Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566854
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εάν στην σφαίρα της φαντασίας υπήρχε ένας «κατασκευαστής ανθρώπων», που θα μπορούσε να κτίσει, λέγοντας τα χαρακτηριστικά και τα standards, της γυναίκας που θα θέλαμε θα μου «έφτιαχνε» την Βικτώρια. Γυναίκα αριστοκρατική, όχι απλά ένα όμορφο κορίτσι. Φινέτσα, class, ομορφιά. Ξανθιά με ισα μακριά μαλλιά. Πρόσωπο γλυκό, χαμογελαστή μόνιμα, γλυκύτατη με τον αέρα έμπειρης γυναίκας. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, πλούσιο στήθος όμορφες αρμονικές καμπύλες. Ντυμένη με ένα μαύρο σετ εσωρούχων που την κολάκευαν αρκετά.

Αν και περασμένη η ώρα (04:15)και αφού μας βγήκε η ψυχή για να παρκάρουμε, ήδη τρείς συναγωνιστές προηγούντο και από τα συχνά χτυπήματα κουδουνιού, προέκυψε πως άλλοι τέσσερεις θα ακολουθούσαν μετά από εμένα. Επιλογη προγράμαμτος 70 ευρω, με 69 και τα σχετικά και είσοδος στο πολύ όμορφο δωμάτιο. Ντους και αναμονή αρκετής ώρας όπως ήταν φυσικό.

Ακούραστη, ξάπλωσε δίπλα μου αφού έβγαλε τα εσώρουχα της, με αγκάλιασε πολύ τρυφερά και ξεκινήσαμε μια σύντομη κουβέντα στα Αγγλικά, μιας και τα Ελληνικά της δεν είναι ακόμα σε καλό επίπεδο, ενώ παράλληλα χαιδευόμασταν.
Με αρκετά τρυφερά χάδια και φιλάκια και από τις δυο πλευρές ξεκίνησε η συνάντηση μας. Λαιμός, αυτιά στήθος, σώμα, @@κια απήλαυσαν την τεχνική της γλώσσας της Βικτώρια. Δεκτική και στην δική μου περιποίηση με άψογη συμμέτοχη, ειδικά στο 69, με χάδια, βαριές ανάσες, σφίγγοντας το στήθος της και δαγκώνοντας τα χείλη της.

Το στοματικό της άψογο, βαθύ, υγρό, με ποικιλία παιχνιδιών και ενασχόληση με όλη την γύρω περιοχή.Sex μόνο σε ιεραποστολική στάση, μετά από δική μου επιθυμία μιας και η εικόνα που αντίκριζαν τα μάτια μου ήταν μοναδική. Ηδονικές εκφράσεις του προσώπου της, ταυτόχρονα να παίζει με τη «γατάκι της», να αισθάνομαι τις καυτές και βαθιές ανάσες της στο λαιμό και το στήθος μου. Πολλές και σφιχτές αγκαλιές, χάδια, φιλιά και από τις δυο πλευρές μέχρι το τέλος σε μια συνάντηση που έδειξε πως απόλαυσε και αυτή στα μέτρα του εφικτού.

Με αγκάλιασε, κούρνιασε στην αγκαλιά μου, μου έκανε κάποια κομπλιμέντα τα οποία της ανταπόδωσε και μιλήσαμε ακόμα για κάποια λεπτά. Μου είπε ενθουσιασμένη για το τετραήμερο διακοπών που τη περιμένει στη Σαντορίνη και της έδωσα μερικές πληροφορίες για τα αξιοθέατα του νησιού. Ντύθηκε, με φίλησε πολύ τρυφερά, καληνύχτα και αποχώρηση.

ΓΥΝΑΙΚΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία η Βικτώρια. Όμορφη, ευγενική, κλασσάτη, τρυφερή, άριστη τεχνίτρια, με συμμετοχή υψηλών προδιαγραφών, με χιούμορ και καλό social time σε πλήρη άνεση χρόνου, παρά την μεγάλη αναμονή που υπήρχε. Μου πρόσφερε μια συνάντηση που θα θυμάμαι για καιρό, που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να τη περιγράψουν. Ο μόνος λόγος που δεν θα την επισκέπτομαι αρκετά συχνά είναι ότι εύκολα κάποιος μπορεί να «κολλήσει» μαζί της και αυτό θα ήταν καταστροφικό απ όλες τις πλευρές…….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βικτώρια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2013
Εξαιρετική κριτική!!! Φοβερή εισαγωγή και πρωτότυπη, αλλά και ο επίλογος ένα μάθημα για εμας τους νεώτερους και ελαφρόμυαλους...Γλώσσα +1 από μένα..
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Εγώ ήδη μίλησα αν δεν την δω μια φορά το μήνα. Δεν μπορωΈρωταςΚεφάλι σε τοίχο!
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φοβερή κριτική - άψογη!
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Τοπ στο ροστερ του ομιλου η Πολωνη. Την Αντρεα εχουν ακομα που επισης εχει τη χρυση τομη εμφανισης-υπηρεσιων και απο κει και περα μια στρατια πλαστικες κουκλες ρομποτικου σεξ.
Ινδιανε φιλε, πρεπει να σου εφτιαξε το κεφι πολυ η Βικτωρια. Ειχες καιρο να γραψεις τετοια ενθουσιωδη κριτικη....
-1 απο μενα παντως διοτι δε με βοηθησε, τα ηξερα ολα οσα αναφερεις στην κριτικη Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Στόχος κλειδώθηκε!

+1
lsh
lsh
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Caro Ministro.

Με προλάβατε. Ομολογώ πως συνέτασσα κριτική με την ίδια κεντρική ιδέα.

Παρεμπιπτόντως, η Βικτώρια διαθέτει μία από τις πιό όμορφες και κομψές γυναικείες φύσεις που έχω δει.
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας

911-Toninno θα συμφωνησω για Βικτωρια και Αντρεα.
Θα ηθελα να προσθεσω ομως σαν κορυφαιες επιλογες στον ομιλο και την Κατερινα (kinky) και την Ρουμανα Νικολ.

Στα υποψην και μελλοντικος στοχος η Ντιανα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7