Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
εχοντας διαβασει την κριτικη του φιλου του λαγου και καθοτι λατρης των petite ειπα να δοκιμασω .
πολυ ωραια υποδοχη απο την υπηρεσια και ακομη καλυτερη απο την ειρηνη οπου οπως καθομουν στο σαλονι με καβαλαει και αρχιζει ενα γλυψιμο στο αυτι και στο λαιμο οπου δεν αφησε πολλα περιθωρια καθοτι χτυπησε ευαισθητη χορδη, οχι οτι δεν θα εμπαινα αλλα λεμε...
η υπηρεσια μου τονισε μπες και αν δεν περασεις καλα θα σου δωσω τα λεφτα πισω εγω γελασα ειρωνικα αλλα μου το ξαναειπε σε εντονο τονο , τες παντων μπαινω με την ειρηνη να με χουφτωνει κανονικα δινω τα μπικικινια και μετα απο κανα πενταλεπτο μπαινει το μωρο το οποιο ειναι γυρω στο 1,68 ηλικια κατω των 24 Χμμμ;, αδυνατο, στηθος μικρο με θηλες που ανταποκρινονται αμεσα κωλαρακι του ενος χεριου και καλουτσικο προσωπακι, μουνακι καλο σε αισθηση και γεματη κλειτοριδα .
ξεκιναμε λοιπον γονατιστοι στο κρεβατι και οι δυο ενα χαμουρεμα με γλυψιματα σε αυτια λαιμο στηθος, χουφτωματα αφηνει παντου , μετα κατεβαινει προς τα κατω και κανει ενα γλειψαρχιδι ολο τρελα μου τα μουλιασε Μεγάλο χαμόγελο.(βογκαγα απο την καβλα)
επομενη σταση στα τεσσερα καθοτι λατρης , 4000 στροφες αχ βαχ(ψιλουπερβολικα) πλατς πλουτς τελειωμα και ξανα πιπα με γεματη περικαυλιδα(που ελεγε .... καποιος τελοςπαντων).
γενικα λοιπον αξιζει πολυ το κοριτσι γουσταρει πιεσεις και αντεχει , θα ξανατιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
437
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2013
πράγματι η Ειρήνη είναι καλη εργάτρια του στοματικού αλλά και του σεξ γενικότερα....αν συνεχίσει έτσι, ελαττώνοντας λίγο τα πολλά βογγητά θα γίνει αστέρι!! χαίρομαι που πέρασες καλά και αν σε βοήθησα έστω κ λίγο με κάνεις χαρούμενο...πάντα τέτοια...Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1