Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351797
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα λοιπόν να πάω στο βουνό να βγάλω τα απωθημένα μου από το διήμερο που έβλεπα χαριτωμένα κωλαράκια στη θάλασσα, και μετά από μικρή βόλτα στα διπλανά 36άρια μπήκα στο 55 όπου με υποδέχτηκε ευγενής μέχρι παρεξηγήσεως κύριος, παρουσιάζοντας μια μεγαλοκοπέλα από Τσεχία. Το πρόγραμμά της δεν περιελάμβανε πρωκτικό κι έτσι κίνησα να φύγω. Ο τσάτσος όμως με σταμάτησε, ρωτώντας με αν με ενδιαφέρει πρωκτικό, λέγοντάς μου ότι υπήρχε κοπέλα που έκανε αλλά είχε τελειώσει η βάρδιά της και θα την προλάβαινα στο τσάκ. Το όνομα αυτής, Έμιλυ.Η Έμιλυ είναι μια αψηλή κοπέλα, μελαμψούλα (μου είπε ότι είναι μίξη Κύπρου και Βραζιλίας Χμμμ; ) με καλό πρόσωπο που όμως δεν το λες και όμορφο, με πολύ ωραίο στήθος και εξαίρετο κώλο και πόδια! Είναι must για λάτρεις του είδους! Πέρασμα στο δωμάτιο, πλύσιμο στο ντους με τη σφραγισμένη πετσέτα αλλά όχι σε ίδια κατάσταση παντόφλες και αναμονή διότι η Έμιλυ αν και στο τέρμα της βάρδιας έκανε κανονικά σαλοναρίσματα.
Στα του αγώνα, αφού ρώτησε αν θέλω ελ. στοματικό και εισέπραξε αρνητική απάντηση, έβαλε με τη μία το προφυλακτικό στην εν χαλάσει πούτσα, χωρίς ένα απλό χάδι βρε αδερφε. Με μια πολύ καλή πίπα μου σήκωσε το κατάρτι και ανέβηκε πάνω σε cowgirl για κανένα λεπτό. Μετά στα γρήγορα γύρισε σε ιεραποστολικό, με εμφανή τα σημάδια της βιασύνης (θα χώρεσε και κανέναν άλλον στο "τέλος της βάρδιας"ΧαμόγελοΧαμόγελο ) και στη συνέχεια στην ίδια στάση, εισέβαλα στην αρκετά δουλεμένη πίσω πόρτα της με την Έμιλυ να βγάζει καυλωτικούς ήχους και να τρίβει συνεχώς με μανία το πανέμορφο μουνάκι της. Εδώ να σημειώσω ότι κατά τη διάρκεια της πίπας μου έφερε την κωλάρα της στα μούτρα μου (69) και παραλίγο να παραβώ τον κανόνα μου για το μη γλυφομούνι/γλυφοκώλι σε πουτάνες. Πραγματικά ήταν το κάτι άλλο!
Τέσπα, η βιασύνη της αποδείχθηκε άσκοπη διότι με το που τη γύρισα στα τέσσερα, μετά από μισό λεπτό κατέθεσα μην αντέχοντας να κρατηθώ στη θέα του άσπρου ερωτικού σωλήνα μέσα στο μελαμψό κωλαράκι στης Έμιλυ.
Δεν έχεις την ευκαιρία να παίρνεις από κ@λο μια όμορφη κοπέλα κάθε μέρα και από αυτή την άποψη η συνεύρεση άξιζε. Αυτό που με χάλασε ήταν οι ασφράγιστες παντόφλες (που δεν χρησιμοποίησα) και κάτι ξεραμένα χύσια στο σεντόνι. Με τόσα λεφτά που δίνουμε αυτά είναι απαράδεκτα και θα πρέπει να βελτιωθούν πάραυτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Μέλος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού