Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από την μεγάλη τσάρκα, αποφάσισα να επισκεφτώ την Μαριάννα, κοπέλα που είχα δει πολλές φορές στις βόλτες μου, είχα ακούσει τα καλύτερα, και πριν περίπου 15 μέρες ο φίλος μου και συνοδοιπόρος mpouzoklidos την είχε δοκιμάσει με άριστες εντυπώσεις.
Την πρώτη φορά που πήγα στο στούντιο κατά τις 12, μας είπε η τσα2 ότι είχε πάει στο περίπτερο προφανώς για τσιγάρα, εκεί βάρεσε το πρώτο καμπανάκι αλλά δεν το άκουσα. Κακός οιωνός...

Στην επιστροφή μου η ώρα είχε πάει 4+ και αποφάσισα να παώ να δω αν είχε γυρίσει από το περίπτερο...
Χτυπήσαμε την πόρτα μας άνοιξε η τσα2 και κάτσαμε στο σαλόνι. Μετά από λίγο βγήκε η Μαριάννα, άβαφτη, πρισμένη από τον ύπνο... καμία σχέση με άλλες φορές στο σαλόνι που στην πέφτει και σε ρουφάει. Δεύτερο καμπανάκι μου βάρεσε, αλλά λόγω καύλας δεν το άκουσα. Έπρεπε να φύγω και να τελειώναν όλα εκεί.

Απαράδεκτος είμαι, το ξέρω, για την εμπειρία μου και για τα χρόνια που έχω φάει στις πουτάνες είμαι απαράδεκτος. Αλλά καμιά φορά η καύλα βλέπετε είναι αυτή που κυβερνάει το μυαλό μας και δεν αφήνει να σκεφτούμε.
Τέσπα αποφάσισα να περάσω σκεπτόμενος τις καλές υπηρεσίες της, και ότι μέχρι να μπει στο δωμάτιο θα είναι οκ.

Ντουζάκι και αναμονή.
Μετά από λίγο μπήκε μέσα, το ίδο νυσταγμένη και με ύφος βαρύ λες και πενθούσαμε τον μακαρίτη.
Εκεί τα κατάλαβα όλα, αλλά ήταν αργά πλεόν.
Έπεσε πάνω μου ξεκινώντας κάποια ψευτοπιπιλίσματα στη στήθος και μετά μου φόρεσε προφυλακτικό για μια καλή ομολογουμένως πίπα, το μόνο καλό της βραδυάς. Και μετά η κλασσική ερώτηση που την κάνουν όσες βαριούνται... "πως θέλεις?"
Ξεκίνημα ιεραποστιλικά με κάποιες προσπάθειες για φιλιά που ξέρω ότι τα κάνει, αλλά μάταια, γύρισε το πρόσωπό της από την άλλη, συνέχεια στα 4 με μαξιλάρι στην μέση της, και μετά της ζήτησα να ανέβει από πάνω όπου την είδα να δυσανασχετεί κάπως. Δεν μου το αρνήθηκε και εκεί τελείωσα.
Κανένα χαμόγελο καμία διάθεση, και όλο να λεέι χύσε με και χύσε με, τα κλασσικά δηλαδή.

Γενικά τώρα, άλλα πρείμενα και άλλα βρήκα, και επειδή πάντα κοιτάω σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα τον εαυτό μου, αν φταίω εγώ σε κάτι, ναι ένα 50% φταίω εγώ που πέρασα και που δεν άκουγα τα καμπανάκια. Δεν με πείραξε το γεγονός ότι μέσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, άλλωστε έχουμε φάει φόλες και φόλες με μηδενική συμμετοχή, αλλά με πείραξε ο αντιεπαγγελματισμός της. Είσαι κουρασμένη κούκλα μου γιατί δουλεύεις από το πρωϊ σε άλλο μαγαζί και μετά σερί πας και σε αυτό... οκ, πήγαινε μια μέρα και ξεκουράσου, η στην τελική πέσε κοιμήσου και μην μας ανοίγεις την πόρτα. Να σημειωθεί επίσης ότι δεν ζήτησα καμία έκπτωση, το 50άρικο το πήρε στο ακαίρεο. Δεν ξέρω τι θα έκανε αν ζητούσα έκπτωση...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.822
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού