Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824447
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σχετικά παλιά συνεύρεση, μέσα στον Ιούλιο αν θυμάμαι καλά, ωστόσο παραθέτω κριτική μιας και η Μπέττυ είναι σταθερή πορνοαξία στο χώρο των studio.
Καταρχήν ξεκαθαρίζω ότι δεν απευθύνεται σε κυνηγούς νεανικής σάρκας, καθότι είναι ένα ώριμο αλλά εύρωστο milf. Συνεπώς μην περιμένετε αψεγάδιαστο κορμί-λαμπαδα ονειρικής 20άρας. Οι milfhunters όμως, θα βρουν στη Μπέττυ μια εντυπωσιακή, ψηλή γυναίκα με εξωτικά χαρακτηριστικά (Καζακστάν) και μακριά καλοσχηματισμένα πόδια. Το κύριο ατού της όμως - το οποίο ίσως την καθιστά περισσότερο αξιόπιστη επιλογή από καβαλημένα, εγωκεντρικά νεαρά κομοδίνα - είναι η καλή της διάθεση και κυρίως η εμπειρίας της.

Λοιπόν… πολύ καλό στοματικό με αριστοτεχνικό πέρασμα προφυλακτικού δια στόματος, το οποίο συνοδεύτηκε από ήπιο χαϊδολόγημα περιμετρικά της κωλοτρυπίδας χωρίς, ωστόσο, παραβίασή της. Αν και δεν τυγχάνω έμπειρος στα πρωκτοπαιχνιδίσματα, τολμώ να πω ότι η αίσθηση ήταν εκπληκτική σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη ρυθμική κατάποση του ενθουσιασμένου πέους μου. Στα τέσσερα ανταποκρίνεται εξαιρετικά, όπως και σε όλες τις στάσεις που ακολούθησαν(3-4), χωρίς καμία διαμαρτυρία από την πλευρά της. Ιδιαίτερα απολαυστική στιγμή όταν, κατόπιν προτροπής μου, ίππευσε με δυναμισμό αμαζόνας το πρόσωπό μου, επιτρέποντας στη γλώσσα μου να ταξιδεύσει λυσσαλέα στον υγρό κόλπο της. Γενικώς έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το σεξουαλικό ταμπεραμέντο της Μπέττυς, η οποία συμμετέχει ενεργά και δείχνει να περνάει καλά και η ίδια. Ως εκ τούτου, η βαθμολογία στην κατηγορία «Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας» θα ήταν υψηλότερη από αυτή που μου επιτρέπει να βάλω το σύστημα αξιολόγησης.

Μικρές παρατηρήσεις που οφείλω να κάνω για την βελτίωση των υπηρεσιών: τα ομολογουμένως καλλίγραμμα πόδια της Μπέττυς ήταν ελαφρώς (πολύ ελαφρώς) αξύριστα. Κορίτσια προσοχή, μη χαλαρώνουμε από τις καλές κριτικές, έχω διαβάσει αντίστοιχο σχόλιο σε κριτική συναγωνιστή για άλλη κοπέλα του Φ104. Μια δεύτερη παρατήρηση αφορά την συμπαθή τσατσά, η οποία θα μπορούσε να είναι πιο ευδιάθετη και ορεξάτη, ώστε να μην απαγγέλει τα προγράμματα σαν λέει το κατάλογο ψησταριάς στο Βλάχικα πριν πάρει παραγγελία.

Καλό Φθινόπωρο και καλά γαμήσια σε όλους…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
5.866
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, TOMCRUISE

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2013
Απολαυστική η κριτική σου συναγωνιστή,αλλά η συγκεκριμένη μου μοιάζει περισσότερο σαν θερμοσίφωνας με πόδια..κ μάλιστα αξούριστος,όπως προανέφερες!!
Καλά θα κάνουν να ανεβάζουν πιο αξιόπιστες φωτογραφίες στο site!!
Η τσατσά πράγματι..κ σε μένα ήταν σαν να έχει καταπιει ένα κουβά λεμόνια!!
01 Σεπτεμβρίου, 2013
"παρατήρηση αφορά την συμπαθή τσατσά, η οποία θα μπορούσε να είναι πιο ευδιάθετη και ορεξάτη, ώστε να μην απαγγέλει τα προγράμματα σαν λέει το κατάλογο ψησταριάς στο Βλάχικα πριν πάρει παραγγελία."
Πολύ γέλασα με την ατάκα σου...Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο σκέψου όμως να τα λέει πάνω από 30-40 φορές την ημέρα....κάπου βαριέσαι!!
02 Σεπτεμβρίου, 2013
Αγαπητέ μανακόντα είσαι λίγο αυστηρός αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Υποθετώ θα ανήκεις στους πιπινολάγνους Χαμόγελο

Φίλε lagonisian, το καταλαβαίνω αυτό , γι΄αυτό και παραμένει συμπαθής. Και ο σουβλατζής όλη μέρα σουβλάκια τυλίγει, ο τραπεζικός όλη μέρα λεφτά δοσοληψίες κάνει κλπ, αλλά συνήθως δεν είναι "κάπως" μετά τον 20ο πχ πελάτη...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3