Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Δάφνη σίγουρα δεν θεωρείται από τις καινούργιες παρουσίες στα studio. Με πέρασμα από το Μελαντιας 50, Κατεχάκη 5, Λ. Αθηνώ 373 μέχρι πρόσφατα και παλιότερα με θητεία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου, είναι μια από τις αρκετά γνωστές κοπέλες του χώρου. Παρόλα αυτά όμως, ομολογώ ότι μια-δυο φορές την είχα δει στις τσάρκες μου, χωρίς να εντυπωσιαστώ. Η φήμη της όμως αρκετά καλή και η πρόσφατη συζήτηση που είχα με εξέχοντα φίλο-συναγωνιστή μου εξίταρε την φαντασία μου για την «γνωριμία».

Η Δάφνη: Pro milf , σχετικά petit θα την χαρακτήριζα, με αρκετά καλοδιατηρημένο σώμα, χωρίς περιττά κιλά, σε σωστές αναλογίες με στήθος ενισχυμένο. Ίσια μακριά ξανθά μαλλιά. Το πρόσωπο της ελαφρά σπασμένο τολμώ να πω, χωρίς κάποιο χαρακτηριστικό ιδιαίτερης ομορφιάς, αλλά και δίχως κάποια ατέλεια. Πρόσωπο μιας απλής καθημερινής γυναίκας. Το σαλονάρισμα της τυπικό, και η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσιάστηκα. Όμως είχα έλθει αποφασισμένος και δεν δίστασα να περάσω στο πολυτελές ομολογουμένως δωμάτιο, αρκετά επιφυλακτικός.

Περιμένοντας ξαπλωμένος στο στρογγυλό κρεβάτι, έκανε την εμφάνιση της, μετά από λίγο. Ένα τυπικό καλησπέρα και αφού έβγαλε τα λευκά εσώρουχα της και χωρίς καθόλου social time ξάπλωσε δίπλα μου. Με «έζωσαν τα φίδια», αλλά ευτυχώς τα καλυτέρα ερχόντουσαν :

Ξεκίνησε πολύ τρυφερά να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο στήθος και τον λαιμό μου. Δεχόταν με αναστεναγμούς ευχαρίστησης τα ανάλογα χάδια και φιλιά μου. Αγκαλιαστήκαμε σφιχτά για να γίνουν πιο έντονα τα προκαταρκτικά και από τις δυο πλευρές. Μου καραμέλωσε για αρκετή ώρα τα @@κια, με καλή τεχνική. Νέος γύρος προκαταρκτικών και από τις δυο πλευρές για να την ξαπλώσω ανάσκελα και να ξεκινήσω το oral sex. Η συμμετοχή της αρκετά καλή με χάδια, στο κεφάλι μου, έντονους αναστεναγμούς και βογγητά. Και πάλι προκαταρκτικά σε διάφορες στάσεις και νέο στοματικό από πλευράς μου.

Το δικό της στοματικό που ακολούθησε σε συνδυασμό με νέο καραμέλωμα ήταν αρκετά ποιοτικό, με πολλές, παραλλαγές, καλή τεχνική, θέση που να μου επιτρέπει χάδια στην ευαίσθητη περιοχή της, που δεχόταν αδιαμαρτύρητα.
Το sex μαζί της απολαυστικό με μεγάλη ποικιλία και εναλλαγές στάσεων. Ξεκίνημα με cow girl και τέλος στα τέσσερα, με ενδιάμεσες «διαδρομές» , την στάση του λωτού, στα όρθια, ιεραποστολικό. Η συμμέτοχη της ιδανική με αγκαλιές, χάδια, φιλάκια, διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά σε υψηλού επιπέδου κλίμα gfe.
Λίγη κουβέντα ξαπλωμένοι μετά το τέλος, φόρεσε τα εσώρουχα της, μου έδωσε ένα φιλάκι και λέγοντας μου «είσαι πολύ γλυκός» με καληνύχτισε

Η Δάφνη δεν είναι η γυναίκα που θα σε εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, ή το προκλητικό σαλόνι της. Στο δωμάτιο όμως αποδεικνύει ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αρκετά συμμετοχική, καλή τεχνίτρια, χωρίς θέματα με τον χρόνο μου πρόσφερε ένα απολαυστικό μισάωρο, δεκτική στις (λογικές) απαιτήσεις του επισκέπτη της, μου απέδειξε ότι όλα όσα είχα ακούσει γι΄ αυτήν ήταν πέρα για πέρα σωστά. Μην σας πω ότι ήταν και λίγα..........

Αυτά για την εμπειρία μου με την Δάφνη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Δάφνη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2013
Χμμμ;οι φωτογραφιες της στην ιστοσελιδα ειναι αντιπροσωπευτικες η εχει πεσει φωτοσοπ? Ευχαριστω εκ των προτερων για την πληροφορηση
01 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

είναι 100% αντιπροσωπευτικές όπως την είδαμε ξανά χθες...
02 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με καλυψε ο λαγος.
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3