Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493256
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το μαγαζί επί της Λ. Αθηνών είναι από τα πιο αγαπημένα μου, με βολεύει γεωγραφικά, παρκάρεις απέξω, ο δρόμος είναι μεν κεντρικός αλλά αν βάλεις το αμάξι στο παρκινγκ δεν φαίνεται, είναι πάντα καθαρό οι υπηρεσίες ευγενικές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον χρόνο ή άλλα παρόμοια θέματα.

Η Νικόλ είναι μετρίου ύψους, μελαχρινή, με ωραίο χαμόγελο που το χαρίζει συνέχεια, ωραίες αναλογίες σώματος, φυσικό στήθος μεσαίου μεγέθους, ωραίο δέρμα. Είναι διαχυτική, κοινωνική, με καλά Ελληνικά και χαμογελαστή. Είναι γύρω στα 20 και δηλώνει καταγωγή από την Ισπανία.

Το σαλονάρισμα της έδειξε εμπειρία και αυτοπεποίθηση αλλά και θετική ενέργεια. Πέρασα με απλό στο δωμάτιο και ανέμενα σκεφτόμενος ότι ήμουν αρκετά κουρασμένος και όχι με καλή διάθεση και μάλλον η συνεδρία θα αποτύχει.. Η Νικόλ μπαίνοντας χαμήλωσε αρκετά τα φώτα, περισσότερο από όσο προτιμώ, αλλά δεν νομίζω να είχε πρόβλημα αν της το έλεγα απλά προτίμησα να το δώ σαν εμπειρία διαφορετική μια και συνήθως θέλω καλό φωτισμό.

Ήρθε κοντά μου, συστήθηκε, γδύθηκε αργά και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με μια κοπέλα με πολύ θετική ενέργεια, GFE, χωρίς θεατρινισμούς αλλά με ρεαλισμό. Τα προκαταρτικά , τα οποία ήταν στο προαναφερθέν κλίμα, δεν είχαν πίεση χρόνου, ούτε κολλήματα «μη εδώ» «όχι εκεί» κ.λπ. Δεν υπήρξε πίεση χρόνου και μετά από λίγο αργά αλλά σταθερά επήλθε η στύση στο 100% και περάσαμε στο στοματικό. Δεν θα έλεγα ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ήταν βαθύ και υγρό με μικρές εναλλαγές ρυθμού.

Στο κυρίως πιάτο, ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό στο οποίο συμμετέχει με όλο της το σώμα, παίζει με το βλέμμα, είναι αληθοφανής, ήρεμη και χαλαρή σε τόνο GFE. To ίδιο κλίμα και στα τέσσερα και στην επανάληψη του ιεραποστολικού. Με αυτήν από πάνω, χωρίς να «εκβιάζει» το τελείωμα της συνεύρεσης αλλά αντίθετα να κλιμακώνει το πάθος ήρθε το τέλος.

Αρκετό social για το τέλος μέχρι τον αποχαιρετισμό.

Η Νικόλ είναι ευχάριστος άνθρωπος, ευγενική, και σέβεται τα χρήματα που λαμβάνει ως το τελευταίο ευρώ. Είναι ανεκτική και δεν έχει ιδιοτροπίες. Είναι ήρεμη και χαλαρή και προτείνεται περισσότερο για GFE λάτρεις του πάθους. Είναι επαγγελματίας και σου δίνει αυτό που θέλεις χωρίς να σε φλομώνει με λόγια και ιστορίες για αγρίους. Προτείνεται.

Αυτή ήταν η δική μου χθεσινή εμπειρία με την Νικόλ και το Studio Λ Αθηνών 318. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού