Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 308628
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Αντρέα την είχα τιμήσει αρχές της περασμένης άνοιξης με αρκετά καλές εντυπώσεις. Το γεγονός ότι εμφανισιακά πλησιάζει πολύ στα standards της γυναίκας που μου αρέσει, σε συνδυασμό με την ευκαιρία της νυχτερινής βάρδιας που με βολεύει περισσότερο (συνήθως κάνει πρωινά), ευνόησαν την απόφαση μου για την δεύτερη συνεδρία μας.

Είναι μια νεαρή χυμώδης μελαχρινή κοπέλα, ψηλή σχετικά, με μακριά μαλλιά. Μεγάλα εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη, πλούσιο στήθος, σώμα και περιφέρεια με ανάλογες καμπύλες και σωστές αναλογίες. Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό σετ μαύρων εσωρούχων και γόβες με ασημένια στρας. Πρόγραμμα των 70 ευρώ που συμπεριλαμβάνει 69, μασάζ, ισπανικό και είσοδος στο αξιοπρεπές –απλά –δωμάτιο.

Δεν είχα μπει καλά καλά στο ντους όταν άνοιξε η πόρτα και έκανε χαμογελαστή την εμφάνιση της, κρατώντας μια σφραγισμένη πετσέτα. Κουβεντιάζαμε, λεκτικά πειράγματα, όσο φρεσκαριζόμουνα, για να κάνει και αύτη ντους με την σειρά της όσο την περίμενα ξαπλωμένος.

Ξεκινήσαμε με μασάζ, το οποίο κατέχει αρκετά καλά. Με σωστές κινήσεις άλλοτε δυνατές, άλλοτε απαλές με χαλάρωσε για να ακολουθήσει ένα ερεθιστικό body to body με το πλούσιο στήθος της στην πλάτη μου. Τα πρώτα σημάδια ανόρθωσης ήταν εμφανή για να γυρίσω ανάσκελα και να ξεκινήσει να με φιλάει στον λαιμό και τις θηλές μου. Ανάλογες φιλοφρονήσεις και από πλευράς μου σε ένα ιδανικό κλίμα gfe. Η Ισπανική της που ακολούθησε ήταν υψηλών προδιαγραφών, αφού τα τυπικά προσόντα τα διαθέτει και με το παραπάνω. Ήδη ήμουν στο maximum της στύσης μου, για να περάσει το προφυλακτικό. Το στοματικό της πάρα πολύ καλό, βαθύ, υγρό με φτυσίματα, παιχνίδια της γλώσσας, χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στο πρόσωπο της, με ταυτόχρονες λάγνες ματιές. Μπορεί να μην καραμέλωσε τα @@κια, αλλά μου έκανε κάτι πρωτόγνωρο. Από ένα μπουκάλι τζελ που ήταν στο κομοδίνο, έσταξε 2-3 σταγόνες για να τις απλώσει τόσο απαλά σε όλη την γύρω περιοχή, και με τρυφερά χάδια με τα νύχια της, να έχει σαν αποτέλεσμα ερεθισμό που ούτε το καλύτερο καραμέλωμα δεν επιφέρει.

Ήρθε η σειρά μου να την περιποιηθώ. Η ανταπόκριση της Αντρέα στην στοματική μου περιποίηση, συγκαταλέγεται εύκολα στις τρεις κορυφαίες ανταποκρίσεις που έχω συναντήσει από κοπέλες στην μακρόχρονη «θητεία μου». Ηδονικές εκφράσεις του προσώπου της, κλειστά μάτια, ζούλαγε το στήθος της, συσπάσεις και δονήσεις της μέσης της, σφίξιμο των κάτω μυών, χαμηλόφωνες λέξεις στην γλώσσα της. Χάδια, στο κεφάλι μου, βαθιές ανάσες και βογγητά, πίεση των ποδιών της. Αφού την «ταλαιπώρησα» αρκετά, ξεκινήσαμε ιεραποστολικά το sex με αγκαλιές, φιλάκια χαδάκια. Συνέχεια με την Αντρέα στα τέσσερα, με σωστά στησίματα, καλή συμμετοχή και να μας βρει έτσι το τέλος αρκετά ιδρωμένους και τους δυο μας.

Δεν βιάστηκε να φύγει, ξάπλωσε δίπλα μου μιλήσαμε αρκετά, μάλιστα μου έκανε και κάποιες προτάσεις για κορίτσια της αλυσίδας της, που κατά την άποψη της αξίζει να τιμήσω, μιας και τις έχει «τσεκάρει» σε duo που έχουν κάνει μαζί. Ο Womanaholic που με περίμενε στο σαλόνι, πάτησε το χρονόμετρο της λήξης στα 35 λεπτά, χωρίς καμία ενόχληση από την ευγενική υπηρεσία. Ίσως να έβαλε και αυτός το χεράκι του για την χρονική μου άνεση, μιας και της είχε πιάσει την κουβέντα για την πρώην ΕΣΣΔ, και να ξεχάστηκε..........

Μεταξύ της Αντρέα και εμού, έχει αναπτυχτεί αρκετή οικειότητα, έχουμε καλή χημεία, αστειευόμαστε, αλλά κάνουμε και πολυ έντονο και παθιασμένο sex. Οι πολύ καλές υπηρεσίες που (εμένα τουλάχιστον) προσφέρει, η υψηλού επιπέδου συμμετοχή της στο sex, σε συνδυασμό με την εμφάνιση της που ανταποκρίνεται κατά πολύ στα γούστα μου, την έχουν ανεβάσει πολύ στην λίστα των προτιμήσεων μου, και εάν συνεχίσουμε έτσι θα εξελιχτεί σιγά σιγά σε ένα από τα νέα μου στανταράκια.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αντρέα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού