Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327237
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία τυχαία, απλώς πηρα φόρα και μετα το πρώτο μνμ σε άλλο θέμα είπα να γράψω και έδω.

Πριν γράψω οτιδήποτε να πω πως η επίσκεψη έγινε στο red light που προέκυψε από τον περιορισμό και διχοτόμηση του villa erotica.

Βεβαία για την συγκεκριμένη κοπέλα έχουν ειπωθεί και γραφτεί αρκετά και το μόνο που φαίνεται να συμφωνούμε οι περισσότεροι είναι πως πρόκειται για μία από τις πιο σωστές επαγγελματίες του χώρου. Η επίσκεψη έγινε σχεδόν χαράματα άρα η κίνηση ήταν μειωμένη και δεν υπήρχαν βιασύνες. Όλα καλά έως πολύ καλά κάτι που οδήγησε και σε γρήγορη λήξη του αγώνα καθώς δεν έγινε η σωστή διαχείριση δυνάμεων από μεριά μου, πράγμα απαραίτητο με την συγκεκριμένη κοπέλα.
Αυτό που έχω να προσθέσω στην ανοιχτή συζήτηση είναι πως όντως για κάποιες κοπέλες είναι προτιμότερο να επιλέξει κάτι παραπάνω από το απλό πρόγραμμα ( η κάντυ είναι μία από αυτές). Οπότε την επόμενη φορά όταν και αν , θα έχω να πω κάτι πιο περιεκτικό και αν όντως έχω κρίνει σωστα.

Στην βαθμολογία όλα θα ήταν πιο πάνω αλλά υπάρχει ο περιορισμός, εκτός όμως από το τελευταίο. Ίσως σε κάποιο πρόγραμμα πλην του βασικού υπάρχει vfm αλλά στο βασικό όχι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
Μέλος
Εγγραφή:
23 Οκτ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού