Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161857
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Την Λαρα την ειχα σταμπαρει απο πολυ καιρο πριν αλλα τα αντιαισθητικα μποτακια που φορουσε με απετρεπαν απο το να μπω.Ενα βραδυ λοιπον και χωρις καθολου επιλογες στην περιοχη εκανα την εισοδο.
Η Λαρα ειναι μετριου υψους κοπελα,μαυρα μαλλια,σχετικα ομορφο προσωπακι,μεγαλουτσικο στηθος και φανταστικο κωλι.Ειναι ο τυπος απο το πιπινι που βλεπεις εξω και λες θελω να την ξεσκισω.
Δινω το 30αρι στη σχιζοφρενη τσατσα και μπαινω.Μετα απο λιγο ερχεται η Λαρα ενα ξερο "γεια" και μολις ερχεται κοντα περναει αμεσως καποτα σε πεσμενο πουτσο.Ξεκιναει μια αγαρμπη πιπα οπου τον τραβουσε στο πλαι,δε μπορω να καταλαβω γιατι τι κανουν αυτο,οποτε συντομα την σταματησα γιατι παρολες τις προσπαθειες μου για να της δειξω πως μ'αρεσει εδειχνε να μη καταλαβαινει.
Πρωτη σταση στα πλαγια οπου τη συνολικη θεα συμπληρωνει ο καθρεφτης που βρισκεται πανω.Η μονη συμμετοχη της Λαρας ηταν κατι ψευτοφωνες.Γενικα εκανε χαλια στησιματα και δε τα διορθωνε με τιποτα με αποτελεσμα να προσπαθω να πρεπει να κανω γυμναστικη για να γαμησω.Τα ιδια συνεχιστηκαν και στα 4 οπου μου εβγαλε την πιστη και τον πουτσο μεχρι να καταφερω να τελειωσω.
Τετοια αποδοση συνανταμε συνηθως στο Μεταξουργειο οπου με ενα 10αρικο αντε 15αρικο δε περιμενεις και πολλα κολπα απο την γκομενα.Οχι ομως στο 30αρι.Μπορει σε ακριβοτερα προγραμματα να ειναι καλυτερη αλλα δε δινω δεκαρα για να μαθω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάρα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2013
Οι 3 που δεν τους βοήθησε η παραπάνω κριτική μπορούν να μας πουν και το λόγο....
13 Αυγούστου, 2013
Εγω απορω με αυτους που γραφουνε οτι εχουν περασει καλα με αυτο το κοριτσι...Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Ειναι σιγουρα απο τα πιπινια που βλεπεις στο δρομο με το ωραιο μικρο στρογγυλο κωλαρακι που θες να τα σκισεις,αλλα η συγκεκριμενη αν την πω κομοδινο προσβαλλω το επιπλο...Καιρος να παρει ποδι να φερουν καμια σοβαρη επαγγελματια...
13 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε μου αν κρινεις απο το μαυρισμα που εχω φαει στις κριτικες απο οταν επανηλθα στο φορουμ θα καταλαβεις πως κατι αλλο παιζει.Δες την κριτικη μου για Χριστινα στο Νικ.Ουρανου 1Α χθες ειχε 3/19.Μπορει να γραψω και δυο λογακια στην μπουρδελοκατασταση για το θεμα.Χαιρομαι για την παρατηρηση που εκανες.
13 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

+1 Αl
13 Αυγούστου, 2013
Το θεμα του μαυρισματος εχει συζητηθεί πολλες φορες, κι ακρη δεν βγαινει.
Δεν βλεπω το λόγο υπαρξης την ανωνυμης ψηφοφοριας. Μονο τα νευρα αυτων που γραφουν μπορει να σπασει.
Για τη Λαρα, πριν κανα χρονο ειχα γραψει μια καλη κριτικη. Μετα και την τεταρτη επισκεψη, θα συμφωνησω μ αυτα που γραφεις.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5