Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 200380
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξαφνικό πέρασμα από κέντρο Αθήνα με τον πορνοτυφώνα, και κάτι μαγικό με ώθησε προς το βουνό. Κάτι μέσα μου έλεγε πως θα περάσω σήμερα καλά. Ο λόγος για το 36Α και την Αλίνα. Παρκάρισμα απέξω εύκολο και κατέβηκα τα σκαλιά του στούντιο. Παρεπιμπτώντος να πω πως πρέπει να είναι το μοναδικό στούντιο που αντί να ανεβαίνεις σκαλιά, τα κατεβαίνεις. Anyway...

Υποδοχή από την γνωστή κ. Μπέττυ, όπου με θυμήθηκε, άλλωστε τα έχουμε πει πολλές φορές μαζί, είναι από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στο χώρο. Με έβαλε αμέσως στο δωμάτιο να περιμένω την κοπέλα. Στην αρχή ήθελε να την στείλει απευθείας, αλλά επειδή δεν την είχα δει ποτέ, και το μόνο που ήξερα είναι οι υπηρεσίες της από τον συναγωνιστή mpouzoklido ήθελα να την δω. Η Αλίνα για όσους δεν την έχουν δει, είναι μελαχρινή με ωραία πιασίματα φυσικό 2,5άρι στήθος, ωραίο πίσω σύστημα και πολύ συμπαθητικό πρόσωπο. Αμέσως την έστειλε μέσα και μόλις με είδε κάθισε επάνω μου, με χούφτωσε και με άρχισε στα φιλιά.
Έδωσα το παράβολο των 50 για απλό (όπως πάντα) και γδύθηκα, "έβαλά σε περίοπτη θέση του γύπα τα εννιάμερα...." ωχ συγνώμη λάθος, αυτό είναι κλεμμένο από άλλον συναγωνιστή Μεγάλο χαμόγελο και έκανα ντουζάκι.

Σε μερικά λεπτά και αφού είχε μια σύντομη γνωριμία με έταιρο συναγωνιστή δίπλα, άκουσα που έκανε ντουζ, και ήρθε σε εμένα.
Αμέσως στα όρθια με χούφτωσε και με άρχισε στα φιλιά και τα γλυψίματα σε όλο μα όλο το σώμα. Δεν άργισα να γίνω τούρμπο, και την περιποιήθηκα και εγώ με την σειρά μου. Ξάπλωσα μετά και πέρασμα προφυλακτικού για ένα πολύ καλό deep στοματικό με ωραίο στήσιμο για δακτυλοσκόπηση.

Ξεκίνημα με εκείνη από πάνω μου, ενώ έβλεπα το θέαμα που μου πρόσφεραν τα ωραία στήθη της για αρκετά λεπτά μέχρι να γυρίσει σε reverse cow, όπου το θέαμα ήταν ο όμορφος κώλος της.
Ξαφνικά κατεβαίνει και ενώ ετοιμάζομαι να την βάλω στα 4, πάει στην πολυθρόνα, γυρίζει, και βάζει το ένα πόδι στο ένα μπράτσο της πολυθρόνας, και το άλλο πόδι στο άλλο, κάτι σαν ανάποδο σπαγγάτο δηλαδή, και μου λέει σκίσε με τώρα. Αυτό ομολογουμένως δεν μου το έχουν ξανακάνει, και καθότι λάτρης αυτής της στάσης μπήκα μέσα της και σφυροκόπησα, ενώ παράλληλα έβλεπα το θέαμα από τον διπλανό καθρέπτη. Μετά γύρισε σε ιεραποστολική στάση, επάνω στο ένα μπράτσο της πολυθρόνας, όπου και αυτό ήταν κάτι προτότυπο για μένα. Και αφού έχουμε γίνει μούσκεμα από τα ακροβατικά, την πέταξα στο κρεβάτι όπου συνεχίσαμε στο ίδιο βιολί ιεραποστολικά, για να την γυρίσω πάλι στα 4 όπου αυτή τη φορά ήρθε το τέλος μετά από πολύ ώρα. Τα είπαμε λιγάκι στο χαλαρό και με χαιρέτισε και έφυγε. Το κουδούνι να πω πως βάραγε συνεχώς, αλλά δεν έδειξε κανένα δείγμα ξεπέτας ή βιασύνης.

Γενικά για την Αλίνα, είναι μια κοπέλα με πολλή φαντασία στο σεξ, που την βγάζει στο δωμάτιο. Εμένα μου έβγαλε τον pse εαυτό της, ενώ από ότι έμαθα από άλλους συναγωνιστές μετατρέπεται σε gfe εύκολα αν το θελήσει κάποιος. Δεν μπορώ να καταλάβω ενώ η κοπέλα είναι πολύ καλή αντικειμενικά, έχει κόσμο που την επισκέπτεται, γιατί έχει τόσες λίγες κριτικές. Κάποιοι φένεται κρατάνε τα "καλά κομμάτια" για τον εαυτό τους, κοινώς μονοφαγάδες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.996
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, quaresma17.6

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2013
+1 από μένα φίλε κέρβερα!!πράγματι η Αλίνα είναι ένα από τα άξια κορίτσια στο χώρο του πληρωμένου έρωτα. Κ μένα στο δωμάτιο μου έβγαλε γούστα, χωρίς να ενδιαφερθεί στιγμή για το χαλασμό που γινόταν στο σαλόνι και με τα κουδούνια...Φαίνεται ότι το πρωινό κοινό δε γράφει στο μπου....αλλά όπως λέει κ ο θυμόσοφος λαός, κανένας δε χάνεται και ο άξιος θα επιβιώσει....
04 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

+1 και απο εμενα.
Πολυ καλη κριτικη, με ενα κοριτσι που και εγω περασα αψογα σε ρυθμους gfe ομως.
ξερει να προσαρμοζεται αναλογως τον επισκεπτη.

ΥΓ: Παρεπιπτοντως και στο Βριλησσου 60 (κατω) κατεβαινεις σκαλια. Μεγάλο χαμόγελο
05 Σεπτεμβρίου, 2013
2 φορές που έχω πάει με την Αλίνα(η δευτερη πριν λίγες ώρεςΓλώσσα) δεν έχω κλάψει ούτε σεντ.
Αξίο το Αλινάκι μας!!
05 Σεπτεμβρίου, 2013
αν το ζητησετε στο 50αρικο κανει δωρο ακαποτη πιπα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4