Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295177
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στην κριτική μου θα γράψω εντυπώσεις απο την πρώτη μου φορά σε στούντιο,αλλά κ για την κοπέλα..
Μετά την έξοδο της Παρασκευής κ με παραίνεση του κολλητού,πήγαμε για μία τσάρκα προς Βριλησσού μεριά..
Η λεωφόρος πλημμυρισμένη απο ένα σπασμένο αγωγό ύδρευσης..Κανείς εκείνη την ώρα στο δρόμο,μόνο κάποιοι συναγωνιστές που μπαινόβγαιναν στα πορνεία!
Μετά απο σύντομη έρευνα αγοράς κ τσάρκα σε 5-6 μαγαζιά,καταλήξαμε σε αυτο της Βριλησσού 36.
Χτυπώντας το κουδούνι μας ανοίγει ένας ευγενέστατος κ κατατοπιστικότατος τσάτσος,πρόθυμος να διαλαλήσει την πραμάτεια του..
Ίνα κ Μαρκέλα τα κορίτσια.
O χώρος θα μπορούσε κ καθαρότερος,καναπέδες με ελατήρια που φώλιαζαν στον κώλο,με 2 δωμάτια υποδοχής κ 3 κρεβατοκάμαρες χωρίς ντους.
Όντας αναποφάσιστος εγώ,αφησα τον κολλητό να εισχωρήσει πρώτος με τη Μαρκέλα.
Μέχρι να βγεί είχα σχεδόν αποφασίσει κ άμεσα πέρασα κ εγώ στο δωμάτιο..ο χαμηλός φωτισμός,η έλειψη ντουζιέρας ήταν στοιχεία που με ξενέρωσαν,καθώς ως λάτρης των CG,προτιμώ αυτές τις αυτονόητες ανέσεις κ συνθήκες υγιεινής στο χώρο μου ή σε ξενοδοχείο!
Για την κοπέλα θα πω οτι ήταν μια ομορφούλα Σέρβα,περίπου 25 χρ,με ελάχιστα παραπανίσια παχάκια κ ολίγη κοιλίτσα..προφανώς το τρώει το σουβλάκι της!!
Ξεκίνησε γλύφωντάς με απο τις θηλές κ εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς τα κάτω οπου ασχολήθηκε εκτενώς με τα αρχίδια πριν απορροφήσει τον πέοντα!
Άκρως καυλωτική,μου πέρασε την καπότα με το στόμα κ μετά απο σεξάκι σε ιεραποστολική στάση της ζήτησα να τελειώσω με πίπα..Δέχτηκε κ αφού αφαίρεσε το λάτεξ,με πίπωσε πριν τελειώσω στο σιλικονάτο στήθος της.
Εντύπωση μου έκαναν 2 πράγματα..:
1. καθώς την έχυνα,με το χέρι της συγκρατούσε τα χύσια για να μην καταλήξουν στο κρεβάτι..γεγονός που για μένα σημαίνει οτι τα σεντόνια σπάνια αλλάζουν..
2. η έλειψη ντουζιέρας κ το ελαφρύ ξέβγαλμα του σπέρματός μου σε έναν νηπτήρα,με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι ο επόμενος που θα πάρει τη γκόμενα κ θα γλύψει στήθος,θα αποκομίσει μία γεύση κάπως πιο αλμυρή!!

Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη σε στούντιο κ μάλλον η τελευταία..προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω κ να έχω όσο μπορώ μεγαλύτερη ασφάλεια σε θέματα υγιεινής κ φυσικά τις ανέσεις που εγώ θεωρώ βασικές για να λειτουργήσω απερίσπαστος!!

Αυτά τα ολίγα απο μένα κύριοι συναγωνισταί!!Ευχαριστώ για την ανάγνωση!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
manaconda13
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
2.323
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, alpula

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2013
Παικτη συμφωνω απολυτως. Για παρομοιους λογους ενω ημουν τεραστιος fan των studio και φοβομουν τα cg τωρα ουτε γι αστειο παω σε studio. Βεβαια επειδη οι τιμες ειναι πιο πανω παω λιγοτερο συχνα με cgs αλλα περναω 700 φορες καλυτερα και εχω και την ηρεμια μου, την καθαριοτητα μου κτλ.
10 Νοεμβρίου, 2013
Τα κορίτσια κάνουν μπάνιο στον προσωπικό τους χώρο όπου και κάθονται μετά από κάθε πελάτη....η καθαριότητα είναι δεδομένη...Θα μπορούσες να ζητήσεις να κάνεις μπάνιο στο κοινόχρηστο όπως κάνουμε όλοι όταν πάμε εκεί...
10 Νοεμβρίου, 2013
Μην ριχνεις τις ευθυνες στον πελατη!Δεν εχει παντα αδικο!Και εγω ειχα ξενερωσει που δεν ειχε μπανιερα,και ηταν το τελευταιο μαγαζι που μπήκα πριν αρχίσω τα μπουρδελα!Μπορεί οι κοπέλες να ναι φωτιά οντως,αλλα το 50 αρικο το δινεις για στουντιο και οχι για μπουρδέλο!Και οτι εχει κοινοχρηστο που να το ξερει ο καθένας,θα μυρισει τα νυχια του?Kαι τωρα μαθαινω οτι υπάρχει κοινοχρηστο,ούτε καν το ηξερα!Και το μπάνιο αγαπητέ λαγέ δεν το κανεις πάντα πριν την συνευρεση,το κάνει και μετά το σέξ λίγο πριν ντυθείς,οπότε το θες στο δωμάτιο που βρισκεσαι!
10 Νοεμβρίου, 2013
Για εμένα το ντους είναι απαραίτητο στο δωμάτιο. Για σκέψου και τους παντεμμένους που θέλουν να απαλλαγούν από το άρωμα των κοριτσιών όταν πάνε να ξαπλώσουν δίπλα στη γυναίκα τους...Γλώσσα
10 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η εμπειρία σου κ τα χλμ που έχεις γράψει δε μου αφήνουν περιθώριο να σε αμφισβητήσω.
Οι κοπέλες δε γνωρίζω τι κάνουν στον προσωπικό τους χώρο,αλλά εγώ όταν ζήτησα ντους απο τον τσάτσο,μου είπε οτι τα δωμάτια δε διαθέτουν κ δε μου αντιπρότεινε κάποιο κοινόχρηστο,όπως λες..
10 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τότε σου δίνω απόλυτο δίκιο και ένα μεγάλο φάουλ στον κύριο/κυρία της υπηρεσίας που δε σου έδωσε αυτήν την επιλογή...καλή συνέχεια στις πορνοεξορμήσεις σου1!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6