Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 404007
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πιστεύω λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τα studio και δεν γνωρίζουν την Βαρβάρα. Γυναίκα που έχει περάσει τα πρώτα ...αντα της ζωής της, ψηλή, χυμώδης, μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά λίγο πάνω από την μέση. Πρόσωπο με ελαφρώς Ασιατικά χαρακτηριστικά, ενισχυμένο στήθος, περιφέρεια με καμπύλες, με την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση να «περισσεύουν»..

Δεν ήταν λίγες οι φορές που την είχα τιμήσει στο παρελθόν, όμως η αλήθεια είναι ότι κάποια περίοδο είχε πάρει μερικά κιλάκια και η εικόνα της είχε χαλάσει. Όμως τα κιλάκια αυτά έφυγαν, και τις δυο τελευταίες φόρες που την πέτυχα σε τσάρκες μου, εντυπωσιάστηκα «ξαναβλέποντας» την αρχοντική milf που ήξερα. Έτσι ήταν θέμα χρόνου μια νέα συνάντηση μαζί της, κάτι που έγινε περασμένα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή ..........

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο γελαστή και να κουβεντιάσουμε λίγο. Χαμογελώντας με ύφος λοχαγού μου λέει «Γυρνά, μασαζάκι». Υπάκουσα για να αρχίσει ένα πολύ χαλαρωτικό μασάζ, ξεκινώντας από τα πέλματα μου, τις γάμπες μου για να φτάσει μέχρι τον αυχένα μου. Με πολύ καλή τεχνική με χαλάρωσε αρκετά και μου έδιωξε όλη την κούραση της ημέρας.

Άρχισε να περνάει απαλά τα νύχια της και τα ακροδάχτυλα της σε όλο το μήκος της σπονδυλικής μου στήλης και ένα ρίγος, μια ανατριχίλα ξεκίνησε να με διαπερνά. Με γύρισε ανάσκελα και ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό, τα αυτιά μου για να επικεντρωθείς το στήθος και τις θηλές μου. Πέρασμα από την κοιλία για να καταλήξει στα @@κια τα οποία είχαν την τιμητική τους για αρκετή ώρα. Αφού πέρασε το προφυλακτικό ξεκίνησε το στοματικό της, φέρνοντας στο maximum τον «μικρό Cheyenne» που ήδη ήταν ετοιμοπόλεμος. Στοματικό ποιοτικό, με πολλές εναλλαγές, σωστή χρήση της γλώσσας, με παιχνίδια και ποικιλία.

Την σταμάτησα και ξεκίνησα να ανταποδίδω. Η συμμέτοχη της εξαιρετική με ερεθιστικά βογγητά, βαθιές ανάσες, χάδια σε οποία σημείο του σώματος μου μπορούσε. Αποκορύφωμα η στοματική μου περιποίηση πού οι τόνοι ανέβηκαν, η συμμετοχή της εκτοξεύτηκε, με κινήσεις της λεκάνης της, πίεση του κεφαλιού μου με τα πόδια της, χάδια στο κεφάλι μου έχοντας τα μάτια της ερμητικά κλειστά ενώ με τα χέρια της ζούλαγε τα στήθη της.

Ώρα για sex σε μια και μόνη στάση, αλλά για αρκετή ώρα αφού η όλη φάση με ικανοποιούσε αρκετά: Ιεραποστολικό, με την Βαρβάρα να με αγκαλιάζει δυνατά με χέρια της, ενώ τα πόδια της να είναι σφιχτά αγκιστρωμένα στην μέση μου και παράλληλα να με φιλάει στον λαιμό. Ανάλογη και η δική μου συμπεριφορά σε ένα ιδανικό κλίμα gfe μέχρι το τέλος.
Ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε για κάποια λεπτά μέχρι την αποχώρηση της από το δωμάτιο αφού ανταλλάξαμε «ευχαριστώ» και κομπλιμέντα.

Η Βαρβάρα είναι μια έμπειρη γυναίκα που ξέρει τα μυστικά και τις τεχνικές του sex και δεν διστάζει να τις υλοποιήσει. Μπορεί στο κρεβάτι να γίνει η τρυφερή γατούλα, ή pornstar, ή ακόμα και η σκληρή αφέντρα για αυτούς που προτιμούν ανάλογο στυλ. Εγώ έχω πολύ καλή χημεία μαζί της και όποτε «βρισκόμαστε» νοιώθω ότι κάνω sex με μια γυναίκα που έχει διάθεση να περάσει και αύτη καλά.
Και αυτό με φτιάχνει ακόμα περισσότερο Σε όσους αρέσουν οι νεαρές πιπίνες με τα μοντελέ σώματα και αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες, ας μην κάνουν τον κόπο να έρθουν να την δουν. Σε όσους αρέσουν οι έμπειρες γυναίκες με εγγυημένο service η Βαρβάρα είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς.......

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βαρβάρα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού