Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χαίρετε σε όλους! Επισκέφθηκα το πρωί το μαγαζί για πρώτη φορά κατά τις 11:00 για την Πάολα, με την οποία βέβαια τα είχαμε ξαναπεί στην Αγ.Μελετίου. Όταν μπήκα στον χώρο ήδη περίμεναν τρία άτομα πριν από εμένα, αφού σε μια φάση ο ένας απ'αυτούς έφυγε. Μετά από μένα ήρθαν άλλοι τρεις και μάλιστα μετά από πέντε λεπτά ένας από αυτούς έφυγε. Με λίγα λόγια μιλάμε γινόταν πανικός! Κατά τις 11:30 ήρθε η σειρά μου να μπω στο δωμάτιο και είπα στην τσατσά ότι θέλω να πάρω το απλό πρόγραμμα, το οποίο κόστιζε 50 €. Στο δωμάτιο περίμενα κανά 20λεπτο μέχρι να'ρθει η κοπέλα, δικαιολογημένα βέβαια αφού προηγούντο άλλοι πριν από μένα. Όταν μπήκε η Πάολα, ήταν μες στην τρελή χαρά και πρέπει να με θυμόταν λιγάκι αφού είχαμε ξανασυναντηθεί στην Κυψέλη. Αφού έβγαλε το φορεματάκι της κόλλησε το σώμα της στο δικό μου και εν συνεχεία με ξεκίνησε με φιλάκια στον λαιμό. Έπειτα της ζήτησα να ξαπλώσει όπου την φίλησα σε όλο της το σώμα, απ' την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μετά μου πήρε μια πολύ καλή πίπα που με έφτιαξε, και μαζί μου έγλειφε τα αρχίδια και μου τον έπαιζε. Μέχρι εδώ όλα καλά! Στην συνέχεια ανέβηκε εκείνη από πάνω μου και μετά από ένα σημείο και μετά έχασα την στύση μου χωρίς να ξέρω το γιατί! Αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε μένα και σε καμία περίπτωση στην Πάολα, η οποία παρ'όλα αυτά έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να μου σηκωθεί. Τι να πω, ίσως να μην βρέθηκα στην μέρα μου και ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί αυτή η κατάσταση. Αφού ήμασταν στο δωμάτιο κοντά στο μισάωρο σταματήσαμε διότι απ' έξω υπήρχαν κι άλλοι που περίμεναν και μπορεί να φώναζε η τσατσά εάν ήμασταν κι άλλο! Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τελειώσω, με την κοπέλα χαιρετηθήκαμε με αγκαλιές και φιλιά και μου είπε πως δεν πειράζει που δεν τελείωσα και ότι αυτά συμβαίνουν στους άνδρες αφού μου ζήτησε και συγνώμη! Όταν έφευγα το σαλόνι ήταν πάλι γεμάτο!!! Πάολα και πάλι σου ζητώ συγνώμη για το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τελειώσω και ελπίζω ότι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε θα είμαι σε καλύτερη φόρμα. Πιστεύω να κατάλαβες ποιος είμαι, είμασταν στο δωμάτιο που ήταν δίπλα από την κουζίνα. Φιλιά πολλά!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Μέλος
26
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού