Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Sex Studio 108140
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παλιά εμπειρία, αλλά θέλησα να την μοιραστώ και με μια κρτική, γιατί νοιώθω ότι το οφείλω στην Έφη.
Τα καλά λόγια που είχα γράψει στην μπουρδελοκατάσταση για αυτήν θα πνιγούν μέσα στις τόσες σελίδες κι δε θα είναι προσβάσιμα σε νέους συναθλητές!

Γενικά η Έφη είναι μια καθημερινή γυναίκα που όμως γουστάρει κάργα το σεξ.Μαύρο μαλλί, σχετικά ψηλή και ωρία πόδια και γλουτούς.

Μου έβγαλε φαντασίωση τύπου γειτόνισσας που την βλέπω να καθαρίζει τα μπαλκόνια σαββάτο πρωί με φανελίτσα
και έτσι πως είναι βρεγμένη χωρίς σουτιέν να με καλεί για καφέ και στο τέλος να κάνουμε ένα σεξ γεμάτο πάθος και θαλπωρή ταυτόχρονα.

Αυτό που μου άρεσε επίσης είναι η συστολή που έχει και το πονηρό χαμόγελό της. Συστήνεται κυρίως για αρχάριους και lounds τύπους
Η συνάντηση μαζί της ήταν πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία όπως είπα και αξίζει αδιαμφισβήτητα να την ζήσεις.

Στα του αγώνα παρόλο που ήμουν ο τελευταίος πελάτης της κι έδωσα το απλό παράβολο των 30 ευρώ, δεν έδειξε καθόλου βιασύνη και το τίμησε με το παραπάνω. Αρχικά μόλις μπήκε ξάπλωσε δίπλα μου προσπαθώντας να σπάσει τον πάγο και πιάνοντας μου κουβέντα. Είχαν περάσει πάνω από 5 λεπτά κι ακόμη συζητούσαμε. Μου παραξένεψε που όταν γελούσε έβαζε το χέρι της μπροστά για να κρύβει το χαμόγελό της. Κάτι σημαίνει σύμφωνα για τους ψυχολόγους, αλλά δεν ξέρω τι?
Τέλος πάντων με αισθησιακά τερτίπια κατόρθωσε να σηκώσει τον Γιακουμή και μετά το πέρασμα της καπότας επιδώθηκε σε μια άκρως αργή αισθησιακή πίπα. 1η στάση ιεραποστολικά, όπου άρχιζα να ανεβάζω τέμπο σιγά σιγά, οπότε και μου λέει: "οπα μην βιάζεσαι δεν θέλω να μου τελειώσεις γρήγορα!".Και με ένα "change" ρίχνει το σύνθημα για αλλάγή! Αυτό το "change" το άκουσα 4-5 φορές ακόμα!
Μετά αυτή από πάνω όπου κουνήθηκε τέλεια και μετά στα καπάκια γύρισμα στο πλάι. Έπειτα με ρώτησε ποια στάση θέλω και της λέω ότι θες εσύ, οπότε σηκώθηκε όρθια έβαλε τα χέρια στον καθρέφτη και μου λέει έλα! Το τελείωμα ήρθε με αυτήν ξαπλωμένη στα μπρούμητα κι αφού προηγήθηκε απαλό σφυροκόπημα στα 4!
Σε πολλά σημεία έδινε και συμβουλές για να ταιριάζουν καλύτερα τα σώματά μας. Πραγματική δασκάλα του έρωτα.
Συνολικά έκατσα γύρω στα 25-30 λεπτα στο δωμάτιο, καθόλου άσχημα για 30 ευρώ!

Συμβουλή: Αφήστε την να κάνει παιχνίδι ακολουθήστε τις οδηγίες της και θα περάσετε τέλεια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Έφη
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού