Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρώτη επίσκεψη στο συγκεκριμένο σπίτι, παρότι βρίσκεται σχετικά κοντά από τον χώρο δράσης μου. Δεν το αποφάσιζα γιατί κοιτάζοντας τις φώτος,δεν έβρισκα κάτι να με συγκινεί εμφανισιακά. Το ίδιο και με την Αφροδίτη. Βλέποντας τις φώτος δεν το αποφάσιζα, αλλά διαβάζοντας τις πολύ καλές κριτικές και το γεγονός ότι η κοπέλα δίνει γλωσσόφιλα(έχω μια αδυναμία στον συγκεκριμένο τομέα)είπα να δοκιμάσω.
Μετά από μια άκρως κουραστική μέρα στη δουλειά και με κρύο και χιονόνερο να πέφτει "στρέιτ θρου" που έλεγε κι ο μέγας Ζαμπέτας, είπα να πράξω το μέγα τόλμημα. Και φυσικά δεν το μετάνιωσα.
Καταρχάς να πω ότι οι φώτος την αδικούν πολύ. Εγώ είδα μια γυναικάρα με μακρύ ξανθό μαλλί, υπέροχα πόδια, απίστευτη κωλάρα και ωραίο στητό στήθος, όχι πολύ μεγάλο αλλά μεγαλύτερο απ'όσο φαίνεται στις φώτος - συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, γι' αυτό και υπήρχε μεγάλη θετική έκπληξη. Φυσικά βάσει σωματότυπου, θα ταίριαζε ακόμα μεγαλύτερο στήθος, καθώς μιλάμε για βαρβάτη νταρντάνα.
Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το στυλ και ο αέρας της. Είναι πολύ σεξουλιάρα και τσαχπίνα με έξυπνο μουτράκι.
Και βέβαια, στα του αγώνα, μιλάμε για σεξομανή γκομενάκι, που θέλει να έχει τον έλεγχο και βγάζει απίστευτη ένταση και πάθος σε κάθε της κίνηση. Είναι για άγριο και ωμό σεξ, χωρίς πολλές συζητήσεις και περιτυλίγματα.
Σίγουρα υπάρχουν πιο όμορφες στην πιάτσα, αλλά μιλάμε για εντυπωσιακή γυναίκα με απίστευτη διάθεση. Όταν φεύγεις από εκεί είσαι έτσι Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Τι άλλο να ζητήσει κανείς λοιπόν???????

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
184
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού