Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824236
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περασμένα μεσάνυχτα Σαββάτου και άφιξη στο Φυλής 104 για «χάρη» της Πάολα. Μία κοπέλα που είχα πρωτοδεί πριν κάποιες εβδομάδες στο Κηφισού 30, και η δεύτερη οπτική μας γνωριμία ήταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής σε mini πρωινή τσάρκα και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για μια μελαχρινή κοπέλα μετρίου αναστήματος, γύρω στα 28, μελαχρινή ίσια μακριά μαλλιά, πρόσωπο που αποπνέει εμπειρία, μαύρα μάτια. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος, σώμα με κάποιες ελαφρές καμπύλες, περιφέρεια σε αναλογία με το στήθος της, όπως και γενικά όλος της ο σωματότυπος είναι αρκετά συμμετρικός. Κατέβαλα το αντίτιμο 60 ευρώ) για πρόγραμμα με 69, στην ευγενέστατη υπηρεσία, που στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν άλλη από την Κέλλυ και ανέβηκα την σκάλα…...

Στο γνωστό δωμάτιο Νο 4 έκανε την εμφάνιση της λίγο μετά αφού είχα τελειώσει το φρεσκάρισμά μου. Γελαστή και κεφάτη, ξάπλωσε δίπλα μου και αφού είπαμε λίγες κουβέντες, επικεντρώθηκε στις θηλές μου πιπιλίζοντας τες και γλύφοντας τες εναλλάξ. Χαμήλωσε και συνέχισε να με περιποιέται στην κοιλιά και τους μηρούς, χωρίς να με φιλήσει ή αν με γλύψει καθόλου στον λαιμό ή τα αυτιά, κάτι που μεταξύ μας θα το ήθελα, μιας και είναι κάτι που μου αρέσει. Συνέχισε με καραμέλωμα στα @@και για λίγα λεπτά για να περάσει αριστοτεχνικά το προφυλακτικό με το στόμα για να ξεκινήσει το στοματικό. Στην αρχή μέτριο με κάποια χρήση χεριού και χωρίς πολλές εναλλαγές, όμως στην πορεία βελτιώθηκε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα με καβάλησε και αφού πιπίλισα με την σειρά μου τα στήθη της, έφερε το «γατάκι της» στο πρόσωπο μου για την δική μου στοματική περιποίηση. Η ανταπόκριση της καλή με εντόνους αναστεναγμούς και κάποια χάδια στο σώμα μου και τον «μικρό Cheyenne”. Συνέχεια με ολοκληρωτική περιποίηση της Πάολα από πλευράς μου, ξαπλώνοντας την ανάσκελα και ενασχόληση με όλο το σώμα της από τον λαιμό μέχρι τις γάμπες, για να καταλήξω και πάλι στο «γατάκι της» για επιπλόων γλείψιμο. Η Πάολα στηριγμένη στους αγκώνες της και σε γωνία του σώματος της 45 μοιρών, απολάμβανε, βογκώντας και αναστενάζοντας έντονα.
Σε κάποια στιγμή αφού σταμάτησα, βρεθήκαμε αντικριστά γονατιστοί στο κρεβάτι, να χαϊδευόμαστε.

Έσκυψε στα τέσσερα και ενώ εγώ παρέμεινα γονατιστός, ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος στοματικού από πλευράς της, πολύ πιο ποιοτικό από αυτό της αρχής, χωρίς χέρια, με παιχνίδια της γλώσσας και αρκετή ποικιλία. Αυτό που με εξίταρε αρκετά ήταν το ότι ενώ με το ένα της χέρι στήριζε το σώμα της (σαφώς) με το άλλο έπαιζε με το γατάκι της με δακτυλοσκοπήσεις και τριψήματα, βλέποντας το όλο σκηνικό από τον μεγάλο επιτοίχειο καθρέπτη, έχοντας άψογη θέα της όλης φάσης αφού η θέση μας ήταν ιδανική για πανοραμική εικόνα του σκηνικού.

Sex ιεραποστολικά με αγκαλιές, φιλάκια και γλειψίματα από πλευράς μου στον λαιμό και τα αυτιά της. Κάποια λεπτά έτσι σε καλό ρυθμό, πλήρη διείσδυση, παραλλαγές στις γωνίες των ποδιών της, πρόστυχες εκφράσεις με την συνοδεία κάποιων πικάντικων εκφράσεων από πλευράς της. Συνέχεια στα τέσσερα, με πολύ σωστό στήσιμο και θέσεις από πλευράς της, στην αρχή χαλαρός ρυθμός για να τελειώσουμε με δυνατό σφυροκόπημα.

Αρκετά καλή στο social time που ακολούθησε, μιλήσαμε αρκετά για την δουλειά της, τις διακοπές μας που πλησιάζουν και άλλα χαριτωμένα. Με πεταχτό φιλάκι το στόμα με χαιρέτησε, λέγοντας μου πως ελπίζει να τα ξαναπούμε.

Με την Πάολα είχα μια αρκετά καλή συνάντηση. Θα ήταν ψέματα να έλεγα ότι ήταν μια από τις κορυφαίες της καριέρας μας, μιας και δεν δημιουργήθηκε η τέλεια οικειότητα και η άψογη χημεία όπως έχει συμβεί με κάποιες άλλες κοπέλες. Σαφώς γι΄ αυτό δεν μπορώ να την κατηγορήσω, αφού όπως έχω γράψει και σε άλλες μου κριτικές, είναι κάτι που έρχεται φυσικά και όχι κατόπιν παραγγελίας και έχουν μερίδιο «ευθύνης» και οι δυο παρτενέρ. . Πάντως είναι μια ευσυνείδητη επαγγελματίας, που προσπαθεί για το καλύτερο, χωρίς να βιάζεται με καλή τεχνική στην δουλεία της και αρκετά καλή στο social time.

Από την όποια πείρα μου συμπέρανα ότι το «φυσικό της στυλ» τείνει προς το pse, κάτι που δεν είναι το δικό μου, το κατάλαβε, και προσαρμόστηκε στα δικά μου «θέλω». Ενδεχομένως οι λάτρεις αυτού του στυλ να περάσουν καλύτερα απ' ότι εγώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετάνιωσα που την «γνώρισα. Απεναντίας………

Αυτά για την εμπειρία μου με την Πάολα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2013
Απο τυπογραφικο λάθος εγραψα οτι το προγραμμα με 69 το πληρωσα 96 ευρω.
Σαφως πληρωσα 60.
To μονιμο προβλημα του πληκτρου με το 9 και την παρενθεση, εαν δεν πατας καλά το shift......

Πλατύ χαμόγελο Πλατύ χαμόγελο Πλατύ χαμόγελο Πλατύ χαμόγελο Πλατύ χαμόγελο Πλατύ χαμόγελο
29 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ok διορθώθηκε. Κουλ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2