Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280621
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Πάολα την είχα απωθημένο πολύ καιρό. Δεν την είχα πάρει ποτέ και διαθέτει από τις φώτος που είχα δει τον σωματότυπο που με τρελαίνει. Είπα λοιπόν να τολμήσω μιας και είδα και θετικές κριτικές (αν και λίγες).
Η κοπέλα όντως είναι αστέρι στο σώμα,με καλλίγραμμα γυμνασμένα πόδια, ωραία επιδερμίδα, φοβερό κώλο και φυσικά ένα στήθος αριστούργημα, από τα καλύτερα που έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου( κι έχω συναντήσει πολλά).
Παρόλα αυτά το γεγονός ότι οι φώτος κρύβουν το πρόσωπο, δε νομίζω ότι τελικά έγινε για λόγους ταυτότητας, αλλά για λόγους επιπέδου του προσώπου. Και δυστυχώς το πρόσωπο παίζει σημαντικό ρόλο για μένα.
Μιλάμε για μια κοπέλα νέα μεν που δείχνει πολύ μεγαλύτερη δε. Σε 5-10 χρόνια θα μοιάζει περισσότερο με ...............την μάνα του Ποπάυ, παρά με γυναίκα που θες να συνουσιαστείς μαζί της, για να το θέσω λιγάκι κομψά!!!!!!
Μόλις μπήκε μέσα ψιλοσοκαρίστηκα αλλά με τέτοια σωματάρα δεν την αφήνεις να πάει χαμένη. Δυστυχώς η οδοντοστοιχία έχει το μαύρο της το χάλι. Σα να έφαγε μερέντα και κάθε λογής σοκολάτες και πάστες και ξαφνικά άρχισε να χαμογελά πριν τα καταπιεί όλα αυτά. Μαυρίλα και σαπίλα.........
Μιλάμε για τον θηλυκό Γεωργίου σε λίγα χρόνια.
Το θέμα είναι όμως ότι και στα του αγώνα, ήταν κάτω του μετρίου. Οκνή και βαριεστημένη, χωρίς καμία πρωτοβουλία ή κάποια κίνηση να με ανεβάσει και να συμμετάσχει, παρότι την πρόσεξα ιδιαιτέρως στα προκαταρτικά. Τέλος πάντων, τουλάχιστον μου έφυγε το απωθημένο, γιατί αγαπητοί συναθλητές, καλύτερα να έχεις μια κακή εμπειρία, παρά να αναρωτιέσαι μια ζωή πως θα ήταν!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
184
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2013
Την αλλη φορα αντι για λεφτα,παρτης μια Μασελα δωρο...θα το εκτιμησει πολυ!!!χαχαχα
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 86473
20 Σεπτεμβρίου, 2013
Φίλε drax, συμφωνώ μαζί σου. Την Πάολα την θυμάμαι από το 2007 που δούλευε στο στούντιο της οδού Φραντζή στο Νέο Κόσμο. Είχα περάσει μαζί της μία φορά, αλλά μάλλον διέκρινα τεράστια διαφορά με την Αλέξια(που δουλεύει τώρα στο 42) οπότε και δεν ξαναπέρασα μαζί της. Να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ποτέ αλλά ήταν αποδεκτή από την πλειοψηφία των ανδρών και γι'αυτό την επισκέφθηκα. Όπως και να'χει, οφείλω να σεβαστώ τις κριτικές των μελών. Χαμόγελο
21 Σεπτεμβρίου, 2013
σίγουρα η Παολα δεν εχει το χαμόγελό Hollywood, αλλά εχει ένα μεγάλο πελατολόγιο. κατι λει και αυτο. ολα ειναι θεμα γουστου Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3