Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824466
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από 3 χρόνια αποχής από το Φ104 (ψέμματα, είχα πάει άλλη μία φορά στο μεταξύ και είχα βρεθεί με τη Νεφέλη, που να βρίσκεται αυτή η ωραία γυναικα;;) και παρακολουθώντας τις συνεχείς αλλαγές στο προσωπικό, αποφάσισα να ξαναπάω όταν σιγουρεύτηκα ότι είχε γυρίσει για τα καλά η Κέλλυ. Όμως η κοπέλλα είχε δουλειά και μάλιστα με προοπτική να είναι απασχολημένη για τη επόμενη ώρα (με ποιόν ή ποιούς τυχερούς άραγε;;) Βλέποντας όμως την Δέσποινα σκέφτηκα να την δοκιμάσω, αφού μάλιστα από παλιά είχα την επιθυμία να την γνωρίσω και να επισκεφτώ το κωλαράκι της. Πλήρωσα για φουλ πρόγραμμα και ανέβηκα στο 3 Εδώ με περίμενε μία μικρή απόγοήτευση: ενώ ήδη ήμουν γυμνός και μπανιαρισμένος στο δωμάτιο, ήλθε η Αλίκη που έκανε χρέη hostess για να με πληροφορήσει ότι η Δέσποινα δεν κάνει πρωκτικό (ανοίγω παρένθεση: η ιδέα να κάνει την υποδοχή μία από τις κοπέλες μου φαίνεται πολύ καλή και μάλιστα την είχα πρτείνει και εγώ σε ανύποπτο χρόνο, δεν ξέρω αν είχε μεταφερθεί αρμοδίως. Κλείνει η παρένθαση)
Εκεί λοιπόν που για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αμφιταλαντεύτηκα αν έπρεπε να φύγω (αυτά τα πράγματα πρέπει να ενημερώνονται στο site για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις), τελικά είπα να μείνω για να μη χάσω την ευκαιρία γνωριμίας με αυτό το πλάσμα.
Και δεν το μετάνοιωσα...
Έρχεται λοιπόν η Δέσποινα, χαμογελαστή, ευπροσήγορη, φιλικότατη, σαν παλιά γνωριμία και αρχίζει τα προκαταρτικά με πολλή συζήτηση και συμμετοχή. Επιμένει για ένα αρχικό μασάζ που στην αρχή το αρνούμαι γιατί γενικά δεν είμαι οπαδός, αλλά όταν συμφωνώ μου αποδεικνύει ότι είχε δίκιο να επιμένει και προχωρούμε στα χάδια και τα γλειψίματα. Έχει πολλή καλή τεχνική και δεν βγάζει τίποτε προσποιητό. Η πίπα της σίγουρη και μαστόρικη. Το μουνί της τρίζει από καθαριότητα και το σερβίρει άδολα και γενναιόδωρα και ο κώλος της πραγματική κόλαση! Βελούδινος και ελαστικός δέχεται τη γλώσσα, όσο φτάνει... Ανυπομονώ πότε θα αλλάξει πάλι γνώμη για το πρωκτικό! Εχυσα σε κλασική στάση μέσα στο μουνί της, ίσως μάλιστα να βιάστηκα λίγο, αλλά έδειχνε να την απασχολεί τόσο λίγο ο χρόνος που ντράπηκα μήπως κάνω κατάχρηση!
Στη συνέχεια κουβεντούλα χαλαρή, όπου η κοπέλλα έδειξε τα προσόντα και του χαρακτήρα της: άνετη, σκεπτόμενη, με άποψη, θα έλεγα μία πραγματική εταίρα με την καλή έννοια του όρου (για μένα είναι πάντα καλή!).
Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και την απόφαση να την ξαναεπισκεφτώ, όταν μας το επιτρέψει πάλι η τρόικα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Υπηρεσίες
LAMB
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού