Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351806
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξεκίνησα απο την Κασσανδρας, οπου διαπιστωσα σχετικη ερημια. Στο 4 δεξια ηταν η Μελινα με την οποια εχω ηδη παει και δεν μου πολυαρεσε. Στο 4 αριστερα ηταν μια πολυ ευγενικη τσατσα με το απλο στα 30 και το ελευθερο στα 50 αλλα η κοπελα δεν μου εκανε κλικ. Στο 3 ηταν η Βαλια αλλα η τσατσα δεν μου κατεβαζε το ποσο για το ακαποτο στα 50 και ετσι πηγα στη Βριλλησου.
Αρχισα απο το 55 οπου η Αννα που εκανε καυλωτικο σαλοναρισμα (τριψιματα πεους, βυζια στη μουρη μου κλπ), δεχτηκε ακαποτο στα 50 και ηταν και ομορφη: ψηλη, λεπτη με πιασιματα, γυρω στο 1,75 κανονικο στηθος ανευ σιλικονης και κωλο προς τον μικρο με ατελειωτα ποδια.
Πηγα στα ενδοτερα (το μαγαζι πλεον δινει σφραγισμενη πετσετα). Δεν ειχα βγει καλα καλα απο το ντουζ και ηλθε η Αννα που αρχισε να μου γλυφει τους παιδογονους αδενες στο ορθιο. Ξαπλώσα που μου εκανε περα απο τα κλασσικα προκαταρτικα (φιλια στο στηθος κλπ) πραγματικα ακοποτη πιπα (πλαγιαυλο και φλογερα) με παιξιμο γλωσσσας στν βαλανο. Απο τις καλυτερες πιπες (προηγειται η Αλεξια που δουλευε παλια στο ιδιο στουντιο).
Αλλαξαμε αρκετες στασεις, με προθυμια και ενεργη συμμετοχη της Αννας (δεχεται τα παντα εκτος φιλια στο στομα), με τριψιμο πεους στη κλειτοριδα της στο καβαλητο, με παιξιμο κλειτοριδας στο ιεραποστολικο και χαιδεμα των @@ στο πισωκολλητο γενικα το ευχαριστηθηκα πολυ το γαμισι αγαπητοι συναγωνιστες.
Την συστηνω την Αννα και οχι για μια φορα μονο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2013
"με το απλο στα 30 και το ελευθερο στα 50 αλλα η κοπελα δεν μου εκανε κλικ. Στο 3 ηταν η Βαλια αλλα η τσατσα δεν μου κατεβαζε το ποσο για το ακαποτο στα 50 και ετσι πηγα στη Βριλλησου." δεχτηκε ακαποτο στα 50"......Ανάγκα και οι Θεοί και...η Κασσανδροαλυσίδα πείθονται....τέτοιές τιμές κάποτε ήταν αδιανόητες...Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
13 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να επιμενουμε ολοι για εκπτωσεις σε ολα τα προγραμματαΓερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2