Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824445
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εάν κάποιος μου ζητούσε να περιγράψω τα standards της γυναίκας που μου αρέσει, με τίποτα δεν θα πήγαινε το μυαλό του, ότι θα υπήρχε περίπτωση να συνευρεθώ με την Βέρα. Είναι μια νεαρή κοπέλα, πολύ αδύνατη, στα όρια του skinny, με πολύ μικρό στήθος και πολύ «περιορισμένες» καμπύλες. Έχει όμως πολύ όμορφο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο, με πολύ πονηρό βλέμμα. Την πρώτη φόρα που την είδα όταν ξεκίνησε να εργάζεται στο 104, δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Την δεύτερη φόρα όμως σε μια βραδιά της dream team, όταν την είδα με το μίνι λεοπάρ φουστάνι που φορούσε, κέντρισε την περιέργεια μου. Το απίστευτο καυλάντισμα που μου έκανε τότε, το χιούμορ της και τα πολλά υπονοούμενα, με έκαναν να την δω με άλλο μάτι.

Έτσι μεταμεσονύκτια άφιξη στο studio, συντρόφια με τον μόνιμο συνοδοιπόρο και χρονομέτρη μου, τον τελευταίο καιρό px75. Έξω ακριβώς από το μαγαζί παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του «λαγού», όποτε κατάλαβα τι θα έπρεπε να περιμένω. Όντως η Βέρα ήταν στο δωμάτιο με τον συναγωνιστή. Η Δέσποινα που ήταν ελεύθερη εκείνη την στιγμή, μας έκανε παρέα και ο ικανότατος barman, μου πρότεινε να μου φτιάξει ένα από τα κοκτέιλ του. Daiquiri με σταφύλι και βότκα. ΑΨΟΓΟ.
Η ατμόσφαιρα ευχάριστη και το πρώτο ποτήρι άδειασε, όσο περίμενα την Βέρα, που έκανε την εμφάνιση της κάποια στιγμή, φορώντας μαύρο σουτιέν και ένα μικροσκοπικό μαύρο στριγκάκι, και τα γυαλάκια της, που της δίνουν ένα άλλο αέρα πολύ sexy. Με χαιρέτησε χαμογελαστή, ενώ μόλις έφθανε το επόμενο κοκτέιλ.

Αφού πήγε για λίγο στα ιδιαιτέρα, και εγώ εν τω μεταξύ κανόνισα με την ευγενέστατη υπηρεσία τα «διαδικαστικά» (πρόγραμμα με 69 στα 60 ευρώ), ήρθε και κάθισε δίπλα μου όσο ετοιμαζόταν το δωμάτιο. Μιλούσαμε και πίναμε μαζί το daiquiri. Το δωμάτιο ετοιμάστηκε, πηρά το ποτήρι μου και ανέβηκα τα σκαλιά για το 3. Έκανα το ντους μου και περίμενα, πίνοντας. Σε κάποια στιγμή, μου ήρθε η ιδέα να εκμεταλλευτώ το παγωμένο κοκτέιλ για ερωτικά παιχνίδια. Τις σκέψεις μου διέκοψε η Βέρα με την είσοδο της στο δωμάτιο.

Αφού μιλήσαμε για λίγο, λες και είχε διαβάσει την σκέψη μου, πήρε το καλαμάκι από το ποτήρι και έσταξε μια μικρή ποσότητα ποτού στο σώμα μου, και ξεκίνησε να «πίνει». Πολύ ωραία αίσθηση, μιας και με την γλώσσα της την όποια ήξερε πως έπρεπε να την χειριστεί, εξαφάνισε κάθε ίχνος από το κοκτέιλ, για να συνεχίσουμε με φιλάκια, χάδια, αγκαλιές και πολλά άλλα προκαταρκτικά και από τις δύο πλευρές.
«Δίψασα» της είπα με νόημα και την ξάπλωσα ανάσκελα. Έριξα 2-3 σταγόνες από τα μικρά παγάκια που είχαν απομείνει πλέον, στις ρώγες της και μερικές σταγόνες στο «γατάκι της». Ανατρίχιασε από τον πάγο, τέντωσε στο maximum το σώμα της, οι ρώγες σκλήρυναν και μια ρίγη αισθάνθηκα ότι διαπέρασε το κορμί της.
«Κρύωσες? κάτσε να σε ζεστάνω»» της είπα χαμογελώντας, και ξεκίνησα να γλύφω τις ρώγες της που είχαν ανταποκριθεί πλήρως. Συνέχισα με πολλά φιλάκια και γλειψίματα στον λαιμό, τα αυτιά της, την κοιλιά της για να καταλήξω στην ευαίσθητη περιοχή.

Εκεί σπατάλησα αρκετή από την ώρα της συνεδρίας μας, ρουφώντας τα ευμεγέθη χείλη της, πιπιλίζοντας την κλειτορίδα της, εξερευνώντας με λίγα λόγια με την γλώσσα μου κάθε σπιθαμή της όλης περιοχής. Η Βέρα δεν έδειχνε καμία διάθεση πως ήθελε να σταματήσω, και με sexy αναστεναγμούς και βογγητά, εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της, με τα μάτια της κλειστά και χαϊδεύοντας, πότε εμένα στο κεφάλι , πότε τα στήθη της, μου έδινε «κουράγιο» για να συνεχίσω.

Όταν κάποια στιγμή τελείωσε η δική μου περιποίηση ανέλαβε δράση. Συνέχισε με προκαταρκτικά, με πολύ ερεθιστικά φιλάκια και γλειψίματα σε όλο μου το σώμα, επικεντρώνοντας στις θηλές μου, που δάγκωνε ελαφρά. Πέρασε το προφυλακτικό και το στοματικό της ήταν αρκετά καλό. Με κάποια χρήση χεριού στην αρχή, που στην συνεχεία σταμάτησε, παιχνίδια της γλώσσας στον κορμό και την βάλλανο, φτυσιματα, ρουφήγματα πότε δυνατά, πότε τρυφερά. Άφησε παραπονεμένα τα @@κια, κάτι που είναι το μοναδικό μελανό σημείο της συνάντησης μας. Ας είναι……….

Ξεκινήσαμε το sex με την Βέρα σε ρόλο ιππέα, και οκλαδόν κάθισμα στον πανέτοιμο «μικρό Cheyenne». Σχετικά δύσκολη διείσδυση στην αρχή, μετά από δευτερόλεπτα βρήκαμε ρυθμό και το ταξίδι στην απόλαυση ξεκίνησε. Σε όλη την διάρκεια, φιλάκια, χαδάκια, αγκαλίτσες, παραλλαγές στις γωνίες του σώματος της. Διακριτικοί αναστεναγμοί και βογγητά από μεριάς της, χωρίς υπερβολές και χωρίς αλλά «ηχητικά εφέ».
Συνεχεία με ιεραποστολικό στο ίδιο gfe μοτίβο μέχρι το τέλος. Ξάπλωσε στην αγκαλιά μου, και μιλούσαμε ενώ ταυτόχρονα χαϊδευόμασταν για λίγο. Ντύθηκε, με ευχαρίστησε και λέγοντας μου «θα τα πούμε κάτω» έφυγε, δίνοντας μου ένα πεταχτό φιλί . Έτσι και έγινε για λίγα λεπτά, και αφού με αγκάλιασε, με φίλησε και πάλι φύγαμε, μιας και ένα ακόμα δωμάτιο την περίμενε.

Η Βέρα μου πρόσφερε μια πολύ καλή συνεδρία. Τρυφερή, ικανή, sexy, υπομονετική με χιούμορ κατάφερε να απογειώσει την ερωτική μου διάθεση, παρόλο που η ώρα ήταν περασμένη και προερχόμουνα από ένα δύσκολο οκτάωρο στην δουλειά. Δημιουργήθηκε μεγάλη οικειότητα και χημεία μεταξύ μας, σε ρυθμούς 100% gfe κάτι που μου αρέσει, και έστω χωρίς να πληρεί τις εμφανισιακές μου προδιαγραφές (στο σώμα) με ενθουσίασε σε μια «μεθυστική» συνάντηση, αποδεικνύοντας μου ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο σε αυτή την ζωή………

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βέρα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Βέρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2013
Έεεελα αναγνώρισες το αμάξι μου??? μήπως θυμάσαι και τη μάρκα???Γλώσσα
18 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την ξερω, Θα το ελεγα και στην κριτικη, αλλα θεωρησα σωστο να ειμαι εχεμυθος Γερο-μύστης
19 Οκτωβρίου, 2013
Ωραίος ο Τσε. Από κει που δεν το περίμενες σου βγήκε λίρα 100. Το μάζευε το χαρτί στην προηγούμενη έδρα και τώρα στο 104 ταράζει τα ύδατα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3