Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά τη νίκη με 3-1 επί του Άρη, είπαμε μαζί με τον φιλαράκο μου να κάνουμε μία τσάρκα στα στούντιος. Επισκευτήκαμε γύρω στα 8. Τελικά μπήκαμε στο μπλε σπιτάκι με την Μεξικάνα που μας είχαν προτείνει.
Μελαχρινή, γύρω στο 1,70, άβυζη, μελαμψό ωραίο προσωπάκι και μια κωλάρα... τούμπανο!
Μου λέει η τσατσά τα προγράμματα, μου κάνει και μια προσφορά, 40 το ελεύθερο στοματικό έναντι 50, και έτσι, δίχως σκέψη, επιλέγω αυτό. Και δικαιώθηκα με το παραπάνω. Μεγάλο χαμόγελο Δίνω το 40άρι και περιμένω μες το δωμάτιο. Καθαρό το δωμάτιο, απαλός φωτισμός και κλασσικά το γαμημένο χαρτί που κολλάει στα χέρια.
Έρχεται μέσα ευδιάθετη η Αλεξάνδρα. Κάνουμε την τυπική χειραψία. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και με ένα μωρομάντηλο μου καθαρίζει το κανόνι. Ξεκινάει την πίπα η οποία ήταν βαθειά, αργή (κάπου-κάπου γρήγορη) και μπόλικα υγρή. Μου περνάει το σκουφάκι με το στόμα (το οποίο ήταν πολύ γκαυλωτικό). Έπειτα με ρωτάει πώς την θέλω και ανεβαίνει από πάνω μου. Όπως έγραψε και ο συναθλητής, μια το έχωνε πολύ βαθειά, την άλλη μέχρι την μέση. Στο μεταξί χούφτωνα την υπέροχη (αξίζει να το ξανατονίσω αυτό) κωλάρα της και την χαστούκιζα απαλά το οποίο την έκανε να δείχνει ότι της άρεσε. Έπειτα την στήνω στα τέσσερα, όπου εκεί ξεκίνησε το βαρύ πυροβολικό. Την σφυροκοπούσα με δύναμη και παράλληλα συνέχιζα να της παίζω τα κωλομάγουλα. Στην συνέχεια μου υπέδειξε για ιεραποστολικό. Πάνω στην γκαύλα της με έγλυφε και φιλούσε τα βυζιά, ενώ εγώ της φιλούσα τον λαιμό. Μετά με ρώτησε με σπαστά ελληνικά "πώς θα σε κάνω να χύσεις;" και την απαντώ "κάνε τα κόλπα σου". Τελικά δεν έκανε κανένα (καινούριο τουλάχιστον) κόλπο Λύπη αλλά μια πίπα, χουφτώνοντας την υπέροχη κωλάρα της. Και έτσι τελείωσα.
Εν κατακλείδι, άξιζαν τα 40 ευρώ. Ωραίο μωρό με μοναδικό (ως βυζολάγνος που είμαι) ελάττωμα το ανύπαρκτο βυζί. Είχε πολύ καλή διάθεση, ήταν αρκετά δεκτική και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ πάντως θα την ξαναπροτιμήσω. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
chef33
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2014
θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου.... δυνατο τρομπονι το μεξικανακι. εχω καιρο βεβαια να περασω απο κει,αλλα αν το πετυχω θα το τουφεκισω χωρις σκεψη!!!!ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
21 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και καλα θα κανεις αδερφε.Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2