Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 412 10
Sex Studio 572713
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη και κατάθεση μετά από πάρα πολύ καιρό στο στούντιο της συγκεκριμένης αλυσίδας, και αυτό γιατί ο καλός μου φίλος ο Μάκης1985 με έπεισε ότι η Κατερίνα έχει πολύ καλό σέρβις, και δεν είναι σαν τις υπόλοιπες του ομίλου. Την είχα δει σε τσάρκα μου και για να είμαι ειλικρινής ήθελα μια στενότερη γνωριμία αλλά λόγω του ότι δούλευε σε αυτή την αλυσίδα κάπου δίσταζα.
Έτσι σήμερα αποφάσισα να πάρω το ρίσκο με ότι αυτό σημαίνει...

Ο χώρος καινούριος, κατασκευάζεται στον ημιόροφο του κτιρίου. Σαλόνι και μπαρ μαζί όπου κάθονταν οι κοπέλες. Η άλλη ήταν η Βίκυ. Μόλις είδα την Κατερίνα το μάτι μου έπεσε στο στήθος της. 3,5άρι γεμάτο, μελαχρινή ψηλή κοπέλα με μακριά μαλιά και ωραίο μουτράκι. Έδωσα το παράβολο για απλό πρόγραμμα όπως πάντα και η υπηρεσία με οδήγησε σε άλλο όροφο, επάνω. Πολλά δωμάτια νομίζω 4 τον αριθμό και μια κοπέλα όπου είχε χρέη καθαρίστριας.

Μπήκα στο δωμάτιο, σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες, ντουζιέρα και ένας μεγάλος καθρέπτης πίσω από το κρεββάτι. Ντουζάκι και πριν προλάβω να τελειώσω έρχεται η κοπέλα, κάτι που με φτιάχνει πάρα πολύ, και ειδικά αν μέχρι να σκουπιστώ εκείνη μου κάνει sex show στο κρεββάτι. Κάτι που μου το έκανε η Κατερίνα και αφού διαβεβαίωσα πως δεν έχουμε θέμα "χρόνου" παράτεινα το σκούπισμα μου για να απολαύσω το show της.

Δεν ήθελα και πολύ για να έρθω σε θέση μάχης, και τα πρώτα φιλιά και χαμουρέματα άρχισαν. Περιποίηση στα @@ με ανοιχτά τα πόδια της για δαχτυλοσκόπηση και βλέπωντας τα μαγικά στήθη της, της ζήτησα ισπανικό, και προς τιμή της δεν το αρνήθηκε. Το κατέχει φυσικά μιας και τα προσόντα της την βοηθάνε.

Πέρασμα προφυλακτικού και πίπα αριστοτεχνική, με φτυσίματα και κοπανήματα στη γλώσσα, και αρκετό deep.
Άρχισε να με πλησιάζει για να κάτσει επάνω μου και φυσικά να απολαμβάνω το στήθος της. Τέλεια η αφή και κανένα παράπονο από μέρους της. Την βλέπω σηκώνεται και κάθετε όρθια επάνω στο κρεββάτι και μπροστά στο καθρέπτη σκύβει και μου λέει έλα πίσω μου. Δεν έχασα την ευκαιρία και πήγα, απίστευτο θέαμα στον καθρέπτη με εκείνη να μου λέει να της τραβήξω τα μαλλιά. Την έσκισα όσο πιο δυνατά μπορούσα, το κρεββάτι κουνιόταν αλλά αυτή δεν μάσαγε, ήθελε και άλλο. Κάποια στιγμή κουράστηκα, με έβγαλε off και της ζήτησα να ξαπλώσουμε για ιεραποστολικό, προς ανασύνταξη δυνάμεων. Αυτή απτόητη δεν σταμάτησε και ενώ έννιωθα το τέλος να έρχετε της ζήτησα να πάει στα 4 αυτή τη φορά κάτω. Εκεί ήρθε και το τέλος. Έκανε μπανάκι στο δωμάτιο μέχρι να ηρεμήσω είπαμε μερικά πράγματα και με χαιρέτησε και έφυγε.

Γενικά για την Κατερίνα, είναι αυτό που λέμε με εξέπληξε. Ήξερα ότι έχει καλό σέρβις, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό και σε αυτό το μαγαζί. Πίστευα ότι θα είχαμε διάφορα περίεργα όπως κατά καιρούς έχουν ειπωθεί από άλλους συναγωνιστές παράδειγμα (u have to finish) ξέρει ο Μάκης. Είναι η μόνη που θα ξαναπάω και τελικά από ότι διαβάζω πρέπει να είναι η μόνη που αξίζει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3.038
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού