Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 308622
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πραγματικα ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα που καθομαι και γραφω κατι σε οποιοδηποτε σαιτ για εσκορτσ κολ γκιρλσ κλπ

Πηγαινω σε στουντιος 2 φορες το μηνα τα τελευταια 8 χρονια οποτε θεωρω πωσ εχω μια παρα πολυ καλη αποψη για το τι παιζει απο αποψη εξυπηρετηση; και συμπεριφορας

Διαβαζοντας 1.000.000 ποστς για το ποσο τουμπανο και επαγκελματιας και gfe ειναι η Αντρεα αποφασισα να την τιμησω, γιατι λογω ζαχαρου που εχω μπορει να παρουσιασω καποια μικροπροβληματα στη στηση και δεν γουσταρω καποια που θα εχω πληρωσει και λεγεται επαγκελματιας να με κανει να νιωσω ασχημα γιαυτο.
Τριτη Βραδυ λοιπον στο Κατεχακη 8 κατα τισ 4:15. Ανοιγει η κυρια της υποδοχης ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ μου λεει τα αρωματα και παιρνω απλο με την Αντρεα. Κανενας στο σαλονι η στα δωματια.

Μπαινει στο δωματιο φιλικη και αρχισε με καλη πιπα και παιχνιδι με τισ βυζαρες

Συνεχισαμε στα 4 λιγο εγω απο πανω και μετα αυτη απο πανω.

Επειδη δεν ειχα τρελη στηση για να κατσει απο πανω μου αρχισε με βλεμμα αγγαρειας να μου την παιζει και να παραπονιεται. Της λεω ασε το απο πανω να συνεχισουμε στα 4 για να μπορεσω να τελιωσω και με υφακι γυριζει και μου λεει "Εχεις πληρωσει για απλο προγραμμα...τς!"

Κσενερωνω φουλ απο την ατακα και την κατασταση της λεω σοβαρα τωρα? και σηκωνεται και ντυνεται!!!

Φουλ σαστισμενος της κανω "εισαι λιγοτερο απο 10 λεπτα στο δωματιο και αληθεια ειναι ατακα αυτη που ειπες και σηκωθηκες να ντυθεις?" Με κοιταζε χωρις να λεει τιποτα και την ξαναρωταω "Ειναι σωστο να πετας αυτην την ατακα οταν βλεπεις οτι εχω ενα προβλημα και σου ζητησα ευγενικα να αλλαξουμε σταση για να μπορεσω να τελιωσω ενω εισαι ουτε 10 λεπτα στο σωματιο?" Μου πεταξε ενα ευγενικοτατο "Ας επαιρνες μεγαλυτερο προγραμμα" Εκλεισε την πορτα και εφυγε. Εμεινα κοκκαλο.

Η κυρια της υποδοχης στον αποχαιρετισμο μου λεει καλο βραδυ της απανταω δε θα το λεγα και αφου της εξηγησα τι επαιξε μου ζητησε 10 φορες συγγνωμη, θα το συζητησω με την κοπελα κλπ δεν προσφερθηκε ενω της το ειπα να μου γυρισει πισω τα λεφτα μου.

2 μεροκαματα για τα 10 πιο απαραδεκτα λεπτα EVER.

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για θεμα υγειας ή / και κατι που μπορει να στεναχωρησεις ενα πελατη να εχεις αυτη την συμπεριφορα και να λεγεσαι επαγκελματιας.

Μαυρο. Δεν εχω συναντησει τετοια συμπεριφορα ουτε σε μπουρδελο στην Φυλης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2013
Δικέ μου,στα στούντιο ενίοτε παίζουν αυτά τα σκηνικά.Είναι σε φάση 50+10+10+20+30+20 και βάλε.Καλύτερα για εσένα να πηγαίνεις σε κανένα Μετάξι και να πληρώνεις διπλοβάρδια κανένα 20άρικο παρά να κλαίς 50άρικα,καθώς οι καιροί είναι χαλεποί και χρήματα δεν υπάρχουν.Το ότι σου είπε η τσατσά συγγνώμη,δεν τους εξιλεώνει για το άσχημο γεγονός που διαδραματίστηκε.Έδωσες 50 ευρω,2 μεροκάματα,αλλά μπορεί και 4 για μερικούς ημιαπασχολούμενους,αλλά δεν τα σεβάστηκε κανείς.Το έχουμε πεί πολλάκις εδώ ότι απο εμάς ζούμε και όχι το αντίστροφο.Μαύρο λοιπόν στις διάφορες ντίβες του πούτσου και μετά να δείς που θα σου κάνουν μέχρικαι γλυφοκωλάδα με μερέντα.
13 Νοεμβρίου, 2013
Μαυρο στο μαυροκγυαλουρο. Έχουνε μάθει τωρα όλες οι καργιες παρε το μεγάλο προγραμμα οταν δεν περνούν το βασικό τεστ!!?
13 Νοεμβρίου, 2013
εντελώς φιλικά, μην σκορπάτε τα λεφτά σας που βγάλατε με σκληρή δουλειά σε αυτά τα υποκείμενα που δεν σέβονται και όχι μονον δεν ευχαριστιέται ο πελάτης , αλλά του προκαλούν και στενοχώρια, μαύρο δαγκωτό. την αγορά την φτιάχνουμε εμείς.
14 Νοεμβρίου, 2013
The evil of the world is made possible by nothing but the sanction you give it.
B
bakalhs
14 Νοεμβρίου, 2013
"Αν κοιμασαι με τυφλο, το πρωϊ αλοιθωριζεις" λεει ο σοφος λαος.
Η Αντρεα ειναι πολυ καιρο στα Γερμανικα μαγαζια, οποτε φυσιολογικα μπηκε στο πνευμα της επιχειρησης.....
Κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφο παιδι με προσοντα(αν εξαιρεσεις τα τατου που λιγο χαλανε την εικονα).
+1 απο εμενα και μια και αρχισες, γραψε κριτικες, μην αφηνεις τους αλλους μονο να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5