Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 400700
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πολλές φορές στην αναζήτηση νέων εμπειριών, όλοι μας κάνουμε συνευρέσεις με κοπέλες που υπόσχονται πρωτότυπα πράγματα και που η εμφάνιση τους παραπέμπει σε κάτι μη συνηθισμένο που ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί και στο δωμάτιο. Αυτό άλλοτε πετυχαίνει και άλλοτε όχι όμως παρόλα αυτά υπάρχει πιθανότητα να αφήσει ένα κενό το οποίο δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια από πού προέρχεται. Αυτό κατά την γνώμη μου συμβαίνει διότι η συνθετότητα μειώνει αυτόματα την αυτοσυγκέντρωση και κατά συνέπεια την απόλαυση. Και όπως είπε και ο Αινστάιν «αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις με απλά λόγια, ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά».

Και μετά από το πρόλογο με την φιλοσοφική αναζήτηση όπου ήδη σαν να ακούω τις φωνές των μελών, «τι μαλακίες λέει τώρα αυτός», προχωράω στην κριτική.

Η Νικόλ, είναι το αντίθετο από τα παραπάνω. Είναι πολύ όμορφη μεν, από τις ομορφότερες γυναίκες των studio αλλά και εκτός κατά την γνώμη μου, αλλά χαρακτηρίζεται από απλότητα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην συμπεριφορά της. Είναι φυσικής ομορφιάς χωρίς τεχνητές βελτιώσεις σε κανένα σημείο του σώματος της, με αποτέλεσμα εμφανισιακά να μοιάζει με συνηθισμένη καθημερινή γυναίκα. Είναι ήρεμη, μιλάει χαμηλόφωνα, και κάνει απλό και αληθοφανές sex, παρούσα στο δωμάτιο 100%. Σέβεται τα χρήματα και τον πελάτη και δεν βιάζεται. Δεν εκβιάζει το τέλος της συνεύρεσης, ούτε το πώς αυτή θα κυλίσει. Δεν υπόσχεται ούτε πραγματοποιεί pse θεατρινισμούς, ούτε βογγητά βγαλμένα από σκετς του Σεφερλή. Κάνει δυσδιάκριτα τα όρια στο αν η συνάντηση είναι επαγγελματική ή προσωπική.

Το σαλονάρισμα της ήρεμο, με αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα σεμνό. Προκαταρκτικά σε χαλαρό ρυθμό εκτός από την απουσία φιλιών δεν εντόπισα άλλο αρνητικό. Το πέρασμα του προφυλακτικού δείχνει ότι υπάρχει εμπειρία χρόνων.
Στο στοματικό η στάση του σώματος επιτρέπει να αγγίξει κανείς οπουδήποτε, ενώ είναι βαθύ, υγρό, με εναλλαγές ρυθμού και προς το τέλος εξαιρετικά βαθύ, deep throat.

Στο κυρίως μέρος η συμμετοχή ήταν πλήρης και στις δύο στάσεις (ιεραποστολικό, στα τέσσερα) ενώ η ποικιλία των κινήσεων από μέρους της σε συνδυασμό με το ότι δεν εκβιάζει το τελείωμα επιταχύνοντας τον ρυθμό, μεγάλωσαν τον χρόνο της απόλαυσης παρόλο που ήμουν έτοιμος.

Στο social time άψογα Ελληνικά και πολύ καλό επίπεδο.

Απλό πρόγραμμα 50€, παραμονή στο δωμάτιο 15 λεπτά.

Ο χώρος καλός, ευρύχωρος, ντουζιέρα, αφρόλουτρο, τουαλέτα, νιπτήρας, κρεμοσάπουνο, χαρτί από μηχάνημα, αντισηπτικό, πεντακάθαρος.

Ο κύριος της υπηρεσίας ευγενικός, κατατοπιστικός και διακριτικός.

Αυτή ήταν η δική μου χθεσινή εμπειρία με την Νικόλ και το Studio Συγγρού 144. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2013
Ιδανικη περιγραφη την Νικολ και αψογη κριτικη.
Μου θυμισε αυτα ακριβως που βιωσα και εγω μαζι της την περασμενη Ανοιξη στο Τριγγετα 3.

Να τονισουμε για τους λιγοτερους γνωστες, οτι ο lsh αναφερεται στην Νικολ την νεαρη Ρουμανα και οχι αυτη με την Φεραρι στις φωτογραφιες.

Εννοειται +1
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Θα συμφωνήσω μαζί σου την Νικόλ την έχω δει μια φορά στο x bar κ είναι κατα τη γνωμη μου ο ορισμός της απλής ομορφιάς ελπίζω σύντομα να την συναντήσω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2