Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493436
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απλή καθημερινή κοπέλα, μεσαίου status, τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά, αλλά ωραίο σώμα. Επίσης κόκκινο μαλλί όταν πήγα εγώ, που μου άρεσε.

Ευγενική, ήρεμη και χαλαρή, κυρίως GFE με προκαταρκτικά φυσιολογικού χρόνου, και στοματικό απλό όπως η πλειονότητα των κοριτσιών.

Στις διάφορες στάσεις που κάναμε, ιεραποστολικό κλασσικό και με ψηλά τα πόδια, στα τέσσερα και με αυτή από πάνω ήταν υπομονετική, χαλαρή, με μικρή συμμετοχή, αλλά και χωρίς γκρίνια. Γενικά ήταν παρούσα αλλά δεν έδινε το κάτι παραπάνω. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για τον χρόνο παρόλο που έκατσα αρκετή ώρα. Social δεν υπήρξε.

Η Αναστασία είναι μια απλή κοπέλα, δεν βιάζεται, δεν σου σπάει τα νεύρα, δεν είναι και απούσα αλλά έχει όρια, δεν δίνει το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να θέλεις να την ξαναδείς ή έστω να «τρέξεις» να της γράψεις μια θετική κριτική. Από την άλλη δεν έχεις και κάτι να της καταλογίσεις. Αυτές τις περιπτώσεις τις θεωρώ τις πιο δύσκολες. Ίσως απλά να μην μας έκατσε η χημεία.

Αυτή ήταν η δική μου χθεσινή εμπειρία με την Αναστασία και το Studio Αθηνών 318. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2014
φίλε lsh μήπως πρόκειται για αυτό το γκομενάκι ή καμία σχέση;
http://www.sexgr.net/call-girls/ad17431-mikrh-anastasia
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1