Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βράδυ Σαββάτου και επίσκεψη στα Alien girls. Κανένα πρόβλημα με το πάρκιν, όπως συνήθως. Η τσατσά ευγενική αλλά λίγο βαρεμένη, της πήρε κανα πεντάλεπτο να μου πει για τα προγράμματα. Ο χώρος του στούντιο γενικά θεωρώ ότι είναι πάνω απ' το μέσο όρο, καθώς παρέχει τις ενδεδειγμένες ανέσεις και δίνει την εντύπωση ότι τους ενδιαφέρει η καθαριότητα.
Η Γιασμίν τώρα, για να περάσουμε στα πιο ενδιαφέροντα, είναι μία νέα κοπέλα χαμογελαστή και με ένα κορμί δυναμίτη. Για μένα φοβερές αναλογίες στο κορμί, δερματάκι απαλό, κωλαράκι για φάγωμα και βύζο τόσο ώστε να σε ικανοποιεί πλήρως, χωρίς να είναι σιλικονάτος, τεράστιος ή κρεμασμένος. Στητό, απαλό, σφριγηλό μαστάρι μεσαίου μεγέθους (μ' αρέσουν τα βυζιά!). Βέβαια, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, οπότε η φάτσα είναι κάπως χαμηλότερου επιπέδου, χωρίς όμως να μας χαλάει καθόλου. Απλά δεν είναι το ερωτεύσιμο προσωπάκι. Η συμπεριφορά της πάντως ήταν καλή σε όλη τη διάρκεια και δεν έδειξε σημάδια δυσανασχέτισης λόγω χρόνου ή κινήσεων από μέρους μου. Με λίγα λόγια δείχνει ότι βάζει κάποια προσπάθεια να το κερδίσει το 50άρι (του απλού προγράμματος που πήρα) και δεν περιμένει απλά να βρέξει λεφτά προς το μέρος της.
Πάνω στη δουλειά λοιπόν, μπορούμε να αναφέρουμε ότι φροντίζει πρώτα να σε καυλώσει με τριψίματα, φιλάκια και ρογορουφήγματα για κάποια λεπτά πριν περάσει στην εφαρμογή της καπότας και το ξεκίνημα της ρουφογκαυλέτας. Η οποία ρουφοκαυλέτα κινείται σε μέτρια επίπεδα με χέρι, το οποίο όμως αφού αφαιρέθηκε, βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση σε συνδυασμό και με λίγο deepthroating. Δείχνει πάντως εργατικότητα το κορίτσι. Στη συνέχεια ακολουθεί το κυρίως πιάτο, όπου με προθυμία δέχεται τις διάφορες στάσεις και προσπαθεί να συμμετέχει φιλότιμα σε όλη τη διάρκεια του γαμησιού. Στήνεται όπου τη βάζεις και δέχεται το καυλί σε όλο του το μήκος και την ένταση-ταχύτητα χωρίς προβλήματα. Βέβαια, μάλλον δύσκολα θα δεις την έξτρα πρωτοβουλία από μέρους της, αν σου αρέσουν αυτά. Εγώ γενικώς προτιμώ να είναι η πρωτοβουλία στα δικά μου χέρια. Γενικά η Γιασμίν μπορούμε να πούμε ότι συμμετέχει στον αγώνα (δε νιώθεις ότι γαμάς πλαστική κούκλα σαν διάφορες εκεί έξω στην αγορά του σεξ), χωρίς όμως να προσφέρει καινοτόμες προτάσεις στη σεξουαλική σου ζωή. Συνοδεύει δε την προσπάθεια με χαμόγελο, πράγμα που είναι πάντα θετικό. Θετική βέβαια και η απουσία βιασύνης, τουλάχιστον για όσο μου πήρε εμένα η φάση. Μικρή ένσταση στο τέλος, όπου εξαφανίζεται σε dt, αλλά προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου αυτό. Επίσης μικρή ένσταση για το χρόνο αναμονής στο δωμάτιο, μου φάνηκε ότι πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι να έρθει, χωρίς να έχω δει συναγωνιστές στο χώρο. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο με τη Γιασμίν γύρω στο εικοσάλεπτο.
Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, να πούμε ότι επρόκειτο για μια ευχάριστη εμπειρία, συντροφιά με ένα κορμί λαμπάδα, σε ένα ευχάριστο χώρο. Ένα πενηντάρικο καλά ξοδεμένο (σε σχέση πάντα με στραβές που όλοι έχουμε φάει). Γενικά μια θετική εμπειρία που θα μπορούσα να επαναλάβω ευχάριστα οπότε +1 στη Γιασμίν από εμένα. Βέβαια οι "απαιτητικοί" του χώρου ίσως να μη βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν, αλλά και πάλι δε σημαίνει ότι είναι ένα πενηντάρικο κλαμμένο σε καμία περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
antifa
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
374
Πόντοι:
2.272
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού