Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταδρομικη επισκεψη στη Μιρέλα, μιας και τα στανταρακια μου ενα ενα λακιζουν και ξεμενω απο επιλογες. Οπως εχω ξαναπει βασικο μου κριτιριο ειναι η εμφανιση, και τωρα η Μιρελα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει νομιζω.

Στα + το οτι ξεκιναει απο 25, εγω περασα με το χαλαρο των 30. Περιγραφη δε κανω, εχει γινει πολλακις, ηρθε πολυ κεφατη στο δωματιο και με πειραζε συνεχως, με τσιμπιματα, χουφτωματα, δαγκωνιες κτλ στο ορθιο. Μετα απο την καθιερωμενη πιπα, την εβαλα στο ορθιο να κοιτιωμαστε στον καθρευτη, μπηκα απο πισω της και την τραβηξα ωστε να ακουμπησει η πλατη της στο στηθος μου (βοηθαει το 1.75 της, με τα τακουνια ηρθαμε στα ισα) Μετα απο λιγα λεπτα και χωρις αποσυνδεση, την ξαπλωσα στο κρεβατι για πισοκολλητο ενω την αρπαξα απο το λαιμο και την σφυροκοπησα. Τελειωμα με ενα φιλη στα χειλη, και συνεχεια πειραγματος καθολη τη διαρκει μεχρι να βγει απο το δωματιο, ουτε να καθαριστω με την ησυχια μου με αφηνε!

Δε ξερω αν εχει με ολους ιδια ακριβως αποδοση η τυχαινει να υπαρχει χημεια, αλλα την θεωρω πολυ καλη, πολυ εμφανισιμη και σιγουρα value for money.

Στα μειον, οτι το κρεβατι εχει καλλυμα και οχι σεντονι, που προφανως δεν αλλαζει συχνα, αν και φαινονταν καθαρο, το οτι οι πατουσες μου γιναν μαυρες στο λιγο που πατησα ξιπολυτος, και το οτι δεν υπαρχουν υγρα μαντιλακια παρα μονο χειροπετσετες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
1.611
Πόντοι:
496
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού