Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824457
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήταν βάρδια dream team, και ο στόχος μου ήταν αποκλειστικά η Κέλλυ. Μια κοπέλα όχι ακριβώς στα γούστα μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν με άφηνε αδιάφορο τις όποιες φορές την είχα δει σε τσάρκες μου. Είχα υποσχεθεί στην ίδια και στον εαυτό μου ότι θα την τιμήσω. Γνωστές οι υπηρεσίες της εντός, και κατά γενική ομολογία από τις καλύτερες.

Χρειάστηκε να περιμένω λίγο καθότι ήταν απασχολημένη και μόλις άδειασε δωμάτιο ανέβηκα στο γνωστό 4. Από τα πιο καθαρά στούντιο με όλες τις ανέσεις στο δωμάτιο. Ντουζάκι όπως πάντα και αναμονή για τον ήχο των τακουνιών της στα σκαλιά. Είχα αράξει σαν πασάς στα Γιάννενα ενώ μπήκε μέσα. Αφού γδύθηκε καθότι φόραγε φόρεμα λόγω βάρδιας έπεσε επάνω μου να με φάει. Φιλιά τριψίματα σε όλο το σώμα με το πλούσιο στήθος της για να φτάσουμε σε μια άψογη ισπανική. Από τις αγαπημένες μου συνήθειες και όποτε μου το κάνουν ξέρω πως και η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Πέρασμα προφυλακτικού και το άψογο στοματικό που είχα ακούσει, γινόταν πράξη επάνω μου. Όντως φοβερό, με τεχνική και deep με περιποίηση στα @@ για αρκετή ώρα.

Ξεκίνημα του σεξ με εκείνη από πάνω, από τα καλύτερα cow girl, με σωστές κινήσεις, δεν χόρτενα να βλέπω και να πιάνω το στήθος της. Αλλαγή στα 4 με πολύ καλό στήσιμο και με θέα τον καθρέπτη, αντέχει στο σφυροκόπημα. Συνέχεια σε ιεραποστολικό για ακρετή ώρα και μετά πάλι στοματικό γιατί ήθελα να τελειώσω εκεί. Κατά τη διάρκεια του στοματικού της το οποίο απολάμβανα, άλλαξα γνώμη για το τελείωμα και αποφάσισα να την βάλω πάλι στα 4, πράγμα το οποίο δεν μου αρνήθηκε. Εκεί και τελείωσα, με τους σφυγμούς μου να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Έπεσα στο κρεββάτι να ηρεμήσω, ενώ εκείνη ακούραστη μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ. Ότι χρειαζόμουνα εκείνη την ώρα για χαλάρωμα.

Από τις συνεδρίες που σίγουρα θα θυμάμαι, πέρασα πάρα πολύ ωραία με μια κοπέλα που αν δεν είχα ακούσει τα καλύτερα, ή αν δεν την είχα γνωρίσει ο ίδιος από πριν, να μιλήσουμε και να αστειευτούμε ίσως να μην πέρναγα στο δωμάτιο μαζί της. Γιατί το λέω αυτό... Απλούστατα γιατί η Κέλλυ με κέρδισε με τον χαρακτήρα της, την πλάκα της και τα πειράγματά της στο σαλόνι και σε συνδυασμό με αυτά που είχα διαβάσει έκανα το βήμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.848
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2013
πασας στα γιαννενα ο κερβερας.εννοειται θετικη Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1