Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάθε φορά που μπαίνω στο σαιτ βλέπω τις διαφημήσεις απο τα στούντιο που «τρέχουν» δεξια και αριστερά με ομορφα κορίτσια και είμαι σίγουρος οτι ολες οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες. Οταν είδα την Νικόλ κάτι με τράβηξε στο προσωπο της,κάτι μου θυμιζε, αλλά πίστευα οτι είχε πεσει photoshop. Τελικά πριν απο ενα μήνα πήρα την απόφαση να παω απο κοντά να δώ.
Το μαγαζί εύκολο στην πρόσβαση χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Οταν είδα την Νικόλ απο κοντά διαπίστωσα οτι ήταν πιο ωραία απο τις φωτογραφίες. Αυτό το γλυκό προσωπάκι, το νεανικό σφιχτό κορμάκι με τα φυσικά στητά βυζάκια με τρελλαναν. Ετσι αποφάσισα να την επισκεφτώ ξανά διαλέγωντας το επιπλέον προγραμμα. Ήταν πρωινή βάρδια ετσι ενα μεσημεράκι που η δουλειά ηταν προς την περιοχή την επισκεφτηκα. Το ιδιο γλυκιά όπως και την προηγούμενη φορά απλά πιο μαυρισμένη . ντουζ και αναμονή να έρθει. Μόλις ήρθε την άρχισα αμεσως στα χάδια και τα φιλιά και ξεκίνησε να μου κάνει ενα ελαφρό μασάζ. Μετά απο λίγο μου φόρεσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε το γλύψιμο που εξελίχθηκε σε 69, δεν χόρταινα να γλύφω το μουνάκι της...
Επεδή δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο την γύρισα και μπήκα μεσα της. Δεν ήθελα και πολύ...
Χαλαρή κουβεντούλα, δευτερο ντουζάκι και επιστροφή στην δουλειά με ενα χαμόγελο ικανοποίησης.
Η Νικόλ χωρίς να είναι το απόλυτο θηλυκό ή το sex machine που θα ήθελες να σε απογειώσει είναι δεκτική σε αυτό που θα της ζητήσεις, είναι θα έλεγα GFE κατάσταση.
Στον δρόμο προσπαθούσα να καταλάβω τι ήταν αυτό που μου άρεσε πάνω της και συνειδητοποίησα ότι μου θύμιζε μια γκόμενα στα νιάτα μου που μου άρεσε τρελά αλλά δεν κατάφερα ποτέ να την ρίξω....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2019
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
perpetouas
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2013
+ 1 από μένα...Καλή κριτική και περιεκτική και μου έδωσες την τελευταία σπρωξιά που χρειάζομαι για να επισκεφθώ τη Νικόλ που θέλω τόσο καιρό να την επισκεφθώ και όλο το αναβάλλω...Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1