Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή γύρω στη 1:00 η ώρα 08-09-13 με έπιασαν οι κάβλες θυμήθηκα την Μιρέλλα την οποία είχα επισκεφτεί πριν ένα μήνα και έκανα τρελά γαμήσια.
Μπήκα στο στούντιο της οδού Ανδρέου Γεωργίου 24, εμφανίζετε η τσατσά ευγενέστατη λέγοντας τα δικά της πόσο πάει τι κάνει η κοπέλα και τέτοια της λέω ξέρω την Μιρέλλα θα περάσω με 50 Ε χαλαρό.
Περίμενα την Μιρέλλα στο δωμάτιο χωρίς να τι δω στο σαλόνι γιατί ήταν με πελάτη, έκανε περίπου 30 λεπτά για να έρθει γιατί λέει πήγε στον επόμενο πελάτη μετά από εμένα λόγο απλού προγράμματος για να μου αφιερώσει περισσότερο χρόνο.
Όταν μπήκα ήμουν μες την κάβλα από την πολλή ώρα που περίμενα μου μαράθηκε αλλά μόλις μπήκε η Μιρέλλα έγινε κάγκελο.
Η Μιρέλλα μάγκες ένα μουνί 1+75 στα ίσα με εμένα κορμί σφιχτό απαλό δέρμα ωραίο στητό βυζάκι, μαύρο Μαλί, καυλιάρικο βλέμμα, ναζιάρικο μουνάκι και πολλή όρεξη για γαμήσι είχα να κάνω τέτοιο γαμήσι από τότε που τα είχα με μία γκόμενα από την Νάουσα.
Όπως ήμουν ξαπλωμένος σύρθηκε σαν γάτα από πάνω μου έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της και τριβότανε αναστενάζοντας καυλιάρικα.
Την γύρισα σε 69 για να βλέπω το μουνάκι της καλοξυρισμένο ζωγραφιά πεντακάθαρο μοσχοβολούσε μιας και πήρα λίγη από την γεύση του. Θυμόταν από την προηγούμενη φορά που της είπα μου αρέσει να μου τον γλύφει απαλά το έκανε για μισό λεπτό την σταμάτησα όμως γρήγορα γιατί λίγο ακόμα θα έχυνα δεν ξέρω τι παθαίνω με αυτήν τη γκόμενα με καυλώνει γρήγορα ευτυχώς που το καταλαβαίνει σταματάει η ίδια με ηρεμεί και πάλι χαμουρέματα και κάβλες. Είναι φοβερή στην πίπα και όχι μόνο. Είναι πολλή καθαρή προσέχει να μην ακουμπήσει ο πούτσος στο μουνί της χωρίς καπότα.
Με τα χαμουρέματα πέρασε Κανά 20λεπτο χωρίς να το καταλάβουμε χωρίς να βιάζετε σαν να ήμασταν ζευγάρι πριν να αρχίσει να ανησυχεί για την ώρα την βάζω από κάτω στο ιεραποστολικό λίγο στα πλάγια έτσι ώστε το αριστερό μου το χέρι να χουφτώνει το κωλαράκι της ενώ τον έχω καρφωμένο στο σφιχτό μουνάκι της ανασηκώνοντας το κωλαράκι της για να βλέπω στον καθρέφτη μαζί με το μουνάκι της να φαίνετε και πως γλιστράει ο πούτσος μου μέσα στην μουνάκι της.
Ήμουν από ώρα έτοιμος να χύσω δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο όταν με έσφιξε στην αγκαλιά της αναστενάζοντας δυνατά σαν να έχυνε, δεν το έφαγα αλλά δεν κρατήθηκα, άρχισα να χύνω με δύναμη, ούρλιαζα από την καύλα σίγουρα με άκουσαν στο δρόμο. Ενώ στράγγιξε τον κράτησα λίγο ακόμα μέσα στο καυλιάρικο μουνάκι της γιατί δεν έπεφτε με τίποτα πολλή γκαβλα σας λέω είχα καιρό να χύσω τόσο δυνατά.
Τον έβγαλα μείναμε αγκαλιασμένοι για δύο λεπτά και δεν μου έπεφτε ακόμα της πρότεινα να της κάνω μασάζ για να μην φύγει μιας και το κατέχω και δέχτηκε.
Όπως την είχα μπρούμυτα κάνοντάς της μασάζ και με την καπότα γεμάτη μου ήρθε να της τον ξανά καρφώσω , χαλάρωσε το ευχαριστήθηκε άρχισε να ανησυχεί για την ώρα γιατί είχαν περάσει πάνω από 30 λεπτά.
Σηκώθηκε με αγκάλιασε φιληθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για πολλή σύντομα. Τώρα που την βρήκα δεν την αλλάζω με τίποτα και όποιος την επισκεφτεί θα με θυμηθεί.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΙΡΕΛΛΑ ΚΑΒΛΙΑΡΑ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2008
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
23 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού