Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
204317
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τι να πω! Ο Θεός των απανταχού μπουρδελιάρηδων με λυπήθηκε επιτέλους. Μετά από μέτριες ή αδιάφορες συνευρέσεις του τελευταίου καιρού μου έστειλε αυτό το πλάσμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και στις ορέξεις μου. Μελαχρινό, μικρό ρουμανάκι πετίτ σωματότυπου αλλά με ωραίο στήθος και οπίσθια κόλαση. Ωραία δωδεκάποντα και νυχάκι με μπλε πεντικιούρ. Το πρόσωπο σέξυ και όμορφο. Με του που μπήκε στο δωμάτιο άρχισε η επίθεση. Με έπιασε στα όρθια και από κει και πέρα αφού με πέρασε ένα πινέλο από το κεφάλι ως τα @@ καταλήξαμε κάποια στιγμή στην πολυθρόνα μπροστά στον καθρέφτη αυτή με τουρλωμένο τον κώλο να δαχτυλιάζει την πανέμορφη σουφρίτσα της κι εγώ να σπρώχνω μανιασμένα ενώ κατά διαστήματα τα γλωσσόφιλα έδιναν κι έπαιρναν. Πάρα πολύ καλή περίπτωση σε ρυθμούς pse, η κοπέλα δίνει τον καλύτερο εαυτό της και τιμάει το 50άρικο.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2013
Φίλε δεν σε πήγαινε καθόλου τώρα τελευταία.Ούτε σε μπουρδελάκι ούτε σε studio.Επιτέλους σού έκατσε και μια καλή.Όπως γράφεις κι εσύ "Ο Θεός των απανταχού μπουρδελιάρηδων με λυπήθηκε επιτέλους".Θετική από μένα γιατί την έχω προγραμματίσει για επίσκεψη την Αλίνα εδώ και λίγο καιρό(μόλις παίξουν φράγκα...).
giorgiodelafuentes
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1