να με χαιδευει σε ολο το σωμα.Δεν εχασα την ευκαιρεια και αρχισα και γω.Μετα απο λιγο σηκωνεται στα γονατα και λεει και σε μενα να σηκωθω.Μου λεει χαιδεψε με τωρα παλι.Ομολογω πως τρελαθηκα.Χουφτωνα βυζακι,κωλαρακι εναλαξ.Φοβερη φαση.Βεβαια εκει μου εκανε και κατι που με αηδιαζει,μου δαγκωνε τις ρογες - ΜΠΛΙΑΧ- αλλα τελικα οκ.

Ταυτοχρονα μου επεζε και τον πουτσο και μου ειχε γινει κατι παραπανω απο πυραυλος.Μου φοραει καποτα αμεσως και αρχιζει πιπα.Τι τσιμπουκι.Ιερολτελεστεια.Με παρα πολυ υπομονη και πολυ καλες εναλλαγες.Ενας συνδιασμος εμπειριας και αναζητησης για το καλυτερο.

Μετα της λεω να το κανουμε και να παμε στην καρεκλα.Αρχικα ερχεται απο μπροστα.Εμπαινε μονη της αργα αργα και ταυτοχρονα με φιλαγε στο λαιμο.Μετα της λεω να γυρισει αναποδα οποτε γυρναει και παλι τον επαιρνε αργα.Εκει γουσταρα απιστευτα γιατι ειναι απο της στασεις που γουσταρω τρελα.

Μετα απο λιγο κουραστηκε και μου ειπε να παμε στο κρεβατι.

Ανεβηκε και προχωρουσε στο κρεβατι με εναν προκλητικο τροπο κουνωντας την κωλαρα της.Εγω ακολουθουσα σαστισμενος.Στηνεται στα 4 και της τον χωνω.Παω να αρχισω γρηγορο,αγαρμπο γαμησι και μου λεει να μην βιαζομαι και οτι θα κανει αυτη τις κινησεις.

Μιλαμε με τρελανε.Μια τον επαιρνε βαθεια,μια πιο λιγο.Επισης εκανε μια γαματη κινηση να πιανει την πουτσα μου με το πιο σφιχτο σημειο του μουνιου της πανω στο κεφαλακι και να με παρασερνει σε μια απεραντη θαλασσα ηδονης.Α ρε Εφαρα,με τρελανες.

Κατα τη διαρκεια προτιμουσα να κοιταζω στους καθρεφτες πιο πολυ για να πιστεψω αυτο που μου συνεβαινε LOL.

Μετα ανεβηκε αυτη απο πανω οπου τον πηρε παλι αργα και ρυθμικα μεσα σε μια χαλαρωτικη,ευχαριστη φαση.Δηλαδη ωραια για σεξ.Οταν πλησιαζε το τελος η Εφη επιταχυνε και τελικα εχυσα με τρελα,γιατι συσωρευοταν παρα πολυ ωρα.Συνεχισε για λιγο ετσι σε γρηγορο ρυθμο οπου και ξεζουμιστηκα τελειως σωματικα και ψυχολογικα.

Μετα πηγα να πεταξω την καποτα και οπως εβγαινε απο το δωματιο μου ειπε πως δεν ειχε κοσμο και ηταν ξεκουραστη για αυτο εμεινε τοση ωρα.Με διαφορα η καλυτερη εμπειρια σε ρδελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2008
Όνομα κοπέλας
Έφη
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού