Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351809
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν δεκαπέντε μέρες ήταν η πρώτη φορά που την είδα σε τσάρκα μου. Η new entry του ιδρύματος, και rookie στον «κόσμο» των studio.Αρκετά εντυπωσιακή και όμορφη κοπέλα. Κανονικού αναστήματος, ίσια μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Φυσικό νεανικό στήθος, καλοσχηματισμένη περιφέρεια, ναζιάρικο πρόσωπο. Με έχε εντυπωσιάσει αρκετά τότε, έτσι ώστε σήμερα αποφάσισα την στενότερη γνωριμία.

Το σημερινό της σαλονάρισμα όμως δεν ήταν τόσο ελκυστικό οσο της πρώτης φόρας, και κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω με «χάλασε» όμως ο στόχος είχε κλειδώσει και πέρασα στο δωμάτιο με απλό πρόγραμμα. Ίσως η πτώση του ενθουσιασμού μου, συγκριτικά με την πρώτη φόρα, να έπαιξε κάποιο ρόλο στην πορεία της συνάντησης.

Σύντομα έκανε την εμφάνιση της στο δωμάτιο, όσο ακόμα σκουπιζόμουν από το ντους που είχε προηγηθεί. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και πολύ ναζιάρικα μου είπε «Τι θα μου κάνεις» ?.
Καλά ξεκινάμε σκέφτηκα. Ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να την χαϊδεύω και να την φιλάω στον λαιμό. Η ανταπόκριση της σε χαμηλούς τόνους, χωρίς να μου δίνει δικαιώματα με τον τρόπο της για το κάτι παραπάνω, γεγονόςι που δεν μου έδινε ώθηση για να συνεχίσω. Συνέχισε να με φιλάει στο στήθος, με σχετικά καλή τεχνική.
Πέρασμα του προφυλακτικού, για το στοματικό ( παρακάμπτοντας σύντομα τα προκαταρκτικά, κάτι που με έριξε) το οποίο ήταν σε μέτρια επίπεδα. Δεν είχε ιδιαίτερη ποικιλία, βεβαία ασχολήθηκε με τα @@κια.

Ανέβηκε επάνω μου για το ξεκίνημα του sex. Υπερβολικά βογγητά και παροτρύνσεις του τύπου «Χ…. μωρό μου», «Έτσι γ… με», «Έλα καυ… μου» που αφενός εμένα με ξενερώνουν απίστευτα, και αφετέρου εδειχνε μια τάση για γρήγορο τελείωμα και τάσεις βιασύνης από πλευράς της. Έτσι είχαμε αντίθετα αποτελέσματα, να μην μπορώ να τελειώσω, και για να μην την «ταλαιπωρώ» της ζήτησα να τελειώσουμε με στοματικό. Δεν κατάλαβε καλά και με απόλυτη ψυχραιμία και κυνικότητα, λες και μιλούσε στο super market, μου ζήτησε τι ακριβώς θέλω, ρίχνοντας ακόμα πιο πολύ την ερωτική ατμόσφαιρα.
Αφού της εξήγησα τι θέλω, μέσα σε ένα κοκτέιλ στοματικού, προκαταρκτικών και hand job ήρθε το τέλος. Αμέσως πηρέ τα ροζ εσώρουχα της, μου είπε χαμογελαστή καληνύχτα και έφυγε.

Η Νικολέτα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, που έχει όμως ακόμα να μάθει πολλά. Και πρώτα απ’ όλα να ξεχωρίζει το στυλ και τις απαιτήσεις του επισκέπτη της. Αλλιώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται με ένα νεαρό άνδρα και αλλιώς με κάποιον μεγαλύτερο όπως εγώ. Τα υπερβολικά «αχ βαχ» και τα αληθοφανή προστυχόλογα, στην περίπτωση μου τουλάχιστον είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι βεβαία καινούργια στον χώρο και αυτό της δίνει αρκετά ελαφρυντικά. Πάντως είναι πρόθυμη, προσπαθεί, αλλά θέλει ακόμα «δρόμο» για να φτάσει σε υψηλό επίπεδα και να γίνει μια δυνατή και αξιόπιστη επιλογή.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νικολέτα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2013
Βρε Ινδιάνε τι βαθμολογία έβαλες?? σε όλα 1?? τότε μιλάμε για μεγάλη φόλα...εσύ ποτέ δεν ήσουν τόσο αυστηρός και κάθετος...πωπω...Χμμμ;
15 Οκτωβρίου, 2013
Πρέπει να κάνουν πολύ επιθετικές πωλήσεις στο μαγαζί .Ένα βράδυ η συγκεκριμμένη μαζι με μια άλλη κοντούλα μου είχαν κάνει πολύ στενό μαρκάρισμα, duo στο σαλόνι. Δεν με ενθουσίασε η fake συμπεριφορά (αντιθετα το μαρκαρισμα ηταν καλό)οποτε και έφυγα. Εχουν πολυ δρομο ακόμα.Την βαθμολογία πρέπει να την ξέχασες.
15 Οκτωβρίου, 2013
Γραψε λαθος.
Ξεχασα να βαλω βαθους !!!!
Anti help !!!!!!!!!
Η πραγματικη ειναι οι παρακατω :

Εμφάνιση κοπέλας: 8
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 7
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 8
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 10
Πρόσβαση/Parking: 8
Σχέση απόδοσης/τιμής: 7
15 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πανω που ειπα οτι σκληρυνες,μου τα γυρισες παλιΧαμόγελο
16 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ειπαμε σκληρος, οχι αμειλικτος............

ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
16 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και αληθινός...!Ωραία κριτική!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6