Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρώτη επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο ο οποίος είναι καθαρός, ούτε μικρός ούτε μεγάλος, εύκολος σε πρόσβαση λόγω κεντρικού σημείου, εύκολο παρκάρισμα τουλάχιστον την ώρα και ημέρα που πήγα. Η υπηρεσία, ευγενική, αναλυτική, με άριστα Ελληνικά ίσως και Ελληνίδα ή πολλά χρόνια εδώ δεν γνωρίζω)και διακριτική, όπως πρέπει να είναι η υπηρεσία.

Η Τζένη είναι πιτσιρίκα, το πολύ 22, ψηλή, μακρύ ξανθό σπαστό μαλλί, αστραφτερό χαμόγελο, ωραίο σώμα με πιασίματα, σαφώς μέσα στις πιο ωραίες γυναίκες που κυκλοφορούν στα studio, άσχετα αν για το δικό μου προσωπικό γούστο υπάρχουν καλύτερες. Σαλονάρισμα επιθετικό, δεν σε αφήνει να φύγεις,κάθεται στα γόνατα, σε παίζει κ.λπ.

Το δωμάτιο στο οποίο πέρασα με απλό των 50 €, μικρό αλλά έχει όλα τα απαραίτητα, επαρκώς αερισμένο, ντουζιέρα, πετσέτα σφραγισμένη, νυπτήρας, καθρεπτης, κρεμοσάπουνο, tv, ac με μόνο μελανό σημείο το παλιό κρεβάτι που τρίζει πολύ.

Στο αγωνιστικό μέρος η Τζένη θα έρθει με την ίδια διάθεση του σαλονιού και θα ξεκινήσουμε κάποια προκαταρτικά στα οποία παρόλο που ήταν πολύ μεγάλα σε διάρκεια σε ποικιλία και χωρίς άγχος και νευρικότητα φάνηκε ότι η χημεία μας ήταν ελλιπής,δεν βρίσκαμε ρυθμό. Παρόλα αυτά έτοιμος από πριν αλλά και με τόσο εντυπωσιακή γυναίκα η οποία πραγματικά τα δίνει όλα δεν γίνεται να μην ετοιμαστείς οπότε περνάμε στο στοματικό το οποίο ήταν για σεμινάριο, βαθύ υγρό,με βλέμματα, χέρια ή χωρίς δεν θυμάμαι και λεπτομέρειες γιατί πραγματικά χάθηκα. Έτσι βρήκαμε τον ρυθμό μας και περάσαμε στο κυρίως πιάτο που την ιεραποστολικό με πολύ συμμετοχή από την πλευρά της, βλέμματα και αληθοφανή βογγητά τόσο που για πρώτη φορά ήμουν έτοιμος να τελειώσω πολύ σύντομα. Ήθελα όμως ακόμη λίγο οπότε γυρίσαμε στα τέσσερα, τρομερό στήσιμο πολύ συμμετοχή έτοιμος και πάλι σύντομα για το τέλος, οπότε πάμε για λόγους ρεπορτάζ κυρίως να την δούμε από πάνω όπου πραγματικά ήταν αποθέωση, ενεργητική,με ποικιλία κινήσεων και πλήρη συμμετοχή οπότε και ήρθε σύντομα το τέλος.

Λίγη κουβέντα για το τέλος όπου την ρώτησα από που είναι και μου είπε Σερβία. Την ρώτησα από που και μου είπε Βελιγράδι, χάρηκα γιατί έχω πάει πολλές φορές και πάω συνέχεια, αλλά μόλις της το είπα άλλαξε το θέμα και με χαιρέτισε. Βασικά δεν με ενδιαφέρει από που είναι η κάθε κοπέλα ούτε και ρωτάω για να την κρίνω αλλά η Εθνικότητα δείχνει κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία, και θα συμβούλευα τις κοπέλες να μην λένε ψέματα καθώς αποκαλύπτονται εύκολα και δεν είναι ωραίο. Μέτα θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει ότι μάλλον είναι από Αλβανία.

Η Τζένη είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ ωραία νέα κοπέλα. Τα δίνει όλα, νοιάζεται για τον πελάτη, ψάχνει να βρεί τι θέλει, το ψυχολογεί και σίγουρα θα βρεθεί ο ρυθμός ακόμη και αν δυσκολευτεί στην αρχή όπως στην δική μου περίπτωση. Δεν βιάζεται, δεν είναι νευρική, και είναι παρούσα στο 100% τόσο που κάνει δυσδιάκριτα τα όρια (τουλάχιστον φαινομενικά) αν πρόκειται για επαγγελματική ή προσωπική συνάντηση.

Στην σχέση απόδοσης/τιμής βάζω χαμηλό βαθμό κυρίως λόγω της αξίας που έχει πλέον το πενηντάρικο.

Αυτή ήταν η δική μου χθεσινή εμπειρία με την Τζένη και το Studio Κων/πόλεως 92Α. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζένη
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2013
Άψογος lsh,κατατοπιστικός όπως πάντα!Θετική ψήφο από εμένα!
10 Αυγούστου, 2013
+1 για την κριτική και το Βελιγράδι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2