Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142960
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αφού βρέθηκα στην περιοχή λέω άντε πάμε να δούμε και τη Σοφία το καινούριο μωρό του οίκου...

Μπαίνω μέσα κι αράζω στον αφράτο καναπέ με την υπηρεσία να μου αναλύει με θεατρικότητα τα προγράμματα. Με τη συγκεκριμένη τσατσα είχα "συνεργαστεί" σε μια σειρά από καταθέσεις μου με την Αλίνα και μου είναι αρκετά συμπαθής. Καθότι η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο λουφάξαμε κι οι 2 στις θέσεις μας και περιμέναμε. Κάπου εκεί μου έρχεται φλασιά και τις λέω θα περάσω αβλεπή με το γνωστό μου πρόγραμμα πλέον με γυμνό και cim. Παίρνω κουπονάκι και πετσετούλα και μπαίνω στο δωμάτιο Με τη πετσέτα πετύχαμε το χρώμα αυτή τη φορά (κόκκινη πουτανιάρικη), αλλά τα χαλάσαμε στο μέγεθος αφού ήταν προσώπου.

Ύστερα από αρκετή ώρα και τον Dj να έχει πάρει φωτιά (η μουσική ανεβοκατέβαινε σαν ρολερκόστερ) μπαίνει μέσα η Σοφάρα και ένιωσα μια ανακούφιση και μια δικαίωση για το αβλεπές του πράγματος! Μπιμπελό το κοριτσάκι... Ξανθό μαλλάκι μέχρι τους όμως(ίσως και πιο κάτω), μπλε μάτι και πολύ ωραία χείλη. Αντικειμενικά πολύ ωραίο κορίτισι. Ύψος γύρω στο 1.70, σωματάρα χωρίς ίχνος κυτταριίδας με ωραία πόδια και κώλο τούμπανο. Το δε βυζί για καλλιστεία, μικρό μεν,αλλά καθόλου πεσμένο, ολοστρόγγυλο και με ωραία ρώγα.

Προκαταρκτικά δεν είχαμε πολλά, παραμόνο λίγο χαμούρεμα στο σώμα και στα βυζιά. Οπότε χώνεται στα πόδια μου με πρόσωπο εμένα και αρχίζει το τρομπάρισμα. Μπορεί να μην ήταν τόσο καλή η πίπα της όσο της Ιζαμπέλας, αλλά ήταν αρκετά καλή. Αρκετής διάρκειας και με αρχιδογλείψιμο.

Το καθότι είχα 2 μέρες να αποχής από οτιδήποτε είχα επιτύχει μια φοβερή στύση! Οπότε 1η στάση κάθεται αυτή από πάνω με το περιβόητο σκαμνάκι. Μάλλον δεν είχε βάλει καθόλου λιπαντικό κι ήταν αρκετά στενό το μουνάκι της, πράγμα καλό. Δστυχώς μάλλον κουράστηκε αρκετά γρήγορα και στήθηκε στα 4 με πρωτοβουλία της. Το στήσιμο δεν ήταν το τέλειο καθότι υπήρχε υποψία καμπούρας αλλά τα ωραία βογγητά της άρχισαν να με φτιάχνουν επικίνδυνα. Λόγω της αποχής την γαμούσα πολύ smoothly για να μην επέλθει προώρα το τέλος. Φαίνεται όμως πως της άρεσε αρκετά αυτός ο τρόπος. Την γυρίζω ανάσκελα και βλέπω πιάτο το φρεσκοξυρισμένο πανέμορφο μουνάκι της. Πραγματικά ότι έπρεπε για γλύψιμο αλλά δεν έκανα κίνηση. Λοιπόν στη στάση αυτήν τα είδα όλα. Κλασσικά σήκωσα τα πόδια της ψηλά για να πιάσω τέρμα βάθος στον κόλπο της και η κοπέλα άρχισε να τα παίζει. Τα αχ-βαχ φεύγανε βροχή και το μάτι άρχιζε να λοξεύει επικίνδυνα. Στο δε μουνί της γινόταν pool-party. Ένιωθα τα κολπικά υγρά συνέχεια να πολλαπλασιάζονται. Η γουστάρει τον πούτσο πολύ ή υποκρινόταν τόσο καλά, που τότε μπράβο της γιατί η κοπέλα είναι για Hollywood... Το πόσο το γούσταρα το όλο σκηνικό δεν λέγεται! Τράβιέμαι λοιπόν και της τα δίνω όλα στο στόμα μέχρι τελευταίας ρινίδος μέσα σε κραυγές. Τον κατείχε πάντως καλύτερα από την Ιζαμπέλλα αυτόν το τομέα.
Η όλη φάση κράτησε 10 λεπτά, σχετικά λίγο, λόγω και της αποχής που προανέφερα, αλλά εφόσον πέρασα καλά δεν με χαλάει.

Αυτό που μου άρεσε επίσης είναι μια συστολή που είχε γενικά στο στύλ της, αλλά και το χαμόγελό της και η γλυκήτητα που έβγαζε. Κρίμα που δεν μιλάει καθόλου ελληνικά, αλλά ούτε και τπτ σοβαρά αγγλικά! Εμφάνιση θα της έβαζα μάλλον ένα 8,5 άν μπορούσα

Μπράβο στην Μισέλ, ίσως να έχει το κορυφαίο ρόστερ αυτή τη στιγμή στη πόλη. Σίγουρα έχει βρει φωλιά εκεί στην Ουκρανία!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2013
εχω κατεβει αρκετες φορες μυλο και αυτο το μαγαζι δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεταιΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! βλεπω και τους χαρτες και δεν μπορς να προσανατολιστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα το εχω γραψει και αλλες φορες οτι αν εξαιρεσεις τις ρωσσιδες που ειναι απειρες και γενικα μεγαλη αγορα -οι κοπελες απο πολωνια γερμανια και ουκρανια ειναι vfm σπανια θα φας φολες απο ουκρανιδες
23 Αυγούστου, 2013
Η Ουκρανοφωλια που λες, μαλλον θα μας φαει πολλα λεφτά Χαμόγελο
23 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Διπλα στο πλατινουμ ειναι ρεσυ ερωτοηφεστιε, με κατευθηνση προς κεντρο, θα δεις εχουν πανω στο δρομο τα πλαστικα που γεμιζουν νερο στα εργα, πριν την μαντρα με τα μετεχειρα αυτοκινητα...πριν το φαναρι του πορτο παλας...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3