Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 173536
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετα το σοκ του βαρδαριου που να πας και τι να κανεις, ευτυχως υπαρχουν και τα στανταρακια και μας ξελασπονουν καμια φορα εστω και αν η συγκεκριμενη ελειπε καιρο.
Η αλεξανδρα απο το μεξικο οπως λεει, 22 ετων ψιλη ομορφη, με μικρο μα παρα πολυ μικρο βυζι Λύπη το αδυνατο σημειο της θα ελεγα.
Μεσα λοιπον στο δεξι δωματιο με το απλο προγραμα. Ηρθε με εδωσε χειραψια συστυθηκαμε για αλλη μια φορα δεν με θυμοταν γιατι εχει περασει αρκετος καιρος. Χωρις προκαταρτικα ξεκινησε την πιπα, το ποιο δυνατο της σημειο θα ελεγα,περασμα καποτας σχεδον τελειο πιπα βαθια χωρις δοντι και φαινεται να της αρεσει πολυ, μιλαμε αν δεν την σταματαγα θα με τελειωνε εκει, μπραβο της πολυ καλη στην πιπα.
Μετα γυρισμα στα τεσσερα και εκει πολυ καλη η θεα με τον ωραιο κωλο της, καλο στυσιμο και ζωντανη συμετοχη απο αυτην μετα αλλη μια σταση μπροστα και τελειωμα εκει χωρις βιασυνες. Στο τελος κουβεντα μαζι της για το αν δεν μου αρεσε κατι σε ολο αυτο που καναμε, φυσικα δεν διαμαρτυρηθηκα για τα μικρα βυζια Μεγάλο χαμόγελο νομιζω θα ηταν αγενες αυτο.Ολα πηγαν περηφημα της ειπα και καπου εκει τελειωσε αυτο το επαγγελματικο σεξ με την αλεξανδρα.Τελος να πω για τους ενδιαφερομενους οτι με αφηνε το γυμνο προγραμμα απο τα 50 στα 40 αλλα εγω δεν κανω τετοια, απλα το λεω για οσους ενδιαφερονται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού