Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 410 10
Sex Studio 567920
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν έχω ξαναγράψει κριτική, αλλά το κάνω τώρα "κατά προτροπήν" φίλου από εδώ μέσα που μου είπε να το κάνω, εννοώντας "αφού πήγες ρε μαλάκα, γράψε μια κριτική!".

Λοιπόν χαζεύοντας τα τεμάχια των στούντιο από τις καταχωρήσεις τους έφτασα εδώ
http://www.isminis2.com/pamela
και κάτι μου έκανε "κλικ" μ' αυτή την ηλιοψημένη κωλάρα, το "νταρντανοειδές" του πράματος και το γενικό στήσιμο.
Παρ' ότι μένω μακριά (20 km από τη Δάφνη: και 20 η επιστροφή = 40 για να γαμήσω) αποφάσισα να το κάνω το βήμα. Βράδυ δεν έχει και κίνηση, έφτασα γρήγορα.
Parking = φρίκη στην περιοχή. Έκανε ψύχρα για moto, και τα έκανα με το αμάξι.
Περπάτησα και λίγο στη Βουλιαγμένης, φρίκη ρε παιδιά! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ μαγαζιά είναι ξενοίκιαστα!

Το οίκημα σε ανεβάζει στο 2ο όροφο, καγγελόπορτα με θέματα ασφαλείας εκκένωσης κτιρίου (όπως έγραψε και συνάδελφος σε άλλη κριτική που διάβασα εδώ για την ίδια Pamela) κάμερες ελέγχου face, αλλά μέσα το μαγαζί είναι καλό και προσεγμένο.
Η γκόμενα που παρουσιάστηκε ήταν σαφώς αυτή που δείχνουν οι φωτογραφίες, έσκασα το 50ρι και πέρασα μέσα.
Σωματικώς το τεμάχιο είναι άψογο, και θα έλεγα και γυμνασμένο.
Το βυζί είναι artificial.

Το πρόσωπο (που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες) χωρίς να είναι άσχημο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, και θα έλεγα και ότι είναι "αγροτικής" τεχνοτροπίας. Γαλανό ματάκι βεβαίως (που κουμπώνει με το ξανθό μαλλί), αλλά όχι "παιχνιδιάρικο" ή απ' αυτά που δεν χορταίνεις να τα κοιτάς, νομίζοντας ότι βλέπεις τη θάλασσα του Ακαπούλκο. Προς γαλανομάτικο βοδινό, θα έλεγα ίσως.
Ηλικία κάτω από 30 (λέω εγώ), και όχι κάτω από 25.

Επί της πράξεως τώρα:
Υπάρχει φιλότιμο, αλλά με την επαγγελματική έννοια. Οι ενέργειες της είναι "διεκπεραιωτικές". Κάνει αυτά που πρέπει, αλλά επειδή έχει υπογράψει μια σύμβαση με τον πελάτη να του τα κάνει. Όχι επειδή τη βρίσκει μ' αυτά, ή έστω επειδή πρέπει να κάνει τον πελάτη να πιστεύει ότι τη βρίσκει.
Σα να πηγαίνεις να σου αλλάξουν τακάκια στο αμάξι: Ο μάστορας την ξέρει τη δουλειά, την κάνει, αλλά βαριέται (θα προτιμούσε να μην την έκανε και να είναι στο καφενείο).
Ξέρω μαστόρισες που ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να κάνουν τον πελάτη τους να φύγει και να σκέφτεται να ξαναπάει. Αυτήν δεν την ενδιαφέρει, ή τουλάχιστον αυτό δείχνει.

Κάποιος έγραψε ότι του έκανε ακά τσι. Σε μένα δεν το έκανε. Ίσως φταίει και το ότι έδωσα μόνο 50Ε και όχι παραπάνω, ίσως ότι δεν το ζήτησα. Αλλά δεν ρώτησε κι όλας.

Συνολικά: Η περιέργεια μου έφυγε, τα φλόκια επίσης, αλλά το αντίτιμο (40 km και 50 ευρώ) ήταν υπερβολικά γι' αυτό που πήρα.
Γι' αυτό και αυτός ο τίτλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
mariath
Μέλος
Εγγραφή:
29 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
140
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού