Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824424
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα απομακρυνθεί από το σπορ λόγω υποχρεώσεων. Μετά από μήνες πήγα στην Κέλλυ 4/10/2013 (Dream Team, στο Φ104-Οριενταλ). Μιλήσαμε στο σαλόνι με την Κέλλυ και τη Δέσποινα. Στην υποδοχή η Δέσποινα. Κέρασαν ποτάκι. Το μαγαζί κορυφαίο σε οργάνωση και καθαριότητα. Κέλλυ, Παολα, και Βερα σαλονάρισαν με φορέματα λόγω της βάρδιας με την «Ομάδα Ονειρο». Φαντάζομαι το ίδιο θα έκαναν και η Αντζελα με τη Τζούλυ που ήταν στο δωμάτιο σε μεγάλα προγράμματα (εάν κατάλαβα καλά) και που δεν μπόρεσα να δω. Όταν δουλεύει η Κέλλυ δεν είναι εύκολο να επιλέξω άλλη κοπέλα (ειδικά μετά από τόσο πολύ καιρό που δεν τοχαμε κάνει).

Με την ευκαιρία καλή η ιδέα να δημιουργήσουν αυτές τις βάρδιες με τις πιό προσεγμένες υπηρεσίες. Ίσως το σωστό θα ήταν να δοκιμάσω την τύχη μου με κάποια τελειως άγνωστη μου κοπέλα.

Η Κέλλυ φορούσε ένα μαυρο φόρεμα, μακρύ με ντεκολτέ. Με τα μαυρα μακρια ίσια μαλλιά της, τις καμπύλες της, τα οπίσθια της. Ψηλή νταρντάνα. Όπως πάντα εντυπωσιακή σαν παρουσία, τόσο στο σαλονι με το στυλ και την επικοινωνία της, όσο και στο δωμάτιο. Η κοπέλα ξερει να κινηθεί. Μπήκε στο δωμάτιο μετά από λίγο. Συνεχίσαμε την κουβέντα που είχαμε στο σαλόνι. Έβγαλε το φόρεμα της (άνευ εσωρρούχων!!!). Αρχίσαμε τα χαμουρέματα, τα χουφτώματα, τα ρουφήγματα και τα βυζάγματα. Αλλάξαμε στυλ. Μού έκανε μασαζ, καλή ήταν, ξεκίνησε με μετριο-προς δυνατό και συνέχισε με χαλαρωτικό. Τη διέκοψα και της έκανα και εγώ αλλά δεν ήμουν και σε μεγάλες φόρμες. Προσπάθησα για body-to-body (χαρηκα την πλάτη και τον κώλο της, μιλάω για μασαζ όχι αναλ!!! -δεν με έπαιρνε οικονομικώς να τον πάρω). Δώσαμε βάση στο βασικό ποθούμενο, οπότε πλακωθήκαμε στα γλειψίματα. Ανέλαβε δράση με στοματικό (με λάστιχο) το ευχαριστήθηκα αφού με περιποιήθηκε καλά. Όμως μια στάση δοκιμάσαμε καθώς εξαιτίας της αποχής μου δεν άντεξα άλλη –δυστυχώς. Social time με χαλαρή κουβεντα και πλάκα μέχρι να ντυθεί.

Η εμπειρία με την Κέλλυ ήταν και πάλι από τις καλές μου. Δεν νομίζω σώνει και καλά εξαιτίας της dream team. Η κοπέλα ήταν ανέκαθεν καλή στη δουλειά της –ήδη από την 1η μας φορά δλδ, Βρίσκει το κουμπί του συμπρωταγωνιστή της. Και πιστευω ότι θα συνεχίσει έτσι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού