Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142984
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μπελα απο Ουκρανια δεν ρωτησα ηλικια αλλα την εκανα ευκολα 26+ αν δεν διαβαζα της παρακατω κριτικες... Ο λογος το μικρο και πολυ χαλαρο βυζι της σε σημειο να νομιζεις οτι ειναι πατημενο, σιγουρα αυτο ειναι ενα απο τα αδυνατα σημεια της.
Απο εκει και περα δεν την λες και πολυ ομορφη την μπελα αλλα ουτε και αδιαφορη, το σωμα της ειναι καλοστεκουμενο και το πισω συστημα αρκετα καλο.
Μπηκα στο στουντιο και ηρθε στον στυλο και μου εκανε ενα μινι χορο ( εχω την εντυπωση οτι εχει προυπηρεσια σε καποιο στριπτιτζαδικο) τελικα με καταφερε και περασα στο δωματιο με το απλο προγραμμα.
Ηρθε στο δωματιο και στην ακρη του κρεβατιου εκανε στριπτιζ και μετα αρχισε τα δαχτυλιασματα, πραγμα που δεν το συναντας σε αλλες κοπελες. προκαταρτικα αρχικα με γλυψιμο απο τα ποδια μεχρι το αφτι και συνεχες σαλιωμα με το χερι της το εργαλειο μου στην συνεχεια κατι λιγα πεταχτα γλωσοφιλα, τα οποια αποφευγω μια και δεν ειμαι φαν.
Στην συνεχεια πιπα με αρκετα καλο περασμα της καποτα με το στομα και μετα μερικα αρχιδογλυψιματα. Κλασικα πρωτη σταση αυτη απο επανω, και πρωτη ξενερα για εμενα η θεα με τα πεσμενα βυζια της που με το ζορι τα επιασα κανα δυο φορρες, και να πω εδω οτι σε αυτην τη σταση μου αρεσει να τα ζουλαω ενω η κοπελα καθεται απο πανω μου.
Δευτερη σταση απο πισω, εδω τα πραγματα ηταν σαφως καλυτερα αλλα μου ειπε την εξης φραση που δεν την λες γιατι ξενερωνεις τον αλλον 'ακομα δεν τελειωσες' ενταξει ευτυχως δεν εδωσα και πολυ σημασια και συνεχισα με αυτην απο κατω οπου μετα απο λιγο τελειωσα.
Ενταξει να πω την αληθεια δεν θα ξαναπαω μαζι της συντομα, νομιζω υπαρχουν καλυτερες επιλογες αυτον το καιρο απο την μπελα. τωρα οποιος το σκευτεται ας δοκιμαση δεν θα τον απετρεπα αλλα ουτε και θα τον ενθαρυνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
TG
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού