Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 395 10
Sex Studio 327933
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν πάω στο ραντεβού μου με ένα ct την Aleksandra πέρασα πρώτα από το Villa για να δω από περιέργεια την Βικτώρια, μου παρουσιάστηκε χαμογελαστή με πολύ νάζι και φοβερό χαμόγελο με ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και το σουτιέν που φορούσε τόνιζε πολύ ωραία το φυσικό στήθος της.Ωραία πόδια αλλά ο κώλος τίποτα το ιδιαίτερο και έχει ήδη σημάδια κυταρρίτιδας.
Αφού πήγα στο κοντινό ξενοδοχείο της Aleksandra και δεν με έπεισε η εμφάνιση της για να καθίσω, επέστρεψα στην Βικτώρια όπου πήρα το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και μετά από ένα ντουζάκι ήρθε πολύ πρόσχαρη στο δωμάτιο και αφού έβγαλε το σουτιέν αποκαλύφθηκε το φυσικό στήθος της.
για αρχή μου πήρε πίπα στα όρθια και συνεχίσαμε στο κρεβάτι. Η πίπα ήταν πολύ μονότονη και αρκετά άτεχνη αλλά λόγω 4ήμερης αποχής μου τον σήκωσε. Το πέρασμα του προφυλακτικού ήταν αδέξιο και ερασιτεχνικό με αποτέλεσμα να μην μπει καλά ως τέρμα.
Την έβαλα από κάτω όπου οι κραυγές της παρά ήταν ψεύτικες και μετά από λίγο σφυροκόπημα τελείωσα μέσα της και όταν έβγαινα το προφυλακτικό λόγω της κακής εφαρμογής είχε ανεβεί αρκετά ψηλά αλλά ευτυχώς δεν βγήκε.
Σε γενικές γραμμές πολύ ωραίο πρόσωπο σχετικά καλό σώμα αλλά τεχνικά θέλει πολύ δουλειά ακόμα.
Τελικά όπως με φτιάχνει η Αντριάννα δεν μεφτιάχνει καμία άλλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
baby-cool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
287
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού