Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 84144
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εμμα η γνωστη Ρουμανα,τωρα και βυζαρου!!Τα νεα αποκτηματα ειναι μεγαλα,καλοφτιαγμενα και συμμετρικα,κρεμαστα οσο πρεπει ωστε να μην χανεται η αισθηση του φυσικου και εχουν και την καταλληλη αποσταση το ενα με το αλλο.Αν και δεν ειμαι δηλωμενος βυζολαγνος,και την γουσταρω ετσι κι αλλιως την Εμμα οπωσδηποτε της δινουν αλλο αερα τα βυζια,αλλαζει ολη η κορμοστασια και δειχνει πιο σεξυ.Βεβαια ειναι καινουρια και ευαισθητα ακομα και πονανε,δε σε αφηνει να τα ζουπηξεις δυνατα δηλαδη.

Στο δωματιο ειχαμε τα γνωστα...ξεκινησαμε με πολυ μπλα μπλα αγκαλιτσα,πως περασαμε το καλοκαιρι μας,ποσο αγαπιομαστε Έρωτας...μετα την εβαλα εκατσε πανω στον πουτσο μου να καυλωσουμε και λιγο και αυτη αγκαλιασμενη πανω μου συνεχισε τις ιστοριες της.Οταν σταματησε τις ιστοριες ειχαμε ενα δυνατο,παθιασμενο ξεσπασμα με γλωσσοφιλα.Στη συνεχεια πουτσοτριψιμο και πουτσοσφαλιαρες στο μουνι και στην κωλοτρυπιδα της σε σταση ψαλιδι-ψαλιδι

Τσιμπουκι το γνωστο της Εμμας,αρχικα αργα αισθησιακα και στην συνεχεια πληρης εξαφανιση μεχρι τα αρχιδια.Ειχαμε και το αρχιδογλειψιμο το πολυ χαμηλο Εμμμμ
Μετα 69 ωστε να της γλειφω κι εγω το μουνι και την κωλοτρυπιδα της ενω αυτη συνεχισε να τον εξαφανιζει για πλακα
Μετα λιγα ακομα χαδακια,μου εγλειφε και τις ρωγες και μου τον επαιζε...πουτσα καγκελο 100% οποτε τη στηνω για χωσιμο

Αρχικα αυτη απο κατω με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση,χωσιμο τερμα μεσα με αργο αισθησικο τεμπο και χαμουρεμα στο ενδιαμεσο.Στη συνεχεια ξαπλωτο πισωκολλητο οπου δυστυχως δε με βολεψε καθολου και κοντεψα να τρυπησω τα γονατα μου.Το στρωμα εχει πλεον χαλασει και ειναι ενοχλητικο γι'αυτο και η χαμηλη βαθμολογια στον χωρο.Δε βολευτηκα ετσι οποτε την ξαναγυρισα απο κατω και συνεχισαμε πολυ ωρα,χωρις καμια αισθηση πιεσης χρονου απο μερους της μεχρι που εφτασα στο πολυ δυνατο χυσιμο κρατωντας με πολυ σφιχτα αγκαλιασμενο πανω της.
Λιγο μπλα μπλα ακομα και θερμος αποχαιρετισμος μεχρι την επομενη φορα.

Συμπερασμα...η Εμμα βρισκεται στην καλυτερη της φαση πιστευω και εμφανισιακα.Σημερα ακομα πιο εντονα απο τις αλλες φορες μου εδωσε την αισθηση οτι ειμαι με τη γκομενα μου,δε μας ενοιαζε καθολου η ωρα και ως γνωστον κανει τα παντα ακομα και χυσιμο στο στομα αλλα εγω δεν ηθελα αποψε.Ε νομιζω οτι ολοι την ξερουν οποτε δε χρειαζεται να πω οτι την προτεινω ανεπιφυλακτα και οτι ειναι το μονο στανταρακι δυστυχως που εχει απομεινει στη νυχτερινη βαρδια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια