Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824488
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Δέσποινα είναι από τις λίγες κοπέλες που έχω επισκεφθεί πάνω από 2 φορές. Σπάνια το κάνω αυτό, αλλά αν με μια κοπέλα έχω την κατάλληλη χημεία, και ξέρω ότι 100% θα περάσω καλά, σίγουρα την επισκέπτομαι πολλές φορές. Η τελευταία φορά ήταν πριν 1 1,5 χρόνο, και λίγο οι τελευταίες τις φωτογραφίες, λίγο οι μαρτυρίες έγκυρων συναγωνιστών ότι ακόμα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού βαθμού με έκαναν να περάσω για μια ακόμη στενότερη γνωριμία.

Ήταν πρωϊνή βάρδια όταν με τον Mpouzoklido αποφασίσαμε να πάμε. Η Δέσποινα ήρθε και έκατσε μαζί μας στο τραπέζι και μας πρόσφερε χυμό. Δεν ήθελα και πολύ να πάρω τον ανήφορο για το γνωστό δωμάτιο 4. Δεν χρειάζεται περιγραφή της, καθότι οι φωτογραφίες της είναι 100% αληθινές. Λίγο πολύ γνωστό, από τα πιο καθαρά στούντιο της Αθήνας, με σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες, αποσμητικό, πεντακάθαρα σεντόνια που αλλάζονται σε κάθε πελάτη. Ντουζάκι και αναμονή της Δέσποινας...

Τα βήματα ακούστηκαν και η πόρτα άνοιξε για να δω την Δέσποινα να με πλησιάζει με βλέμμα πονηρό και να μου ζητάει να γυρίσω για ένα αισθησιακό μασάζ. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, και είναι κάτι το οποίο με ξέπληξε ευχάριστα. Σιγά σιγά το μασάζ μετατρεπόταν σε χάδια και φιλιά, μέχρι να γυρίσω ανάσκελα για να συνεχίσει από πάνω προς τα κάτω την περιποίηση φτάνοντας και στα @@ όπου τους ξηγήθηκε σπέσιαλ. Η ένταση ανέβαινε με ωραίο ρυθμό, και μετά από αρκετή ώρα μου πέρασε προφυλακτικό για στοματικό.
Άψογο, κατά πολύ βελτιωμένο από την τελευταία φορά, σωστή τεχνική, deep, και χτυπήματα, με περιποιήθηκε για πολλή ώρα, μέχρι να σηκωθεί και να γυρίσει σε reverse cow, όπου απολάμβανα την θέα με τον κώλο της να ανεβοκατεβαίνει σε τρελούς ρυθμούς. Γύρισμα στα 4 όπου στήθηκε άψογα, στο κατάλληλο ύψος για να με βολεύει. Όσο και να την σφυροκόπησα δεν παραπονέθηκε, αλλά έδειχνε να το ευχαριστιέται και να συμμετέχει και αυτή. Στην συνέχεια πάλι στοματικό για να πάμε σε ιεραποστολικό όπου εκεί και με το ένα της πόδι επάνω μου, μετά από λίγη ώρα ήρθε το τέλος. Οι σφυγμοί ψηλά, η κούραση αρκετή αλλά ωραία, μια από τις καλύτερες συνευρέσεις μου είχε έρθει στο τέλος της.

Γενικά για την Δέσποινα, είναι μια κοπέλα που τα δίνει όλα στο στίβο της μάχης, τιμάει τα λεφτά που παίρνει και με το παραπάνω, κάνει τα πάντα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του παρτενέρ, και το πιο σημαντικό για μένα, ότι έχει ανοδική πορεία και μου το απέδειξε. Τις πρώτες φορές ήταν γατούλα, αυτή τη φορά αγρίμι, και της το είπα πως έχει αγριέψει πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει το ίδιο καλή απόδοση και σαν gfe.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.872
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού