Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 350773
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από 2-3 ποτά σε μπαρ του Χαλανδρίου , γεμάτο από ελλεεινά φτώχομουνα, ροβολίσαμε με τον φίλτατο Υπασπιστή προς Κατεχάκη 5 ή 8 προς κορεσμό της παρτουζοπείνας μας.
Στο Κατεχάκη 5 σαλοναρίστηκε η Χρύσα και άλλο ένα θήλυ, το οποίο ξεχάσαμε αυθωρεί.Επελέγη η Χρύσα. Ελληνίδα, με καταπληκτικό σώμα,φυσικό 2,5-3 βυζί και μια ελαφρώς γαμψή μύτη ,που προσωπικά εμένα με τρελαίνει.Όταν βλέπω τέτοιες μύτες, σκέφτομαι να κρέμεται σαν μύξα-ροχάλα το μπόλικο και παχύ μου φλόκι, μετά από επιτυχημένη συνουσία.

Τιμοκατάλογος
(από την ίδια τη Χρύσα)

Παρτούζα,μασαζ(Μαλακία, τα χουμε πει δεν το καταλαβαίνω),ελεύθερο στοματικό,69,ισπανικό, για 50 λεπτά 80 ευρώ μια εκτόνωση, έκαστος.

Πληρώσαμε και μπήκαμε στο πορνοδώμα.ξεβρακωθήκαμε, πλυθήκαμε και περιμένοντας την Χρύσα, για πολλοστή φορά αρχίσαμε να αναλύουμε την συμπεριφορά των φτωχόμουνων στα μπαρ, ήτοι κατσίκωμα στην μπάρα με ένα προ πολλού άδειο ποτήρι κρασί ,μανιώδες κάπνισμα και αναμονή-προσμονή για πιθανό γάμπρισμα-κέρασμα..Επειδή κάθε φόρα που το συζητώ εξοργίζομαι, ο κατα τ᾽άλλα φίλτατος και αγαπητός Υπασπιστής, γνωρίζοντας αυτο, επαναφέρει τη συζήτηση εκεί επίτηδες για να με εκνευρίσει ,μιας και το επερχόμενο φαλλοκρατικό,ρατσιστικό παραλήρημα μου τον διασκεδάζει, έστι είπα να αλλάξω κουβέντα. Επικεντρώθηκα στην κοιλιά του φίλτατου, επισημαίνοντας του πως από την τελευταιά μας πορνοπεριπέτεια, είχε πάρει μερικά κιλάκια και πως πρέπει να προσέξει. Μου παραδἐχτηκε πως καταβροχθίζει ημερησίως ένα με δυο cheese cake, αφού τα αισθάνεται σαν επιβράβευση για την σκληρή δουλεία, που επιτελεί.. Του απάντησα πως αυτές τις μαλακίες έλεγε μια γλυκαντζού, θεόρατη, θεια μου που της κόψαμε και τα δυο (2) ποδάρια από το σαχαρο και το διαβήτη. Χλώμιασε και σταματήσαμε να μιλάμε,τελείως.
Μετά από 2-3 δευτερόλεπτα μπήκε η Χρύσα,αεράτη,όμορφη,ποθητή,καυλιάρα.

Ελληνικά καλά (χωρίς προφορά κάποιου Μπλόκ)
Μας δήλωσε πως έχει πάρει μέχρι και 4 φίλους μαζι και πως γουστάρει πολύ τις παρτούζες...

Πίπα πολύ καλή.Σάλια,γλώσσα,φτυσίματα,εναλλαγές ρυθμού,ονειρικό κλαρίνο.
Ρούφαγε τον ένα και την έγλυφε ο άλλος, Αλλάξαμε έτσι 1-2 φορές. Μετά από λίγο μας ζήτησε να την καρφώσει κάποιος. Ο Υπασπιστής σκουφώθηκε και άρχισε να την γαμάει δυνατά ,όσο αυτή με ρούφαγε, επειδη την κάρφωνε άρρυθμα και την πόναγε ή έστω έτσι προφασιζόταν, ενίοτε σταματαγε το τρομπόνι, σφίγγοντας την μπανανα μου στο χέρι της (τέλεια αίσθηση). Ο Υπασπιστής σταμάταγε,ξεκίναγε λαχανιασμένος και καταιδρωμένος, επανέφερα την συζήτηση στα cheese cake, ευγενικά μου είπε να πάω να γαμηθώ.Χαρούμενος που τον εκνεύρισα έβαλα μια καπότα και άρχισα να γαμάω το φοβερο μουνάκι της Χρύσας.
Η Χρύσα είναι πολύ δεκτική, με καυλωσε αφάνταστα το γεγονός ότι είχε ιδρώσει, χτυπιόταν πάνω στο καυλί μου, μπουκωνε τον Υπασπιστή, φώναζε, γέλαγε, αστειευόταν, την γάμησα στα τεσσερα, διακόψαμε λίγο να την καρφώσει πάλι ο Υπασπιστής ο οποίος ενώ την κάρφωνε στα τεσσερα μετά από λίγο, άδειασε. Ανέβηκε από πάνω μου και γαμηθήκαμε για λίγο έτσι. Βγήκα,έβγαλα την κάποτα και η Χρύσα ξεκίνησε κάτι μεταξύ ισπανικο-τσιμπουκο-παίξιμο-φτύσιμο έχυσα ένα φαντασμαγορικό μακαρόνι στα μαλλιά της!Ναι! to φλόκι έφυγε σαν patriot missile. Αντι να με ελεεινολογήσει ,γέλασε, σηκώθηκε πήγε για ντουζ ,μας ευχαρίστησε και μας αποχαιρέτησε.
Αποκαμωμένοι, ντυθήκαμε απήλθαμε του πορνόσπιτου αφου μας ξεπροβόδισε η Χρύσα.

total elapsed time 41'

Ηταν μια πολύ καλή παρτουζοεμπειρία. Η εν λόγω πόρνη ενδείκνυται για παρτούζες, προφανώς δεν είναι το gfe το δυνατό της σημείο.

Ηταν 160 euro well spent

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
28
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2013
Ελληνικά καλά (χωρίς προφορά κάποιου Μπλόκ)

Λογικό αφού είναι Ελληνίδα!
lsh
lsh
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1