Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299803
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χτύπησα το κουδούνι και περίμενα, περίμενα, περίμενα, άκουσα από μέσα βήματα και ξαναχτύπησα δεύτερη φορά για να μου ανοίξουν. Μάλλον είναι τακτική αυτή του εν λόγω στούντιο γιατί μου έχει ξανατύχει και το έκαναν και σε επόμενο συναγωνιστή. Τέσπα, μετά την αρχική αυτή κρυάδα, κάθισμα στο σαλόνι και κουβεντούλα με την ευγενέστατη κατά τα άλλα τσα2. Αρχικά έκανε σαλονάρισμα η Βίκυ (ωραίο κομμάτι, μπορείς εύκολα να την αποκαλέσεις μουνάρα αλλά ο κ΄βλος της παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης). Στη συνέχεια και ενώ καταχαρούμενος συναγωνιστής αποχωρούσε από το δωμάτιο με την Κορίνα, ήρθε κι αυτή με χαμόγελο να μου επιδείξει τα κάλη της.Η Κορίνα είναι μια αξιοπρεπέσταστη παρουσία, ψηλή, ξανθιά, με ένα πολύ όμορφο (για τα γούστα μου) πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος (φυσικό μάλλον-δεν είμαι εξπέρ στα του βυζιού) και ωραίο κωλαράκι, το οποίο δίνει! Το μόνο που με χάλασε εμφανισιακά ήταν η χαλαρή της κοιλιά, μάλλον από προηγούμενη γέννα από ότι συμπέρανα. Παράθεση προγραμμάτων από την τσα2, και ενώ ήμουν έτοιμος για συνέχιση της τσάρκας μου άκουσα τη μαγική λέξη για τον πάτο της Κορίνας. Πέρασμα στο κάτω τζακουζοδωμάτιο και μετά από λίγο, νάσου και η Κορίνα με νάζι και γλυκόλογα να μου χαϊδεύει την κάτω περιοχή. Πέρασμα καπότας με την κλασική πιποκίνηση και συνέχεια με μια πολή καλή πίπα άνευ γλυψίματος αρχιδίων. Για τη συνέχεια το μενού είχε λίγο cowgirl και doggy, αλλά εγώ είχα έρθει για κωλούρι και η Κορίνα το έχει δουλεμένο και λαχταριστό. Λίγο gel και το γλέντι άρχισε, με αργές κινήσεις αρχικά και μετά καλό σκίσιμο, στην αρχή στο πλάϊ και μετά doggy όπου η Κορίνα έβγαζε κάτι εξαιρετικά καυλωτικές κραυγές. Συνεχίσαμε έτσι για λίγη ώρα, με την ωραία αίσθηση του κωλουριού και την λίγη ποσότητα gel να συνδράμουν σε ένα δυνατό χύσιμο στο σώμα της (αν και μου πρότενε πρόσωπο, στην ώρα της αλήθειας δείλιασε και τραβήχτηκεΛύπη).
Μια πολύ καλή συνεύρεση, που σίγουρα εάν ήταν και φτηνότερη θα πραγματοποιούσα ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συμμετοχή της Κορίνας ήταν πολύ ικανοποιητική αλλά το σύστημα δεν αφήνει για παραπάνω.
Στην τσα2, όπως και στο χώρο έβαλα χαμηλό βαθμό για την αναμονή στο κουδούνι και για μια χρησιμοποιημένη καπότα που κειτόταν πάνω στο κατά τα άλλα καθαρό τζακούζι, αντίστοιχα.
Αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Μέλος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού